Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie juz widac poprawe po antybiotyku...nadal oddycham buzia, ale ten okropny kaszel zelzal
trzymajcie kciuki zeby moje autko wrocilo do domciu dzisiaj bo nie daje rady z siatami po 2km chodzic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 07:20
iwonka1077, Amy_, Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:hej Amy
Muszę się przyznać że od kilku dni mam podobnie, tylko bez czopu
Ale nie jestem gotowa na poród, nawet nie ma mowy, grafik zajęty do 40 tc wtedy dopiero dostanie zielone światłow niedzielę obiad imieninowy u babci męża, 15 w niedzielę podwójne urodziny kuzynów męża - rok i 2 latka
więc jakoś mi sie nie spieszy
27 marca na poród mi odpowiada - nawet jakby się miało przeterminować
iwonka1077, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:zapomnialas o kajdankach i klamrach na suty
iwonka1077, Amy_, Fasia, Aguś86, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:hahha nie pisz takich rzeczy bo zwizualizowalam ciebie dzwoniaca po pogotowie ze skurczami jak maz przypial kajdancami a nie odpial..i z klamrami na sutach hehehhehe bylabys w gazetach chociaz hahahhha
mąż ich do domu nie przywozi pinda
-
weronika86 wrote:amy spadaj ja zakleplam sobie 27ego!!! to pierwdzy dzien pierwszej kwadry ksiezyca..ja sie w taki dzien urodzilam, stasia urodzilam tez w taki dzien i sarcie tez mam zamiar..to bedzie skonczony 38tc
moze być tydzień po
iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:kuźwa właśnie ja nie mam kajdanek nawet
mąż ich do domu nie przywozi pinda
Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:przeciez toz to niedopuszczalne!!!! jak to policjant bez kajdanek? ja bym sie mjemu nie dala przypiac....cholera wie co by wymyslil
wszystko musi zdać ;P
pewnie byś rodziła w domu jakbyście mieli kajdankiprzypięta do kaloryfera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 07:29
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Werka pisałaś, że twoja teściowa przyjeżdza i az mnie krew zmroziłą, a ja się wczoraj dowiedziałam, że moja w święta jedzie do teścia i umarłam!!!!
kto mi z dzieckiem pomoże????????? -
weronika86 wrote:amy dasz sobie rade...nawet jesli masz super relacje z resciowa, blagam cie uwazaj....mi zabrala bardzo duzo pod pretekstem pomocy...dasz sonie rade!
wiem, że dam, ale czulabym się pewniej jakbym ją miala pod ręką -
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane moje.
U mnie piękna pogoda, słonko świeci, ptaki śpiewajowiosna, wiosna, wiosna ah to Ty
Wera ja po tym co pisałaś w życiu nie zaufałabym teściowej. Chyba bałabym się ją dopuścić bliżej i powierzyć dziecko nawet na godzinę i spuścić z oczu.
Amy masz pełną rację, ja też zamierzam dotrwać do terminu. A co do Ciebie to mi się wydaje, że jednak będziesz kwietniowa
Fasia trzymaj się tam w szpitalu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 07:44
Amy_, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość