X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać :P do później

iwonka1077, malinka1984, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Idę spać :P do później
    ja też,zjadłam obiad,włączyłam zmywarkę i idę lulu.

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:47

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrote:
    CzaryMaryEwelcia - jak się czujesz? dajesz radę dzwigać maluchy? bo ja już wymiękam :/
    Dzięki że pytasz :) No kolorowo to nie jest :P Jak siedzę cały dzień dupą na kanapie to daję radę :P gorzej jak wpadnę na pomysł że trzeba gdzieś pójść... męczę się potwornie szybko, no i później ten ból kręgosłupa i takie kłucie mocne w szyjce jest nie do zniesienia :P Schylać się już nie schylam a jak kucnę to ktoś mnie musi podnieść :P ewentualnie klękam i dopiero powolutku, oczywiście muszę się czego przytrzymać :P Zabawnie to wygląda ale wolno mi - w końcu mam bliźniaki :P A no i czassem jak zaczną się rozciągać to nie wiem którego pierwszego wpychać w głąb brzucha :P Jeden np od kilku dni wystawia mi piętę tak na czubku brzucha pomiędzy cyckami - łaskoczę, wpycham na siłę i dupa - mam trzeciego cycka :P

U mnie też się zrobiło szaro i dziwnie ciemno za oknem :/ a muszę do biblioteki podjechać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 14:08

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to gazy? :D mi to peka w podbrzuszu jakby buzia banki mała puszczała :D

Eweliśka lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    A przypomniałaś się jej wogóle?
    może zapomniała o Twoich truskawkach.
    Przypomniałam :) w zeszłym tygodniu miała wysłać :) no i chyba jej nie wyszło :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer napisz że rodzisz już i nie masz pościeli dla Basi :P Może Cię przesunie w górę zamówienia. Ja w sumie tak zrobiłam tzn napisałam że pewnie od 10.03 mam szpital i że już

Co do podziału 80% a 100% i 60% to ja niestety jestem skazana na drugą opcję... mówię niestety bo pewnie ucierpię na tym jak już mniejsze przelewy będą, ale póki co mam deadline na spłatę zadłużenia i w sumie liczę że nazbieram odpowiednią kwotę do sierpnia własnie dzięki temu podziałowi - inaczej bym się nie spięła :/

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, a Ty o ile dłuższy macierzyński będziesz mieć na bliźniaki?

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bożena pewnie nie powala ale chociaż nie pójdę z lasem tropikalnym w gaciach :P

natt, Gosha, iwonka1077, Fasia, CzaryMary, Agusiek89, lysinka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Shimmer napisz że rodzisz już i nie masz pościeli dla Basi :P Może Cię przesunie w górę zamówienia. Ja w sumie tak zrobiłam tzn napisałam że pewnie od 10.03 mam szpital i że już
    Wiesz ona mi właśnie w ten sposób tłumaczyła swoje opóźnienie, że trafiło jej się kilka nagłych porodów :D tylko ja jej zaliczkę na początku stycznia przelewałam :) i jeśli ja do tej pory nie jestem na górze zamówienia to chyba stracę tą cierpliwość i wiarę w ludzi ;/

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się rozpadalo i ciemno jak w doopie :(

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:48

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Ewelcia, a Ty o ile dłuższy macierzyński będziesz mieć na bliźniaki?
    Przy jednym dziecku jest 26tyg macierzyńskiego + 6tyg dodatkowego rodzicielskiego + 26tyg rodzicielskiego = 52 tyg

Przy bliźniakach 31tyg macierzyńskiego + 8tyg dodatkowego rodzicielskiego + 26tyg rodzicielskiego = 65 tyg
    Wychodzi na to że będę na macierzyńskim o 13 tyg dłużej - czyli jakieś 3,5 msc. Czasem zastanawiam się czy wytrzymam tyle w domu bo ja raczej do tych nadpobudliwych należę :P

Shimmer kurde to przykre... ja bym się chyba wkurzyła! sama czekałam długo ale bez przesady :/ Molestuj ją! W końcu dzięki Tobie ma takie obłożenie z kwietniówek!

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dasz radę. Nawet nie wiesz jak czas Ci zleci ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Dasz radę. Nawet nie wiesz jak czas Ci zleci ;)
    Muszę... byłabym głupia gdybym nie skorzystała :p Po pierwsze to cenny czas dla dzieci a po drugie jestem na działalności i mam wysoki zus, z firmy tyle nie zarobię a dziec trzeba jakoś wykarmić :P

Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia - szacun dla Ciebie kobieto :) Jeszcze troszkę i będzie Ci wynagrodzone w postaci dwóch pulchnych, różowych chłopaków :)

u mnie tez leje :/

Przysnęło mi się na chwilę. Po spaniu mam taką chcice na słodkie, że pożarłam 3 ptasie mleczka. Młody się uaktywnił.

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego staram się nie spać w ciągu dnia bo jak wstanę to jest jakaś masakra - wpierdzielam wszystko co mam pod ręką :P

A no i jeszcze cola! Weźcie mi wmówcie że cola jest niedobra, szkodliwa i w ogóle - litrami mogę pić, a jak nie daj boże w sklepie zobaczę to nie przejdę obok nie kupując.... a pech jest taki że ona zawsze albo przy kasie albo gdzieś w widocznym miejsu ustawiona :/
    Ostatnio nawet zauwazyłam że w Carrefourze to jest w 4 miejscach wystawiona + lodówki przy kasach! Masakra!

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesssooo mam 132 cm w brzuchu :D kurv po co w urodziny robić sobie takie rzeczy??? na sranie wyjęłam ten gówniany centymetr??? aaa!!!

Justinka lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Murraya Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:11

shimmer_lip, CzaryMary, Lali, Ewelcia, iwonka1077, Fasia, Justinka, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86, Amy_, Agusiek89 lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :D ahahhahhhha :D

Dziękuję Wam wszystkim oczywiście :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 3194 3195 3196 3197 3198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ