Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dziś chyba gorszy dzień. Nie dość, że niewyspana to co postoję 5 min to brzuch twardnieje, ale na szczęście zupa pomidorowa zajęła mi 10 minut i juz się gotuje. Nie ruszam dupki z kanapy poza sikaniem. Jutro mam wizytę i aż mam strach co mi ta wyjdzie
A Ty Shimmer się chyba psychicznie lubisz znęcać, bo pomimo że jadłam 30 min temu śniadanie to mi burczy w brzuchu
Robotka śliczna Jagoda ♡Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka ty bys na tej liscie moze zrobila jak i innych u marcowek nawet ze pod ta lista glowna albo nad nia lista urodzonych z waga i w ktorym tyg urodzone dziecie??????bo tak to niewiele to sie rzuca w oczy/???
-
hwesta wrote:Szukam miejsca w Warszawie gdzie można zrobic ktg bez czekania bóg wie ile w kolejkach... Bo na karowej jak dzwoniłam kazali przyjść 30 min wcześniej i nastawić sie na b duża kolejkę... Mój gin nie robi ktg
prywatnie oczywiście, samo ktg
Na każdej Ci zrobią ktg, a można też prywatnie w gabinetach. U mnie kosztuje 20 zł. -
Gosha wrote:SHIMMER mimo wielkiej sympatii do Twojej osoby... Dałaś czadu z tymi zdjęciami zapominając o słodkich mamusiach
ale wybaczę Ci tylo ze wzgl na Twoje urodziny
AMY sto lat!
Spakowałas torbę?! DżołkHahaha
wszystkie słodycze zostały posłodzone stevią
dawaj czadu
w końcu taaakie urodziny nie zdarzają się często
trzech jubilatów już jest, a kto wie co się wydarzy do wieczora
może jeszcze się która wypucuje, że jest urodzinowa
Gosha, Amy_, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Nie masz mi czego wybaczać
wszystkie słodycze zostały posłodzone stevią
dawaj czadu
w końcu taaakie urodziny nie zdarzają się często
trzech jubilatów już jest, a kto wie co się wydarzy do wieczora
może jeszcze się która wypucuje, że jest urodzinowa
NADZIEJA tez sie częstuj bez obawshimmer_lip, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Robotka ja poproszę na pierwszej stronie o zmianę TP na 31.03.2015 i synuś Kacperek
Ja nadal w kołderkach,po 7:00 zrobiłam pranie,zjadłam śniadanie,poodkurzałam i poszłam spać ale emek mnie po 9:00 przebudził i jakoś nie chce mi się wychodzić z łóżka a muszę podskoczyć na ryneczek kupuć mielone mięso,ziemniak i zsiadłe mleko bo mam dziką ochotę na taki obiadek
Dla naszych jubilatek-100 lat,100 lat
Robotka1 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
ROBOTKA ale sliczna fotka, Jagódka słodziak.
Mnie w sumie tez obojetne czy w święta czy nie z resztą jakos dla mnie Wielkanoc wydaje mi sie mniej świateczna niz Boze Narodzenie. A i tak pewnie bedziemy sami z mężem, bo juz strach bedzie jechac na poludnie do rodzicow.
Z reszta do świąt w szpitalu jestem przyzwyczajona.
Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Agus dzwoniłam przed chwila do jakiejś kliniki to ktg 40 zł ale z opisem lekarza 140
Odpuść sobie kaczkę z buraczkami w restauracji i bedzie na KTG
Tylko pasemek nie odpuszczaj, musisz byc piękna dla swojego maleństwa
hwesta, liloe, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Agus dzwoniłam przed chwila do jakiejś kliniki to ktg 40 zł ale z opisem lekarza 140
A co Ci po ktg bez wiedzy czy jest dobry zapis
U mnie albo jak idziesz poza wizytą w godzinach przyjęć to lekarka na chwile wychodzi z gabinetu i sprawdza czy wszystko ok, a jak jej akurat nie ma to w recepcji jest położna co pracuje na codzień na porodowce i to ona sprawdza czy wszystko ok. I to za 20zł
Bambi85, hwesta lubią tę wiadomość
-
amy, shimmer graytuluje dziewczyny!!!!!!! powiem wam ze marzec mial byc piekny...wlasnie samochod mi sie rozkurwil
2 tyg temu mialam przeglad..wymiane tych czesci ktore najprawdopodobniej padly..chyba skurwysyny nie zalozyly dokladnie
kuurwa mac...dobrze ze dostalam dodatkowo kase bo bym juz urodzila ze stresu
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no 150zl to troche duzo za samo ktg, niektorzy tyle placa za cala wizyte ze wszystkim. Z reszta opis zajmuje pol minuty, nie czarujmy sie, no ale co stolyca to stolyca
. Raz moznaby i tyl dac, ale pomysl ze na pewno z kilka razy bedziesz musiala na to ktg isc.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
rozeznam się z listą i postaram się ją prowadzić tak jak podpowiadacie, ja nie śledzę ani marcowek ani innch to nie wiem;)
Malinka już zmieniam
proszę mi powiedzieć w ktorym tyg urdziła Agela i z jaką wagą Martynkę no i Mantissa to rozumiem w 34tc<bo wpisujemy te ginekologiczne tygodnie czy jak?> malutki waży 2700 tak?
Werka ło matko to ci pech:( dlatego pod tym względem nie cierpię samochodów.
wczoraj mąż powiedział że mi kupi "niubitla" hahaha:D
a ja piekę właśnie to ciasto:D
http://www.mojewypieki.com/przepis/delicja
wygląda na szybkie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:22
malinka1984, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HWESTA masz interenet w telefonie ? my poczkamy z Toba, nie martw sie, szybko zleci
ROBOTKA smakowicie wyglada to ciasto, zjadlabym, nie powiemale na szybkie nie wyglada, przekladanie, galaretka to nie na moje nerwy hih
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 10:28
Aguś86 lubi tę wiadomość