Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa jejku GRATULUJE!!!
Wielki chłopak, mam nadzieje ze wszystko ok.
Ja całą noc się wierciłam bo młoda tak kopała że myślałam ze mi brzuch rozerwie. Pierwszy raz płakałam przez kopniaki.
Ide ogarnąć córe do przedszkola i wracam do łóżka.mantissa lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Jakby co to żyję i urodziłam bezimiennego synusia o wadze 2700 z groszami. O 2:45. O 17 mnie położyli w sali porodów. Totalnie sn, jutro opowiem. Małego zabrali na oddział wcześniakow więc ide się zdrzemnac.
Dziekuje wam bardzo za kciuki i wsparcie.!! Synus duzy, bardzo sie ciesze
czekamy na wiecej informacji i na zdjecie !
mantissa lubi tę wiadomość
-
Ania ja tez
Z nadejsciem marca mamy tu bobaskai to faktycznie zaskoczenie.
Strach pomyslec co bedzie sie tu dzialo w pelnie....
Edit pisałam tego posta z telefonu i widzę że z tego podniecania wlepił się dwa razywybaczcie proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 07:28
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Agusiek a kiedy jest pelnia? Ten marzec juz taki bliski kwietnia jest
pewnie 7-8 mamusiek sie rozpakuje w marcu :)i nie zdziwie sie jak rozpakuja sie te, ktorym nic nie jest, a te Mamusie z problemami doczekaja terminow albo przenosza, tak sie czesto dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 07:21
Anka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Mantissa jejku GRATULUJE!!!
Wielki chłopak, mam nadzieje ze wszystko ok.
Ja całą noc się wierciłam bo młoda tak kopała że myślałam ze mi brzuch rozerwie. Pierwszy raz płakałam przez kopniaki.
Ide ogarnąć córe do przedszkola i wracam do łóżka.
To nie była udana noc
Lali marcowek w lutym urodzilo kilkanascieObstawilabym, że tak z 15 a nie 8
Lali, Murraya, liloe lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Agusiek a kiedy jest pelnia? Ten marzec juz taki bliski kwietnia jest
pewnie 7-8 mamusiek sie rozpakuje w marcu :)i nie zdziwie sie jak rozpakuja sie te, ktorym nic nie jest, a te Mamusie z problemami doczekaja terminow albo przenosza, tak sie czesto dzieje.
Lali lubi tę wiadomość
-
Mantissa wielkie gratulacje. Synuś zacnej wagi
odpoczywaj, a jak nabierzesz sił to wrzuć nam jakąś fotkę naszego pierwszego kwietniowo-marcowego
mężczyzny!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 07:38
Agusiek89, Nadzieja84, Gosha, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
ja tez onstawiam powyzej 15stki
mantisa graaattuuuuleejszyn! jezu nienezpiecznie blisko kwietnia....witam dziewczyny! niemodniose sie do nieczego bo ide do lozka...odchorowywuje nadal plus zyganko z rana ...mezu biedny 39 stopni goraczki, ja na szczescie bez...masakra co sie u nas dzieje..tak chorzy to chyba z 10 lat nie bylismy