Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie wydaje mi sie, ze najgorsza jest ta niepewnosc. Jeden lekarz mowi tak, drugi ma inne zdanie, trudno to ogarnac
Najwazniejsze, ze jestes juz na takim etapie ciazy, ze nawet gdyby okazalo sie, ze musza zrobic cc to Franek jest juz bezpieczny. Oczywiscie zycze Ci, zebys dotrwala do terminu :*
Fasia, Aguś86, Ida lubią tę wiadomość
-
A ja rodze w kwietniu! Dokładnie za 4 tygodnie od dziś Julek może przyjść na świat. Wcześniej nie wyrażam zgody!
W zasadzie to ja nawet jednego skurczu jeszcze nie miałam.. Jestem mega wdzięczna za ten szew na szyjce. Gdyby nie on Julka mogłoby juz nie być.. A tak zaczęliśmy dziś 35 tydzień i póki co zostajemy w dwu paku. Oby jak najdłużejnatt, sylvia007, Aguś86, Lali, Ewelcia, Agusiek89, iwonka1077, Murraya, mantissa, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda strasznie Ci współczuję. Najgorsza ta niepewność co wymyślą za chwilę. Ściskam Cię wirtualnie.
Anka... Czyżbyś była następna... Mam nadzieję , że wszystko się uspokoi.
Ja mam dziś kryzys. Wszystko mnie wkurza. Brzuch mi przeszkadza, stawia się i boli. Bożena spuchnieta i boli jakoś dziwnie.
Generalnie mam wkurwa na wszystko.Ida lubi tę wiadomość
-
natt wrote:Ida strasznie Ci współczuję. Najgorsza ta niepewność co wymyślą za chwilę. Ściskam Cię wirtualnie.
Anka... Czyżbyś była następna... Mam nadzieję , że wszystko się uspokoi.
Ja mam dziś kryzys. Wszystko mnie wkurza. Brzuch mi przeszkadza, stawia się i boli. Bożena spuchnieta i boli jakoś dziwnie.
Generalnie mam wkurwa na wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:51
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Fasia a ten szew też ściągają pod narkoza?
Na szczęście nie. Normalnie na fotelu i podobno ta to chwile. Tej wersji się trzymam i nic nigdzie nie czytam i nie pytamjak dotrwam to w 38tc będą go zdejmować
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Chciałam Was prosić o nieusuwanie mnie z listy. Wiem, że Was mocno zaniedbałam ostatnimi czasy ale poprawię się.
mantissa gratuluję serdecznie pięknego synalka. Amy i shimmer wszystkiego najlepszego.
Przyznam się, że podczytywałam Was podczas mojej nieobecności ale nie będąc na bieżąco nie chciałam się wtrącać.
Mam nadzieję, że teraz uda mi się nieco bardziej znów uczestniczyć. Tymczasem gorąco pozdrawiam.Lali, Fasia, malinka1984, KasiaKwiatek, Gosha, liloe, liwi, Angela89, weronika86, MartaAlvi, sylvia007, Amy_, Ewelcia, Agusiek89, iwonka1077, Murraya, Krysti, mantissa, adk_1989, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykluska wrote:Cześć dziewczyny. Chciałam Was prosić o nieusuwanie mnie z listy. Wiem, że Was mocno zaniedbałam ostatnimi czasy ale poprawię się.
mantissa gratuluję serdecznie pięknego synalka. Amy i shimmer wszystkiego najlepszego.
Przyznam się, że podczytywałam Was podczas mojej nieobecności ale nie będąc na bieżąco nie chciałam się wtrącać.
Mam nadzieję, że teraz uda mi się nieco bardziej znów uczestniczyć. Tymczasem gorąco pozdrawiam.
W końcu się odezwałaś, często o Ciebie wypytywałam aż się wycwaniłam i zobaczyłam że wykres wypełniasz więc stwierdziłam że wszystko u Ciebie ok
Opowiadaj co u Ciebie ? -
Ida ja mocz na posiew oddawalam po godz 10 wiec wg mnie można z dwóch różnych siku to zrobić
MF ja teraz czasem mam takie klucia. Mocne i bolesne. Pojawiają się wtedy jak czuje, ze Julek się rozciąga. U mnie jest bardzo nisko. Jego główka napiera na szyjke i stad te kluciaIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Ania!trzymaj sie jak najdluzej w dwupaku,wiadomo,ze im dluzej tym lepiej...
Fasia-dobrze,ze masz ten szew i Julka!
A mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy takie klucie w szyjce-wiecie juz co to bylo?
Ja to mam właściwie przy co drugim wstaniu z łóżka choćby na 5 min i przy chodzeniu. Mała leży pupą w dół więc to nie główka, u mnie te bóle napinają mocno brzuch i z racji dużej ilości wód mam ich unikać, leżeć i wyciszać lekami, żeby wody nie odeszły.
Kluska czy Ty bierzesz jeszcze Clexane?
Ja dziś wzięłam ostatni zastrzyk - BOJĘ SIĘ!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:16