SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać :P do później

iwonka1077, malinka1984, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Idę spać :P do później
    ja też,zjadłam obiad,włączyłam zmywarkę i idę lulu.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:47

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrote:
    CzaryMaryEwelcia - jak się czujesz? dajesz radę dzwigać maluchy? bo ja już wymiękam :/
    Dzięki że pytasz :) No kolorowo to nie jest :P Jak siedzę cały dzień dupą na kanapie to daję radę :P gorzej jak wpadnę na pomysł że trzeba gdzieś pójść... męczę się potwornie szybko, no i później ten ból kręgosłupa i takie kłucie mocne w szyjce jest nie do zniesienia :P Schylać się już nie schylam a jak kucnę to ktoś mnie musi podnieść :P ewentualnie klękam i dopiero powolutku, oczywiście muszę się czego przytrzymać :P Zabawnie to wygląda ale wolno mi - w końcu mam bliźniaki :P A no i czassem jak zaczną się rozciągać to nie wiem którego pierwszego wpychać w głąb brzucha :P Jeden np od kilku dni wystawia mi piętę tak na czubku brzucha pomiędzy cyckami - łaskoczę, wpycham na siłę i dupa - mam trzeciego cycka :P

U mnie też się zrobiło szaro i dziwnie ciemno za oknem :/ a muszę do biblioteki podjechać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 14:08

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to gazy? :D mi to peka w podbrzuszu jakby buzia banki mała puszczała :D

Eweliśka lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    A przypomniałaś się jej wogóle?
    może zapomniała o Twoich truskawkach.
    Przypomniałam :) w zeszłym tygodniu miała wysłać :) no i chyba jej nie wyszło :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer napisz że rodzisz już i nie masz pościeli dla Basi :P Może Cię przesunie w górę zamówienia. Ja w sumie tak zrobiłam tzn napisałam że pewnie od 10.03 mam szpital i że już

Co do podziału 80% a 100% i 60% to ja niestety jestem skazana na drugą opcję... mówię niestety bo pewnie ucierpię na tym jak już mniejsze przelewy będą, ale póki co mam deadline na spłatę zadłużenia i w sumie liczę że nazbieram odpowiednią kwotę do sierpnia własnie dzięki temu podziałowi - inaczej bym się nie spięła :/

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, a Ty o ile dłuższy macierzyński będziesz mieć na bliźniaki?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożena pewnie nie powala ale chociaż nie pójdę z lasem tropikalnym w gaciach :P

natt, Gosha, iwonka1077, Fasia, CzaryMary, Agusiek89, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Shimmer napisz że rodzisz już i nie masz pościeli dla Basi :P Może Cię przesunie w górę zamówienia. Ja w sumie tak zrobiłam tzn napisałam że pewnie od 10.03 mam szpital i że już
    Wiesz ona mi właśnie w ten sposób tłumaczyła swoje opóźnienie, że trafiło jej się kilka nagłych porodów :D tylko ja jej zaliczkę na początku stycznia przelewałam :) i jeśli ja do tej pory nie jestem na górze zamówienia to chyba stracę tą cierpliwość i wiarę w ludzi ;/

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się rozpadalo i ciemno jak w doopie :(

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:48

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Ewelcia, a Ty o ile dłuższy macierzyński będziesz mieć na bliźniaki?
    Przy jednym dziecku jest 26tyg macierzyńskiego + 6tyg dodatkowego rodzicielskiego + 26tyg rodzicielskiego = 52 tyg

Przy bliźniakach 31tyg macierzyńskiego + 8tyg dodatkowego rodzicielskiego + 26tyg rodzicielskiego = 65 tyg
    Wychodzi na to że będę na macierzyńskim o 13 tyg dłużej - czyli jakieś 3,5 msc. Czasem zastanawiam się czy wytrzymam tyle w domu bo ja raczej do tych nadpobudliwych należę :P

Shimmer kurde to przykre... ja bym się chyba wkurzyła! sama czekałam długo ale bez przesady :/ Molestuj ją! W końcu dzięki Tobie ma takie obłożenie z kwietniówek!

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dasz radę. Nawet nie wiesz jak czas Ci zleci ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Dasz radę. Nawet nie wiesz jak czas Ci zleci ;)
    Muszę... byłabym głupia gdybym nie skorzystała :p Po pierwsze to cenny czas dla dzieci a po drugie jestem na działalności i mam wysoki zus, z firmy tyle nie zarobię a dziec trzeba jakoś wykarmić :P

Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - szacun dla Ciebie kobieto :) Jeszcze troszkę i będzie Ci wynagrodzone w postaci dwóch pulchnych, różowych chłopaków :)

u mnie tez leje :/

Przysnęło mi się na chwilę. Po spaniu mam taką chcice na słodkie, że pożarłam 3 ptasie mleczka. Młody się uaktywnił.

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego staram się nie spać w ciągu dnia bo jak wstanę to jest jakaś masakra - wpierdzielam wszystko co mam pod ręką :P

A no i jeszcze cola! Weźcie mi wmówcie że cola jest niedobra, szkodliwa i w ogóle - litrami mogę pić, a jak nie daj boże w sklepie zobaczę to nie przejdę obok nie kupując.... a pech jest taki że ona zawsze albo przy kasie albo gdzieś w widocznym miejsu ustawiona :/
    Ostatnio nawet zauwazyłam że w Carrefourze to jest w 4 miejscach wystawiona + lodówki przy kasach! Masakra!

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesssooo mam 132 cm w brzuchu :D kurv po co w urodziny robić sobie takie rzeczy??? na sranie wyjęłam ten gówniany centymetr??? aaa!!!

Justinka lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:11

shimmer_lip, CzaryMary, Lali, Ewelcia, iwonka1077, Fasia, Justinka, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :D ahahhahhhha :D

Dziękuję Wam wszystkim oczywiście :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 3194 3195 3196 3197 3198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ