Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Żadna nie urodziła? Czyli moje iść dalej spać?
kiepska noc za mną.. Obym jakoś dzień przetrwała.
Za oknem biało.. Nosz kur***! Albo się to roztopi albo dziś nie wracam.. Nie z moimi oponami.. -
Fasia tylko nie przyj razem z kolezanka
Mantissa jestes wielka! Opis porodu megaaz sie wierzyx nie chce ze u nas sie powoli rozdwajamy
Anka rozwarcie? Ja sie nie pakuje nie ma mowyolewam wszystkie bole poki co
rodzic nie bede olek nie jest donoszy. Nie ma mowy!
I mimka tez rodzi? Czy ja taka polprzytomna?
bry:)mantissa lubi tę wiadomość
-
Agusiek89 wrote:Majówki zaraz rano rozdmuchały że Mantissa urodziła
PS. Amy, chyba Cię dziś nie było, czyżby Olek zrobił urodzinowy prezent????chyba by sie nie odwazyl wylezc
Fasia, mantissa, lysinka, Agusiek89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Spoko, koleżankę zabrali wiec przeć z nią nie mam zamiaru. Julek tak jak Olo jest jeszcze nie donoszony wiec zostanie w brzuchu do czasu aż pozwolę Mu wyjść hie hie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 06:21
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Spoko, koleżankę zabrali wiec przeć z nią nie mam zamiaru. Julek tak jak Olo jest jeszcze nie donoszony wiec zostanie w brzuchu do czasu aż pozwolę Mu wyjść hie hie
ide siku. Nie wiem po co wstalam dzisian o 5?
Maz sie zebral do pracy a ja mam oczy jak 5zl. Olo laduje mi noge pod zebra i chyba trzeba isc robic kawzapowiada sie dlugi dzien.
Ps. Kupilam klapki pod prysznicGosha, Fasia, iwonka1077, weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Eweliśka, Agusiek89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Any czyli możesz pakować torbę
Ja bym chętnie pospala jeszcze ale nie ma szans. Oddział obudził się do życiagłodna jestem jak cholera a z tego co wczoraj mówili chcą morfologie na czczo zrobić wiec nie mogę sobie zjeść.. Ehh..
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Miałam do dupy noc. Niby nikt nie chrapal ale kroplowke, chodzenie w kolko, nikt drzwi nie zamykał, a na przeciwko jest dyzurka pielęgniarek.. Ogólnie do kitu. Jak zawsze w szpitalu jestem niewyspana i GŁODNA! buu..
-
AMY lubie za te klapki
Dzień dobry
Syn połknął tabletkę kolejny sukces u mnie
A moje wszelakie liczniki pokazują mi ze do porodu zostało 30 dni i 90% ciazy mam za soba, takie okrągłe cyferkino i 7 dni i ciaza bedzie donoszona!
Dzisiaj u mnie wizyta z diabetologiem, znowu obawiam sie ważenia, bo zaraz ktoś stwierdzi ze słodycze w kacie podzerampokaże jej moje siniole na nogach od kłucia, ciekawe co źle robie.
Wstałam z postanowieniem ze zrobię cos dla siebie i samo myślenie o tym co bym mogła mnie wkur... Bo nic nie moge wymyślec. Fryzjer był 2 tyg temu, do kosmetyczki w ciazy niet, na spacer nie pójdę bo to nie bedzie przyjemne dla mojego krocza, słodkiego ciastka nie zjem, na zakupu nie pójdę bo co kupie na taka gruba dupę... No chyba ze torebkę... to nie wymaga rozmiarumusze to jeszcze przemyśleć
Miłego dnia mamusieAmy_, iwonka1077, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Aguś86, lysinka, natt, Eweliśka, Justinka lubią tę wiadomość
-
Amy wiem, wiem śmieje się tylko
mówi się, że na 3 tyg przed planowanym terminem torba powinna być spakowana wiec masz jeszcze chwile
No właśnie nie wiem o której.. U mnie krew się pobiera po 5 rano. Tu już prawie 7 i nic.. Moze nie będę mieć badań? Sama nie wiem.. -
Fasia wrote:Amy wiem, wiem śmieje się tylko
mówi się, że na 3 tyg przed planowanym terminem torba powinna być spakowana wiec masz jeszcze chwile
No właśnie nie wiem o której.. U mnie krew się pobiera po 5 rano. Tu już prawie 7 i nic.. Moze nie będę mieć badań? Sama nie wiem..
a idz zapytaj pielegniarek co z morfologia bo nie wiesz czy masz jesc czy nie -
Ten dzień musi byc miły
Nie ma to jak dostać kwiatka z papieru toaletowego z rana, kocham to moje dziecię
Na szybkiego zrobione, ale to nie istotnemimo początkowych watpliwości co to jest, jak powiedział ze ma prezent, przeciez widac ze to kwiat
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cfdaaf2e5c1.jpgiwonka1077, Fasia, Amy_, mf, CzaryMary, weronika86, Murraya, KasiaKwiatek, Aguś86, Lali, liloe, lysinka, natt, Rudzia, Eweliśka, Justinka, Agusiek89, MartaAlvi, Ewelcia, Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hej mnie skurcz obudził ale taki mały ,mam patent i śpię z noga na poduszce i na lewym boku ,zobaczymy na jak długo pomoże
Mantissa śliczny synuś,
Dziewczyny z rozwarciem mam nadzieję jeszcze w dwupakach????
Bryy