Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wrote:CzaryMaryEwelcia - jak się czujesz? dajesz radę dzwigać maluchy? bo ja już wymiękam
No kolorowo to nie jest
Jak siedzę cały dzień dupą na kanapie to daję radę
gorzej jak wpadnę na pomysł że trzeba gdzieś pójść... męczę się potwornie szybko, no i później ten ból kręgosłupa i takie kłucie mocne w szyjce jest nie do zniesienia
Schylać się już nie schylam a jak kucnę to ktoś mnie musi podnieść
ewentualnie klękam i dopiero powolutku, oczywiście muszę się czego przytrzymać
Zabawnie to wygląda ale wolno mi - w końcu mam bliźniaki
A no i czassem jak zaczną się rozciągać to nie wiem którego pierwszego wpychać w głąb brzucha
Jeden np od kilku dni wystawia mi piętę tak na czubku brzucha pomiędzy cyckami - łaskoczę, wpycham na siłę i dupa - mam trzeciego cycka
U mnie też się zrobiło szaro i dziwnie ciemno za oknema muszę do biblioteki podjechać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 14:08
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shimmer napisz że rodzisz już i nie masz pościeli dla Basi
Może Cię przesunie w górę zamówienia. Ja w sumie tak zrobiłam tzn napisałam że pewnie od 10.03 mam szpital i że już
Co do podziału 80% a 100% i 60% to ja niestety jestem skazana na drugą opcję... mówię niestety bo pewnie ucierpię na tym jak już mniejsze przelewy będą, ale póki co mam deadline na spłatę zadłużenia i w sumie liczę że nazbieram odpowiednią kwotę do sierpnia własnie dzięki temu podziałowi - inaczej bym się nie spięła
-
Ewelcia wrote:Shimmer napisz że rodzisz już i nie masz pościeli dla Basi
Może Cię przesunie w górę zamówienia. Ja w sumie tak zrobiłam tzn napisałam że pewnie od 10.03 mam szpital i że już
tylko ja jej zaliczkę na początku stycznia przelewałam
i jeśli ja do tej pory nie jestem na górze zamówienia to chyba stracę tą cierpliwość i wiarę w ludzi ;/
-
Aguś86 wrote:Ewelcia, a Ty o ile dłuższy macierzyński będziesz mieć na bliźniaki?
Przy bliźniakach 31tyg macierzyńskiego + 8tyg dodatkowego rodzicielskiego + 26tyg rodzicielskiego = 65 tyg
Wychodzi na to że będę na macierzyńskim o 13 tyg dłużej - czyli jakieś 3,5 msc. Czasem zastanawiam się czy wytrzymam tyle w domu bo ja raczej do tych nadpobudliwych należę
Shimmer kurde to przykre... ja bym się chyba wkurzyła! sama czekałam długo ale bez przesadyMolestuj ją! W końcu dzięki Tobie ma takie obłożenie z kwietniówek!
-
Aguś86 wrote:Dasz radę. Nawet nie wiesz jak czas Ci zleci
Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia - szacun dla Ciebie kobieto
Jeszcze troszkę i będzie Ci wynagrodzone w postaci dwóch pulchnych, różowych chłopaków
u mnie tez leje
Przysnęło mi się na chwilę. Po spaniu mam taką chcice na słodkie, że pożarłam 3 ptasie mleczka. Młody się uaktywnił.Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Dlatego staram się nie spać w ciągu dnia bo jak wstanę to jest jakaś masakra - wpierdzielam wszystko co mam pod ręką
A no i jeszcze cola! Weźcie mi wmówcie że cola jest niedobra, szkodliwa i w ogóle - litrami mogę pić, a jak nie daj boże w sklepie zobaczę to nie przejdę obok nie kupując.... a pech jest taki że ona zawsze albo przy kasie albo gdzieś w widocznym miejsu ustawiona
Ostatnio nawet zauwazyłam że w Carrefourze to jest w 4 miejscach wystawiona + lodówki przy kasach! Masakra!