Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff zamówienie u Natalii klepnięte, zaliczka przelana..
ale trwało to dogadywanie się 6 dni...
w tym tygodniu przyjdą materiały, a mam nadzieję, że najdalej w następnym uszyje
i że zdąży przed dzidzią
strasznie jestem ciekawa swoich twórczych wypocin
Eweliśka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:z lusterkiem, krzesełkiem, kiblem, wanną, w pozycji leżącej, stojącej, siedzącej, z wykorzystaniem depilatora, nożyczek, maszynki... MASAKRA!!
, i wyobraz sobie robic to jak zaczynaja Ci sie skurcze kurde, obiecuje sobie ze bede to robic na biezaco
CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja Wam powiem że nigdy nie wzięłam nospy. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży. Zawsze mi lekarka wpisuje w karcie ciąży że w razie bólów nospa 3x1, ale jakoś unikam. Wiem, że każdy przypadek jest inny.
Eweliśka, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ależ jestem ciekawa synka Matissy, ciekawe kiedy wrzuci fotkę. Ja z racji problemów technicznych to poprostu wyślę zdjęcie synka którejś z Was na tel jeśli się nie obrazicie, bo sama to nie będę miała jak wrzucić.
Anka1501, Justinka, MartaAlvi, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:MARY toz to byla prawdziwa walka
, i wyobraz sobie robic to jak zaczynaja Ci sie skurcze kurde, obiecuje sobie ze bede to robic na biezaco
noooo walka z bożenką - i to jaka nierówna!! Zmobilizowałam się bo wczoraj zapytałam się męża: " kochanie, jestem tam bardzo zarośnięta?? Chłopina spojrzał i powiedział tylko : ogolę cięStwierdziłam, że chyba jest tam nienajlepiej
Bambi85, lysinka, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
no jak masz w ktg skurcze to za bardzo ambulatoryjnie nie ma co dac niz no spa , magnez no i relanium. Nikt chyba tej no spy nie je dla smaku bo jets okropny, gorzki
. Raz ze kazdy lekarz ma swoje przyzwyczajenia i swoje "patenty" a dwa ze kazda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciaze.
mimka84, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary bylismy w Jachrance w Warszawiance, tam jest chata goralska taka, juz Ci daje link
zarcie pyyyyyyszne, jadlam ostatnio kwasnice i pierogi a maz placek po zbojnicku i bylismy naprawde zadowoleni! tu link: http://www.warszawianka.pl/PL/chata_goralska_3.html . a babka zamowila kaczke na buraczkach i jak ja zobaczylam to pozalowalam, ze nie mam wiekszego zoladka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 13:11
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W poprzedniej ciąży zaufałam mojej gin mimo że z szyjką też były problemy i synek urodzony w terminie i zdrowiutki, więc mam nadzieję, że i teraz tak będzie
Nawet fakt że jak brałam 2x1 luteinę a dziś kompletnie nic... mnie nie przeraża
bo wiem, że i tak musiałabym się chyba seksić 3x dziennie, sporo łazić po schodach, myć okna i bóg wie co jeszcze, żeby mnie ruszyło
bo to tak jest, najpierw strach o szyjkę, leżenie, leki a później trwa trochę aż coś ruszy
oczywiście to nie reguła, ale może tak się okazać że te z 'przejściami' prędzej dotrwają do bezpiecznej granicy
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Eweliśka Karowa tez, tam tez na ktg bede chodzila od 10 marca co tydzien, mam nadzieje, ze bedzie tam dobrze
Chodzę do nich do szkoły rodzenia, ależ te położne są miłe:)
Koleżanka miała badania cukrzycowe i siedziała tam długo to jej nawet kanapki dawały:) -
Coś miałam napisać i zapomnialam..
Dupa boli mnie dalejdługo to tak będzie?
Mary gratuluję wygranej z bobrem, ale się uśmiałam przy Twoim opisie walki
Ja paznokcie wczoraj obcinalam. To dopiero była gimnastyka
Obiad zjadłam i chce mi się spać..iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Bambi co do macierzyńskiego to tez sobie myślałam żeby wziąć najpierw 100% bo niby większe wydatki przy dziecku. Natomiast uznałam, że wolę mieć stały przypływ gotówki niż na poczatku duży, a później tylko 60%. Wg mnie ogromna różnica. To prawie pół pensji przez pół roku. Dla mnie nie do przejścia
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Coś miałam napisać i zapomnialam..
Dupa boli mnie dalejdługo to tak będzie?
Mary gratuluję wygranej z bobrem, ale się uśmiałam przy Twoim opisie walki
Ja paznokcie wczoraj obcinalam. To dopiero była gimnastyka
Obiad zjadłam i chce mi się spać..
ojjj bidaku. Pewnie jeszcze troszkę poboli
Co dali Ci na obiad? nie schudniesz nam tam za bardzo ?