Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:W końcu się odezwałaś, często o Ciebie wypytywałam aż się wycwaniłam i zobaczyłam że wykres wypełniasz więc stwierdziłam że wszystko u Ciebie ok
Opowiadaj co u Ciebie ?
Narazie jest ok. Dzidz w normie. Ma ok 2200g. Dalej ma niewielką dysproporcje w serduszku na korzyść prawej komory ale wszystko działa sprawnie.
Mnie jest coraz ciężej. Kilka godzin na nogach i jestem nie do życia. Brzuch olbrzymi a tu jeszcze tyle czasu zostało.
Nie uczestniczyłam w forum bo siostra mojego M urodziła 3,5 tyg temu córeczkę i wolny czas spędzałam u niej. Poza tym SR, prania, prasowania i ciągle coś.
Lali, Angela89, Fasia, Gosha, Ewelcia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:
MF ja teraz czasem mam takie klucia. Mocne i bolesne. Pojawiają się wtedy jak czuje, ze Julek się rozciąga. U mnie jest bardzo nisko. Jego główka napiera na szyjke i stad te klucia
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Ania!trzymaj sie jak najdluzej w dwupaku,wiadomo,ze im dluzej tym lepiej...
Fasia-dobrze,ze masz ten szew i Julka!
A mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy takie klucie w szyjce-wiecie juz co to bylo?Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomo, że u każdej z nas różne objawy różne rzeczy oznaczają. W 21tc klucia jakby szpilka w bozenie oznaczaly skracanie się szyjki. Było ich dużo i często ale były bardzo delikatne, bardziej był to dla mnie dyskomfort aniżeli ból. Natomiast teraz jak mnie czasem zakluje to w odruchu bezwarunkowym łapie się od razu za pipke
boli dość mocno. Uwazam, że to dziecko, bo wiem ze jest nisko. Nie wiem jak sprawa ma się u Ciebie..
-
Dziewczyny, pytanie z innej beczki
Co prawda nie sadze ze bede chrzcila swoje dziecię, ale istnieje takie prawdopodobieństwowiem juz ze na rodzica chrzestnego nie trzeba brac osobę po bierzmowaniu, wtedy sie nazywa ona kościelnym terminem -świadek chrztu, ale czy mozna brac 2 osoby tej samej płci? Tzn np 2 ciocie?
-
Mój mąż się stresuje Naszymi porodami
powiedział, że mam jeszcze nie rodzic, bo On nie jest gotowy
odpowiedziałam, że muszę wyprasowac dwie pralki ciuszkow, które na mnie czekają. W środę przyjedzie paczka z Anglii od brata i bratowej wiec musze je wyprać, wyprasowac i ułożyć w komodzie. Kupić koszyki na komode na kosmetyki żeby były pod ręką przy przebieraniu. Kupić fotel w ikei, bo mąż powiedział ze gdzieś go zmiescimy, a musze mieć wygodę podczas karmienia
jak to zrobię to mogę rodzic
czyli minimum dwa tygodnie ale myślę, że cztery hihi
Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
Gosha do chrztu brani są rodzice chrzestni czyli musi być para damsko męska ponieważ ja się tym już interesowałam ponieważ ciężko będzie wybrać chrzestnego dla mojego synka,chrzestną będzie moja sis.
http://www.pielgrzym.pelplin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=881:dwie-siostry-rodzicami-chrzestnymi&catid=133:16-2012Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:42
Gosha lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Fasia wrote:Gosha z tego co wiem to można. Natomiast myślałam, że bierzmowanie nadal jest obowiązkiem. Nie jest?
-
Gosha racja - bierzmowanie nie musi być natomiast nie mogą to być osoby po ślubie cywilnym. Ci do płci to tak jak dziewczyny piszą - dużo zalezy od księdza
My braliśmy ślub kościelny w piątek. W dzień postny w który się ślubów nie udziela. Musieliśmy ubiegać się o zgodę Biskupa Opolskiego na ślub i dyspense dla Nas i gości na potrawy mięsnejak widać da się wszystko załatwić, czasem trwa to dłużej ale myślę, że jest do przejścia jaki nie ma mocnych przeciwwskazan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:53
Gosha lubi tę wiadomość