Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 22:14
Angela89, MartaAlvi, Lali, Ewelcia, malinka1984, Aguś86, Ida, Rudzia, misia83, lysinka, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Bambi85, Ulka84, natt, Lwica, Agusiek89, Murraya, iwonka1077, Krysti, mf, liwi, Amy_, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
-
Boże Wy już na serio o tych porodach?
Ja dziś przeglądałam marcówkowy wątek bo zaintrygowała mnie Limcia która pod koniec stycznia urodziła bliźniaczki 950g 38cm i 1150g 39cm - CC- 32t5d.
Czy to oznacza że mi już też tak mało czasu zostało?
Fasia ile czasu potrzebujesz na pokonanie tych 35km do szpitala? Ja z ciekawości sprawdziłam ile mam do siebie ale wyszło 15 tyle że przez całą Warszawę muszę się przebić a to czasem graniczy z cudem więc... najwyżej urodzę w taxi
Amy... podziwiam Cię i Twój luz na wszystkoJa swoją torbę spakwałam już dawno ale gin kazał i przy każdej wizycie miałam wykład więc na wszelki wypadek. I powiem że było to niezłe wyzwanie! Chyba z 2h mi zajęło
- pomijając zgąbczenie mózgu typu "czego jeszcze potrzebuję" zwyczajnie okazało się że się nie mieszczę do torby, i przepakowywanie, rozplanowanie itp... masakra. Teraz torba leży na dnie szafy i ma przylejoną karteczkę co jeszcze musze upchnąć jak będzie tzreba już lecieć - tak na wszelki wypadek gdyby zgabczenie postępowało
-
Ewelcia ja Ci wróżę poród tak jak u mojej koleżanki - CC w 39 tc
synek ważył ok 2900, a córcia ok 2500
także luz blues rodzisz w terminie
U mnie dojazd 35km to czas ok 30-40minIda, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia, a ty nie masz powiedziane że jak się zacznie to masz próbować rodzić sn?
Oczywiście. Tak mi powiedziała ostatnio, że jak dotrwamy do 38tc i akcja się sama rozpocznie to mam próbować. Jak będę mieć zaburzoną akcję skurczową no to wtedy od razu mnie na cc wezmą ale mam próbować mimo wszystko. To jedyna szansa w życiu tak naprawdę, bo po jednej cesarce raczej czekają mnie kolejneIda lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:FASIA piękne to zdjecie!!! Az zaczynam żałować ze ja same takie w pol negliżu zrobiłam.., pięknie!!!
Dziękujępóki co to jedno tak na szybko chyba żeby mi smaka narobić na resztę hihi
Ja też mam w bieliźnie dużo zdjęć ale też część w ubraniu w mieszkaniu i właśnie jeszcze kilka ujęć w plenerze. Zimno było i zaczynało się robić ciemno więc pstryknęliśmy kilka na szybko i do domku
Twoje na pewno będą śliczne! Mam nadzieję, że się pochwalisz chociaż jednym))
-
Fasia plissss jaki 39 tydz? Ja już ledwie żyję!!!skończone 36 i rodzę! Choćby na życzenie ale rodzę.... coś wymyślę, bo te potworki mi żyć w brzuchy nie dają
no to ja mniej więcej jadę tyle do siebie przez Warszawę do szpitala więc luz zdążysz jak coś. Ja bym wolała jednak rodzić tam gdzie mam lekarza - zawsze pewniej
Ok zmykam spać :* Mam nadzieję że przed Mantissa też jeszcze spokojna noc
Fasia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosha na pewno wyjdziesz bardzo apetycznie! Kobiety w ciąży są cudowne moim zdaniem. Każda wygląda pięknie i wyjątkowo
Lali dziękujęjak dostanę zdjęcie gdzie bardziej Julka widać to też się pochwalę więc szykujcie się na spam zdjęciowy za jakiś czas hehe
Ewelcia no jak chcesz 36tc to proszę bardzomyślałam, że im dłużej tym lepiej hihi
Aguś86, Lali, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Oczywiście. I też tak myślę. Ale nie wiem co się stało, że tak bardzo myślę o tym bólu teraz. Bardzo się go boję.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Ja też się kładę. Rano szpital więc pewnie odezwę się jak już się zabukuję w jakimś PRLowskim pokoiku
Manti trzymam za Ciebie kciuki !!
Dobranoc Brzuchatki!Bambi85, Murraya, iwonka1077, mantissa lubią tę wiadomość