Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa gratulacje !!! Najwazniejsze ze z wami wszystko dobrze:))
U nas chyba zakładają rozpuszczalne ale powiedziano mi ze w razie popękanie rana goi sie dosc szybko do 10 dni takze podejrzewam po takim czasie ci je zdejmą.
A z brzuchem to nie wiem, ale Ewa Brzozowska z belly niedawno urodziła i pokazała fotki dzien po to brzuch miała widocznie płaski :)takze indywidualna sprawa każdy mi mowi ze min 3mce na dojście do wagi ....mantissa lubi tę wiadomość
-
Manti mój Ty bohaterze!
jesteś mega dzielna! No i jakie piękne imię dla synka hihi
odpoczywaj Kochana. Wycaluj synka od wszystkich forumowych cioć
Z reszta nie pomogę, bo nie mam wiedzy na ten tematmantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Mantissa - super relacja z porodu! mega dzielna jesteś i ten spokój u Ciebie, mega! na jednym wdechu wszystko przeczytałam
A Julianek duży chłopczyk i fajnie że radzi sobie sam, więc szybciutko do domu pójdziecie
Jeszcze raz Gratuluję!
Shimmer - kurcze trochę mnie podłamałaś tą pościelą... hmmm straszniee długo czekaszpamiętam jak pisałaś że o Tobie zapomniała, ale myślałam że już dostałaś.. no nic jak pisałam że moja młoda się pcha na świat i że mam nadzieję, że zdąży, powiedziała że zrobi co się da... hmmm ciekawe
a zamawiałam u niej tylko i wyłącznie dla ochraniacza... no i że była z polecenia i widziałam dużo jej realizacji... jakoś na innych nie trafiłam, żeby mnie przekonali
no nic jestem dobrej myśli
-
A jeśli chodzi o brzuszek, to wszystko zależy od tego, jak szybko obkurcza się macica, dlatego trzeba często siusiać, żeby nie mieć przepełnionego pęcherza, bo to spowalnia zwijanie macicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 16:24
Justinka, mimka84, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się stresuje, bo na ktg położna w pewnym momencie powiedziała, że wyszła tachykardii w zapisie.. Za chwilę w wywiadzie wyszło, że biorę euthyrox wiec uznamy, że to norma przy chorobach tarczycy.. Czy u Was też coś takiego było? Ja od początku ciąży mam od czasu do czasu jakiś stres, że syn będzie mieć chore serce.. Wiem, wiem to głupie i bez podstaw, bo zawsze wszystko w badaniach wychodzi dobrze no ale dziś ten tekst zasial ziarno niepewności.. Powinnam się martwić? Ale tak szczerze?
-
Mantissa szwy ściąga położna po ok tygodniu. A rada na dwójkę- jak będziesz robić to przytrzymaj sobie ręką przez papier toaletowy krocze. Pomaga. Bedzie tylko lepiej.
Brzuch przez tydzień powinien już znacznie zmalec, ale macica się obkurcza do końca połogu czyli ok. 6 tygodni.
Dzielna jesteś, a mały wcale nie mały. Zajedwabista waga i wymiary jak na 34 tcZapewne za kilka dni będziecie w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 16:35
mantissa, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A jeszcze co do szwów ja też nie pomogę bo miałam rozpuszczalne, ale chyba ok po tygodniu ściągają..
No a brzuszek - przy karmieniu się macica szybko obkurcza no i tak jak sylvia pisze ważne jest siku -
Mantissa kochana nie znam osobiście nikogo, kto zaraz po porodzie miał płaski brzuch. Nikogo!!! Więc się nie łam
większość znajomych i rodziny dochodzi do jako takiej formy do miesiąca
w dupie z brzuchem jak taki fajny facet się urodził
Lwica, mimka84, mantissa, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Liloe w zasadzie nie wiem jaki zastrzyk dostałam. Mówiła nazwę ale nie zakodowalam. Jutro zapytam. Mówisz, że on nie boli? Ale w trakcie podawania czy po? Bo w trakcie bolało i czułam mocne rozpieranie. Młoda dziewczyna robiła zastrzyk. Po wszystkim trochę też czułam ból..
-
shimmer_lip wrote:Mantissa kochana nie znam osobiście nikogo, kto zaraz po porodzie miał płaski brzuch. Nikogo!!! Więc się nie łam
większość znajomych i rodziny dochodzi do jako takiej formy do miesiąca
w dupie z brzuchem jak taki fajny facet się urodził
Zgadzam sie z shimmer -brzuch opadnie bo macica musi sie obkurczyc a to troche trwa.
Teraz ciesz sie maluszkie....ale zazdroszczę ja tez bym chciała swojego bombelka utulić i ucałować i miec na rękach...
Trzymaj sie kochana i mam nadzieje ze kiedys sie zobaczymy z naszymi maluszkami w Toruniu jak bede))
mantissa lubi tę wiadomość