Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Ja mam w lodówce dziecięce, bo czasem zapodawałam Zuzi, ale chyba każe lubemu kupić dorosłe
te 1 gramowe dziecięce to możesz sobie do nosa włożyć
Ja to czuję się tak wielka, że zastanawiam się czy ten 2 gramowy kaliber podoła mojej szanownejiwonka1077, Gosha, Bambi85, Aguś86, natt, Murraya, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny jak sie cieszę
kupili mi w prezencie z pracy ten fotelik RECARO monza Isofix nova
jest w grupie 1-2-3 czyli do 12 lat synalek bedzie miał jak tylko wyrośnie mi z tej łupinki
mimka84, CzaryMary, lysinka, iwonka1077, Anka1501, Bambi85, shimmer_lip, Aguś86, natt, Fasia, Robotka1, hwesta, MartaAlvi, Eweliśka, Murraya, Agusiek89, Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka foteczka Jagódki super
150 zł za ktg to strasznie dużo kasy i jeszcze 4 razy tyle zapłacić, to wolałabym poczekać; trochę za drogi interes
Ale się ciemno u mnie zrobiło i zaczęło lać, dobrze że dzisiaj tylko odpoczywam przyklejona do kanapy.
Mój mąż uważa, że jak termin mam na połowę kwietnia, to na pewno nie urodzę wcześniej. Nie dopuszcza do siebie myśli, że może się coś zdarzyć i zapisał się na wycięcie woreczka żółciowego na 19.03, więc nie mam wyjścia i zamierzam czekać na kwiecień.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
lysinka wrote:Robotka foteczka Jagódki super
150 zł za ktg to strasznie dużo kasy i jeszcze 4 razy tyle zapłacić, to wolałabym poczekać; trochę za drogi interes
Ale się ciemno u mnie zrobiło i zaczęło lać, dobrze że dzisiaj tylko odpoczywam przyklejona do kanapy.
Mój mąż uważa, że jak termin mam na połowę kwietnia, to na pewno nie urodzę wcześniej. Nie dopuszcza do siebie myśli, że może się coś zdarzyć i zapisał się na wycięcie woreczka żółciowego na 19.03, więc nie mam wyjścia i zamierzam czekać na kwiecień. -
Mantissa ogromne gratulacje! 3maj się kochana i daj znać jak poród
oczywiście jak już odpoczniesz i się wyśpisz
Shimmer, Amy wszystkiego najlepszego! Szczęśliwych rozwiązańshimmer_lip, Amy_ lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
CzaryMary wrote:nie
hahah w dupie mam czopki
boję się ich. a tak na serio to jak zajdzie taka potrzeba to mężu przywiezie - takie świeże, prosto z aptecznej lodóweczki
. ja zamierzam miec i zastosowac przed no i pewnie tez po .
Anka1501, CzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Kuźwa dziewczyny weszła mi wypłata na konto i nie wiem o co chodzi. Termin mam na 03.04 i takie też ostatnie zwolnienie już zaniosłam, do końca ciąży, marzec ma 31 dni, a ja dostałam o prawie 400zł mniej niż zwykle
Jakaś pomyłka czy ki diabeł? Kuźwa nawet za luty dostałam więcej mimo że krótszy.
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:hehe dobre ciekawe kto będzie pierwszy ty czy on
Też się zastanawiam, wybrał ten termin, żeby być gotowym na kwiecień
Gosha prezent superU mnie robią prezenty dopiero jak się wróci do pracy po macierzyńskim
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:nie chce Cie martwic MARY, ale jak podaja znieczulenie przed cc, to czesto jest tak ze czlowiek tak sie hmm"rozluznia" ze rozne niespodzianki sie zdarzaja, a po jest prawie zawsze problem w druga strone
. ja zamierzam miec i zastosowac przed no i pewnie tez po .
tak, tak wiem Bambi że czopek glicerynowy to Twój najlepszy przyjaciel
ale po Twoich słowach to chyba i ja dołączę czopka do moich dobrych ziomków na FB
Gosha - tez bym się radowała z takiego prezentuMega
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:07
Gosha lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:te 1 gramowe dziecięce to możesz sobie do nosa włożyć
Ja to czuję się tak wielka, że zastanawiam się czy ten 2 gramowy kaliber podoła mojej szanownejBambi85, Anka1501, CzaryMary, Gosha, iwonka1077, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Taki bedzie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c67215ee802.jpg
Ojhh jak sie ucieszyłam, 300€ w kieszenichyba jeszcze nie wiedza ze nie zamierzam juz do pracy wracać
W napływie emocji postanowiłam ze poprasuję pościel do łóżeczka, co prawda materacyka brak, ale tylko tego
I wyniosę w koncu suszarkę na balkon bo z pokoju dzidzi to zrobiłam z dziecięcego pokoju suszarnio -prasowalniei pokoik wypucuje dla maluszka, moze nawet okno umyje
pędzę
Bambi85, lysinka, mimka84, iwonka1077, Fasia, Eweliśka, Justinka, Murraya, weronika86, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:tak, tak wiem Bambi że czopek glicerynowy to Twój najlepszy przyjaciel
ale po Twoich słowach to chyba i ja dołączę czopka do moich dobrych ziomków na FB
Gosha - tez bym się radowała z takiego prezentuMega
!
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Se wsadzę 3 i będą 3 gramy
woooohooo o tym nie pomyślałam - dobry patentWeronce by się spodobał
Werka miałam napisać, że strasznie mi przykro z powodu autakurde no!!
Ida - co to znaczy ze zapisy ktg są wątpliwe?? co w nich jest nie tak?
lewatywa spoko sprawaŚwiadomie zdecydowałam się na bycie matką, więc nic mi nie jest straszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:10
Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Robotka wzrost będzie dokładnie waga 1650 43 cm i 30 tyg urodziła się mała
Angela89, Robotka1 lubią tę wiadomość