Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kładę się spać. Dziewczyny w pokoju śpią wiec może ja też powinnam. O 5 pewnie znowu pobudka. Dobranoc i proszę nie rodzic w nocy!
Anka i Nadzieja trzymajcie się w dwupaku!
Amy i Shimmer pewnie baluja na calego hihi
Dobranoc! Do jutraNadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Gosha racja - bierzmowanie nie musi być natomiast nie mogą to być osoby po ślubie cywilnym. Ci do płci to tak jak dziewczyny piszą - dużo zalezy od księdza
My braliśmy ślub kościelny w piątek. W dzień postny w który się ślubów nie udziela. Musieliśmy ubiegać się o zgodę Biskupa Opolskiego na ślub i dyspense dla Nas i gości na potrawy mięsnejak widać da się wszystko załatwić, czasem trwa to dłużej ale myślę, że jest do przejścia jaki nie ma mocnych przeciwwskazan
Hoho to załatwiania mieliście u nas bez problemu proboszcz pozwolił na ślub w piątek. No i dał dyspensę na końcu aby żadna babcia się nie obraziła przypadkowo. -
nick nieaktualnyGosha najlepiej jak dopytasz w kościele w którym ewentualnie miałyby się odbyć chrzciny.
Ja byłam na chrzcie gdzie były dwie chrzestne zamiast kobiety i mężczyzny ale tamten ksiądz absolutnie się nie zgadzał na chrzestnego bez bbierzmowania.
Co kościół to inne zasady...Gosha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny idę spać bo jestem nie do życie i nie rodzić mi tutaj!!!
Mantissa- Julianek jest przecudowny :*
Ida współczuję w tym szpitalu... czytam i nie wierzę że taki brak informacji i wogóle. I jeszcze ten zakaz odwiedzin, a co jak któraś w tym tygodniu rodzi? Nie wpuszczą ojca? Oczywiście Ty się nigdzie nie śpiesz :* Przerażają mnie własnie dlatego szpitale... ja pewnei 10.03 marca dostanę skierowanie na patologię i poleżę trochę.... nie wiem jak dam radę z takim brakiem ładu!!!
Nadzieja, Anka, Shimmer trzymać szyjki!
Dobranoc :*
mantissa lubi tę wiadomość
-
2 dni temu skonczylam brac antybiotyk na ta moja infekcje rany i wydawalo mi sie ze wszystko juz jest na dobrej drodze bo juz nic nie bolalo nie krwawilo ani nic a teraz poczulam znowu bol tam.. i co sie okazalo ze teraz mam dwie gulki wypelnione ropa
KU**A co to za dziadostwo tam siedzi?!
juz nie mam sily.
-
Fasia wrote:Lali może to jednak dziecko napiera?
Dobrej nocy Fasia, oby nie chrapaly lokatorki
Amy obsypana prezentami sie nie odzywa dzisFasia lubi tę wiadomość
-
Nadzieja - ja dziś odnotowałąm pierwsze bóle spojenia że chodzić nie mogłam
poza tym teściowa i mąż stwierdzili że brzuszek opad a ja czuje mała z drugiej strony
Starch mnie przeleciał bo przy córci nr 1 brzuszek opadł 2 dni przed porodem... ;/
Mantissa super że ominął Was inkubatorJuluś śliczny
Werka nie daj się z teściową!
lysinka to mrowienie w cycach to napływ mleka
Anka!!! Kobieto, szybciutko bo teraz to poleci raz dwa!!!Mimka widzę że chce dołączyćpodniecenie Cię dopadło i siejesz paniką między nami
Gosha następna w kolejce z tym, że przymusowo poniekąd.... ehhh przytulam Cię
Natt i ja też piszę się na drinka wspomnianegolysinka, Gosha, natt, mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
A ja byłam chrzestną będąc po cywilnym... chrzest był w marcu, a dopiero we wrześniu miałam kościelny... więc nie wiem... ale zaskoczona jestem że mogą być tej samej płci... w końcu to są RODZICE chrzestni więc powinni być on i ona... hmmm ciekawe
-
Dobranoc dziewczyny
trzymajcie się
Też mam to kłucie w szyjce od kilku dni, jutro się spytam gina, co to może być
Justinka z tym ślubem cywilnym to napewno nie wolno, chyba że załatwia się bądź czeka na ślub kościelny, to wtedy nie ma problemu. Mój mąż miał być chrzestnym, a mamy tylko ślub cywilny i proboszcz nie chciał wydać zaświadczenia, że może być chrzestnym. Ale może zależy od księdza
-
lysinka wrote:Dobranoc dziewczyny
trzymajcie się
Też mam to kłucie w szyjce od kilku dni, jutro się spytam gina, co to może być
Justinka z tym ślubem cywilnym to napewno nie wolno, chyba że załatwia się bądź czeka na ślub kościelny, to wtedy nie ma problemu. Mój mąż miał być chrzestnym, a mamy tylko ślub cywilny i proboszcz nie chciał wydać zaświadczenia, że może być chrzestnym. Ale może zależy od księdza
Tez mi sie wydaje ze zależy od księdza/proboszcza wkoncu maluch jest tu najważniejszy i zeby był ochrzczony...
Ja nawet o tym nie myśle ale znalezienie chrzestnych tez nie bedzie łatwe u nas:]
I napewno nie planujemy żadnej imprezy, szybko w kościele my i chrzestni i tyle
Ok mykam spac bo jutro na rano do pracy(
Jeszcze 2.5tygodnia i maciezynski odliczam:) -
Angela nie wiem skąd jesteś ale szperam po naszym forum, pojęcia nie mam na jaki stopniu jest Twoja laktacja, ale może zerknij w wolnym czasie tu: https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/potrzebne-mleczko-od-mamy-ktora-kp-warszawa,6645.html
Nie znam ale apel złapał mnie za serceweronika86 lubi tę wiadomość