Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Lali koniecznie musisz pokazać
Ja mam takie 3d tylko z 21 tygodnia z polówkowego a tak mam wszystkie 2d, ale jak lekarzowi się uda to i w 2d ładnie widać na tym etapie. Idę się kąpać czeka mnie kurde gruntowna depilacja włącznie z Bożeną przed jutrzejsza wizytą, a już 2 tyg temu miałam z tym problem...
Lali lubi tę wiadomość
-
Moja dziolcha w 20tc na polowkowym w 4d wykazala 100% -we rysy twarzy tatusia
a mnie zaczynaja przesladowac traumatyczne i irracionalne sny-np, że urodzilam a nie bylo mnie przy porodzie
albo ze nic nie pamietam, albo ze dziecko ma marchewkowe wlosy i zajęczą warge;) tragedia
Justinka, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
Witam sie!
MANTISSA no podziwiam Cie! Ja juz sie boje porodu!
ROBOTKA sliczna Malutka!!
SHIMMER I AMY Wszystkiego Najlepszego dla Was! :**
ANKA No niezle!!!!! To czekamy na regularne skurczekciukasy!
Ja dzis nie mam humoru.. do tego ciagly bol w kroczu.. czuje jak Mala sie tam wpycha a jeszcze jak zaczyna sie ruszac to juz w ogole to jest takie nie przyjemne ;/ w srode mam wizyte u poloznej to zapytam czy moze sprawdzic rozwarcie czy cos a jak nie to dopiero w nastepna srode mam wizyte w szpitalu..shimmer_lip, mantissa lubią tę wiadomość
-
To ja Wam pokażę kłaki mojej Baśki
w 31tc miały 1,5 cmto te białe mazy poziome
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:45
Rudzia, mimka84, mantissa, Justinka, hwesta, lysinka, Gosha, malinka1984, Aguś86, natt, Fasia, weronika86, Krysti, Ewelcia, Agusiek89, Murraya, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Żeby nie było ja się tym brzuchem nie przejmuje, tylko z ciekawosci pytałam.
I dziękuję za rady odnośnie szwów, na pewno nie tylko mi się przydadzą.jak jutro się nie załatwię to pójdę
po czopki.ja mam takie czarne grube szwy, więc raczej nierozpuszczalne.
Fasia, kurczę, ja nie pamiętam jakie dostałam sterydy, mam na wypisie ale mi go zabrali przy przyjęciu i nie oddali jeszcze. Tak samo kartę ciazy.
wszy
Nadzieja, też masz skurcze? Ojej. I Ola? Oz. kurczę, marzec przyszedł. A mimka rozwarcie. Co to się dzieje.
Ja po swoim przypadku widzę już ze nie ma co planowac, bo się kurczę wszystko może zdarzyć. I nad planem porodu moim zdaniem te;z nie ma zbytnio sensu .
Ida, a u Ciebie coś wiadomo? Wypuszcza cię jeszcze czy nic nie wiesz?
Wstawie zdjęcie Julinka na fejsa.Nadzieja84, KasiaKwiatek, Ida, Gosha, malinka1984, Aguś86, Fasia, Krysti, Agusiek89, iwonka1077, Murraya, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Wera dobrze, ze masz antybiotyk! Przejdzie szybko, nie bedziesz sie tak meczyc. Dobrze, ze jutro macie wolne.
Rudzia porod coraz blizej, kazdej jest juz coraz ciezej, tym bardziej, ze niektore z nas sa juz w 36 tygodniu, tak jak Tytrzymaj sie Kochana :*
Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:To ja Wam pokażę kłaki mojej Baśki
w 31tc miały 1,5 cmto te białe mazy poziome
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e901381d0374.jpg
Serio to sa wlosy? Ale numer, bedziesz jej kiteczki robic jeszcze w szpitalumantissa lubi tę wiadomość
-
Spakowalam się, jeszcze tz zaraz wróci z pampersami.
Skurcze częste ale wciąż nieregularne. Podbrzusze i krzyż napierdala. Zaraz idę pod prysznic, może jeszcze ucichnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:51
malinka1984, Gosha, Aguś86, natt, Agusiek89, Murraya, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Ida a wytłumaczyli Ci czemu wiążą opuchliznę z posiewem??? kurcze ja myślę o Twojej sytuacji bardzo mi przykro, że musisz to przechodzić, bo to bardzo sterujące, ja bym chyba psychicznie się podłamała takim leżeniem w szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:28
-
Ida, tak na posiew moczu czekałam 2 dni. W wtorek pobrali, a w czwartek był wynik.
Anka Ty też? Ja pitole co to się dzieje
Z wrażenia nie wiem co miałam napisać..Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Tak, właśnie dzisiaj się zaczął i potrwa do końca tygodnia. Ale o to się nie martwię, mąż teściowa o wszystko zbadają i ogarną to raz dwa.
Najgorsza jest ta niepewnośc. Niewiem czy np jutro oo kontrolnym ktg nie zarządza jednak tej cesarki, czy może powiedzą że skoro wszystko jest w porządku u pójdę do domu. Psychicznie to trudne do ułożenia. Bo wszelkie badania i parametry sa naprawdę ok, tylko jeden lekarz tak naprawdę panikuje że te ktg sa wątpliwe, wg kilku innych mieszczą się w normie. Tak jak i moje ciśnienie. No i żyję tak na krawędzi od tygodnia.
Naprawdę współczuje Ci tej sytuacji. Sama nie wiesz na czym dokładnie stoisz. Pytanie czy lekarze mają wobec Ciebie jakiś plan czy po prostu obserwują.