Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
może i późno chcę dołączyć ale wcześniej jakoś nie odczuwałam potrzeby pisać, a teraz im bliżej porodu tym większy strach i nie ma z kim pogadać, do tego dziś w nocy na majtach zobaczyłam 2 cm glut galarety, może to cześć czopu i stresik się załączył a nikt w koło nie rozumie, nie ma kogo zapytać, mama rodziła 3 razy i nie pamięta jak to u niej wyglądało, bracia nie rodzili, niestety,z bratowymi lepiej nie gadać,mąż w delegacji,na wizycie ostatnio szyjka na 1 cm rozwarta ale gin mówi by niczym się nie przejmowac że jeszcze pociągnę, skurczy nie mam albo ich nie czuję.
A tak poza tym mam na imię Magda,moja pierwsza dzidzia-synek Adaś,termin 4 kwiecień. Mam nadzieje że mnie nie wyrzucicie jak będę smęciła. Próbuje Was nadrabiać ostatnio od początku bo na bieząco daje radę ale w chwilach totalnej nudy czytam od początku i już niewiele mi brak to całkowitego nadrobienia.
mimka84, shimmer_lip, Aguś86, Murraya, Amy_, Justinka, Lali, Ewelcia, iwonka1077, Rudzia, Bambi85, liloe, Fasia, KasiaKwiatek, misia83, Gosha, MartaAlvi, Agusiek89, weronika86, lysinka, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Chodzcie do mnie, wyzremy z lodowki wszystko
boje się TWojego starego
Amy zrób fryty:) Posypiesz takie gorące żółtym serem. ahhhhhhhhhhhhh może jednak zrobię fryty ? -> hahaha rzućcie jeszcze jakiś pomysł zrobię ku.wa nawet indora w ananasachAmy_, Justinka, liwi, Fasia, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Amy pyszne pesto jest w biedrze w lodówkach, w takich pojemnikach jak jogurt. Takie prawdziwe, nie oszukana i do tego kosztuje 2-3 zł
Anka trzym się tam! Powodzenia!
Ja się nie pakuję bo jeszcze mam w pytę czasuwg om to ja jestem 34t 0d
I ja dziś pierogi ruskiemąż zrobił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:11
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Ciotki Klotki
Niosę dobre wiadomości mała waży 1810 i już nie leży w inkubatorze, leży w łóżeczkuI przenoszą nas dziś na patologię
Tylko jestem ciekawa jak widzenia bo mówią że dużo dzieci i jeszcze zaraz pełnia i mogą trochę widzenia się zmienić ale jestem szczęśliwa.
Anka trzymam kciuki
Ida daj znać co z Wami !shimmer_lip, Aguś86, CzaryMary, mimka84, maggie86, Murraya, natt, Amy_, Robotka1, Justinka, Lali, Ewelcia, Rudzia, iwonka1077, hwesta, liwi, liloe, Fasia, mf, KasiaKwiatek, misia83, Gosha, MartaAlvi, Bambi85, Agusiek89, weronika86, lysinka, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
ooo nieee!!!
już taka godzina!!! a moje racuchy???
połozyłam się na chwilę i zasnęłam i dopiero wstałam aaaaa!!!!!!
dobra przepis odpisany, hooy mam drożdże w proszku
SHIMMER poratuj, ile tych drożdży?? pytaj męża:D
taaa jak wy się znowu wszystkie rzucicie na te kulki gejszy to dostaniecie je z opóźnieniem tak samo jak pościele od kokainy:P
Amy zamawiamy teraz??
Krysti super Ignaśniby usg 2D ale jak ładnie widać dziubek otworzony:D
Ania zaciskam kciuki:D pamiętam to podniecenie
no i nie wiem co jeszcze, sprdalam robić te placki:Dmimka84, Amy_, Fasia, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Shimme w polskiej biedrze takie cuda?
i nawet widać w tym taniutkim pesto kawałki orzechów piniowych
hurtem kupujemy jak jesteśmy
Robotka jak masz taką małą torebkę drożdży to sobie zobacz bo powinny być na pół kilo mąki. Zalejesz ciepłym mlekiem i powinno być gitAmy_, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Cześć Ciotki Klotki
Niosę dobre wiadomości mała waży 1810 i już nie leży w inkubatorze, leży w łóżeczkuI przenoszą nas dziś na patologię
Tylko jestem ciekawa jak widzenia bo mówią że dużo dzieci i jeszcze zaraz pełnia i mogą trochę widzenia się zmienić ale jestem szczęśliwa.
Anka trzymam kciuki
Ida daj znać co z Wami !
Suuuuuuuuuuper !! Wspaniałe wieści!! aż mi się syn rozszalał - chyba chce odwiedzić Martynkę - lovelas skubanyAngela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Cześć Ciotki Klotki
Anka trzymam kciuki
Ida daj znać co z Wami !
Hello Maggiea ile masz wiosen bo ja jestem stara i chyba niedowidziałam tej informacji
maggie86 lubi tę wiadomość