Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi wg tego źródła:
http://www.rodzicielski.gov.pl/rodzic-w-pracy
nie można pracować podczas rodzicielskiego u innego pracodawcy na umowę o pracę, na dzieło lub zlecenie chyba można. Można na wychowawczym, o ile nie koliduje to z osobistą opieką nad dzieckiem.
Fasia może Ci się położna w kiepskie miejsce wbiła albo za szybko podała. Celeston nie boli.
Ida czy coś się zmieniło? Z tego co pamiętam byłaś zagorzałą przeciwniczką CC bez ewidentnych wskazań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 15:26
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:jezusicku grzmi u mnie! Podobno w burze lubią się rodzić dzieci... oby nie !
Mary a ty masz wskazania do cc czy w jakiejs klinice prywatnej robisz???
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Co za pogoda dupna! tak czekam az Mantissa zda nam relacje i zdjecie synka pokaze
Shimmer ja pamietam wlasnie, ze od Ciebie wyszla reklama Natali a teraz najdluzej czekasz na zamowienie. Ja zamowilam u innej dziewczyny ktora znalazlam w internecie, ale zamawialam ochraniacz, falbanke i poszewke na podusie. Posciele mam i to chyba z 5 kompletow, jedna nowa a reszta po Poli ale bardzo ladne.Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Pogoda dzisiaj jest szalona! Ale burza 2 marca to już chyba anomalia!
u mnie rano było tak nijako, od czasu do czasu słońce. Potem zrobiło się ciemno, zaczęło lać, wiało tak że cięło prawie pionowo i tak z 45 sekund a potem nagle pełne słońce... Zwariować idzie!
Dzisiaj na szkole rodzenia mamy kąpiel noworodkafajnie będzie
Mam jazdę na domowe frytki!!!!! -
adk_1989 wrote:Pogoda dzisiaj jest szalona! Ale burza 2 marca to już chyba anomalia!
u mnie rano było tak nijako, od czasu do czasu słońce. Potem zrobiło się ciemno, zaczęło lać, wiało tak że cięło prawie pionowo i tak z 45 sekund a potem nagle pełne słońce... Zwariować idzie!
Dzisiaj na szkole rodzenia mamy kąpiel noworodkafajnie będzie
Mam jazdę na domowe frytki!!!!! -
nick nieaktualny
-
dziewczyny sorki ze tak dupu wyjade ale potzrebuje porady!!! kurwa tesciowa napisala mi ni z dupy ze 12 marca przykaletuje! maz nic nie wie, ja kategorycznie nie pozwalam! a ona przylatuje i chuj! az mi sie plakac chce! ja nie mam miejsca...jak malej zrobimy pokoik to my bedziemybw salonie ..gdzie ona ma spac? z mala? nie ma takiej jebnaje obcji...dzieckiem zajmuje sie tylko ja i maz...kurwa i co ma zrobic? po prostu nie wyjade po nia bo 12 matca bede miala 37tc i nie bede jechac ponad godzine w jedna strone na lotnisko! i mam duzo pracy w ten dzien plus wizgte z polozna...zaraz sie spakuje i uciekne...mam dosc!
-
dziewczyny ja nie wiem..maz tez nie chce..mowi ze sobie moze przyjechac ale do tescia, nie do nas..jak bedempitrzebowala jej pomocy to podjade..nie chce jej! przez nia stracilam cale najwazniejsze diecinstwo mojego synka...masakra...dziewczyny maz wie ze nie ma takiej opcji...jesli tylko pozwolinto ja nie wracam z mala do domu. te 700stowek sobie odkladam, 2tys zgarniam bo to ja zaribilam i wynajme sobie flata...i tak ja wszystko robie...dam sobie rade...nie pozwole...teraz maz nieugiety...
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Będzie czekała tylko aż sie rozpakujesz żeby znów przejąć kontrolę nad małą. Pewnie już pobudza pierchy na laktację.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Bambi wg tego źródła:
http://www.rodzicielski.gov.pl/rodzic-w-pracy
nie można pracować podczas rodzicielskiego u innego pracodawcy na umowę o pracę, na dzieło lub zlecenie chyba można. Można na wychowawczym, o ile nie koliduje to z osobistą opieką nad dzieckiem.
WERKA niech porz sie rozmowi z tesciową, w koncu to jego matka, czemu Ty masz sie stresowac i tym zajmowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 15:39
weronika86 lubi tę wiadomość