Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Amy dzięki, właśnie zamówię oba. H.j z rozstepami bo mam do nich szczęście
ale swędzi mnie strasznie
u mnie też czasem swędzi ale jeszcze mi na brzuchu nie popękała. Smaruję cały czas tymi olejkami - tzn niedawno w sumie je kupilam, ale jak tylko poczuję swędzenie jak opętana lece się smarowaćAnka1501 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Amy no mój mi dziś mówi, że mam rodzic albo już teraz albo w kwietniu bo od 13tego do końca miesiąca będę sama
a mnie każe jeszcze czekać bo on urlop końcem marca
luz zaczekamy bez spiny na tate
Anka1501, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Amy a na suchą skórę smarujesz? nie lepisz się zbytnio?
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:heheeh mój też się pyta codzinine Ola kiedy się wykluje
a mnie każe jeszcze czekać bo on urlop końcem marca
luz zaczekamy bez spiny na tate
Ja się mojemu też do urlopu dopasowałam. Wziął urlop na połowie kwietnia wtedy kiedy termin miałam mieć no i dostał jeszcze od kierownika w lutym. Taaa tylko przypasowałam się do lutego.Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
I moja doktor prowadząca jest ordynatorem na oddziale w szpitalu do którego jutro jadę! Ale super
jakiś awans dostała, bo wcześniej był ktoś inny
faaaajnie
Rudzia do łóżka odpoczywać!Amy_, Rudzia, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:I moja doktor prowadząca jest ordynatorem na oddziale w szpitalu do którego jutro jadę! Ale super
jakiś awans dostała, bo wcześniej był ktoś inny
faaaajnie
Rudzia do łóżka odpoczywać!
Fiu fiu Fasia to masz wtyki terazA rodzić też tam będziesz?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ja od 2 kwietnia mogę rodzić
wcześniej Julek ma zakaz! Jestem kwietniówką i w nosie to mam - w marcu NIE RODZĘ !!
Angela89, Rudzia, Amy_, Lali, natt, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość