Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy dzisiaj marudy bólowe, a mnie ból kręgosłupa cudownie minął - może ta mała pipka się ciut przesunęła i mi już nie naciska na jakiś nerw. Rwa mi dokucza, ale dzisiaj bólu kręgosłupa nie odnotowałam
jestem cudownie ozdrowionaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:29
Rudzia, Fasia, Anka1501, Magdas, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Fiu fiu Fasia to masz wtyki teraz
A rodzić też tam będziesz?
Chciałabym tam rodzić, bo tamten szpital ma lepsze opinie od mojego szpitala. Natomiast to wszystko zależy - jeśli zacznę rodzić przed 38tc to zostaje mi moje miasto. Wtedy cc i lepsza opieka dla Julka na wypadek jakichś komplikacji. Szpital jest wyposażony w bardzo dobry sprzęt dla wcześniaków. Szpital mojej pani dr znajduje się w mniejszym mieście, 35km ode mnie więc nawet jakbym tam pojechała rodzić i będą jakieś komplikacje z dzieckiem to będą je przewozić do mnie do miasta. Natomiast jeśli dotrwam do terminu i ryzyko będzie mniejsze to mogę rodzić tam. Decyzja już wtedy należy do mnie
Chciałabym przez to, że to mniejszy szpital, nie ma takiego przemiału jak u mnie, bardzo dobre opinie innych rodzących no i mój lekarz prowadzący tam pracuje, a to zawsze jakoś inaczej na człowieka patrzą. No i teraz jeszcze się okazuje, że to ordynator więc superAngela89, Rudzia, Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Amy moja rwa i ból kręgosłupa tak mnie meczy, że nie ogarniam. W nocy jak wstaje sikac to tyle czasu mi to zajmuje i się tak nastekam, że mój ma mnie dość
polepszyło mi się więc chyba będę umieraćprzed śmiercią wszystko przechodzi :PPP
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:RUDZIA odpuść sobie kąpiel, wes szybki cieplutki prysznic i do łóżka marsz. Na ten ciągnący bol w kroku tylko leżenie Ci pomoże... :*
Tak mowisz? To tak zrobieplecy mnie bola pomimo lezenia eh
jutro musi byc juz dobrze bo idziemy podpisywac kontrakt na mieszkanie
-
Właśnie doczytałam, że ten szpital mojej pani dr ma II stopień referencyjności. Czyli ogólnie nie jest źle. W sumie mogłabym tam rodzić, bo z tego co czytam III stopień to już hardcore..
Anka1501, Amy_ lubią tę wiadomość