Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MANTISSAAAAAAAA dziekuje, ze mialas czas by napisac nam jak to u Ciebie wygladalo
wyrazy szacunku ze bylas taka dzielna i gratuluje;)
Ja po wizycie, moja corka wazy juz 3kgdrugi miesiac nie mam zdjecia bo unika patrzenia w "obiektyw" a dzis to juz w ogole nie moglam połapać sie w obrazie usg. szyjka trzyma, nie skraca sie, nie miekknie
mam juz wpisane w ksiazeczce ze jak nie urodze to 9.04 zglaszam sie do szpitala. Jakos mnie to zdemotywowalo, ta koncowa data i boje sie ze 41 tygodni w ciazy chodzic bede ;( smutno mi
hwesta, Justinka, Gosha, weronika86, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Powiem szczerze, że na wizycie strasznie się przestraszylam bo przecie cały czas mówiłam, że będę rodzic 15 kwietnia.. . A ja nawet do 15 marca nie dotrwam... Ale teraz sobie myślę, że już lepiej teraz bo od 20 TZ musi wyjechać
mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo mnie jakos nie dociera to,ze za chwile bede miala noworodka na cycku
Dzieli mnie tylko skora brzucha i miesnie od niej, czuje jak sie rusza, a jakos dla mnie to takie niewyobrazalne, ze urodze malego czlowieka
juz sie nie moge doczekac, naprawde...dzisiaj mi sie snilo, ze w foteliku samochodowym w aucie zmienialam pampersa malej
mimka84, Aguś86, weronika86, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Do mnie jakos nie dociera to,ze za chwile bede miala noworodka na cycku
Dzieli mnie tylko skora brzucha i miesnie od niej, czuje jak sie rusza, a jakos dla mnie to takie niewyobrazalne, ze urodze malego czlowieka
juz sie nie moge doczekac, naprawde...dzisiaj mi sie snilo, ze w foteliku samochodowym w aucie zmienialam pampersa malej
Ja mam to samo, takie totalne niedowiary i nawet wydaje mi sie, ze niedawno jeszcze zupelnie naturalnie to przyjmowalam, a teraz jestem w wielkim szoku, ze za miesiac dziecko bedzie na tym swieciealbo tez mam tak, ze jakbym sie do ciazy przyzwyczaila i akurat jak sie przyzywczailam to ona sie ma rozwiazac i skonczyc
-
nick nieaktualny
-
Anka rozwarcie 2cm to tak 50/50 czyli albo dostaniesz skurczy i urodzisz lada chwila/dzień albo nie bedzie skurczy i możesz pochodzić jeszcze z brzuszkiem ale najważniejsze że synuś już duży i waga ok.Pakuj się i tyle
mimka84, liloe lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
hwesta wrote:NY dokladnie!! i nagle przestana sie ze mna jak z jajkiem obchodzic i nie bedzie lezenia calymi dniami
Ciesze sie ze nie tylko ja mam takie odczuciaale wiecie co, stalam w kolejce w banku dzis 35min, nikt nie przepusci, ni chu......ja postoje bo nic mi nie ma, ale sama zawsze ciezarne przepuszczalam i bede to robic nadal jak urodze, bo stare dziady mowia jaka to mlodziez w dzisiejszych czasach okropna, a kto i jaki przyklad im daje?!
mimka84, hwesta, lysinka lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:A ja z chęcią cofnęłabym czas o kilka miesięcy, żeby sobie ułożyć w głowie ten poród. Jeszcze ze 2-3 miesiące by mi się przydały.
Ja znow nie moge doczekac sie kolejnej ciazy - jeden raz tylko nastepuje przemiana z dziewczyny na MATKE, jeden raz przechodzi sie rewolucje i zmiane priorytetow, przewartosciowuje zycie, odklada na bok beztroske i odpowiedzialnosc tylko za siebie... Mysle ze dzieki temu poczatek kolejnej ciazy nie bedzie juz takim wstrzasem mimo, ze -zaznaczam- o dziecko postaralismy sie swiadomieNadzieja84, Gosha, hwesta, Fasia, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość