Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo lekarze mówią że niech tyje no i musi jeść sama. Na razie jeszcze sonda bo nie ogarnia jedzenia i oddychania ale wierzę że jak przybierze na masie będzie jej łatwiej.
Witam nową koleżankę, rozgość się i ostrzegam te babska uzależniająmaggie86, CzaryMary, mimka84, iwonka1077, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Uzależniają jak Moda na sukces za swych świetnych czasów,a najlepiej się Was czyta przy żarełku w łożku:)
to jest niebezpieczne, bo np. w moim przypadku często kończy się przeżutą, rozbryzgniętą kanapką na monitorzemimka84, maggie86, liwi, KasiaKwiatek, Agusiek89, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Musi skoordynować odruch ssania z oddychaniem? Szybko załapie
Z relacji innych mam, ktorych dzieci miały ten problem wynikało, że szybko się uczą
Dokładnie, tylko wiesz wszystko zależy jakie są pielęgniarki bo niektóre idą na łatwiznę i mówią że jest za mała więc dają jej sondę i nawet nie próbująBo tak jest z nią wszystko ok wczoraj odłączyli od niej kroplówki i już nawet wenflonu nie ma.
-
nick nieaktualny
-
Maggie ja bym w zyciu nie czytala calego watku. Te wariatki pieprza trzy po trzy a te madrzejsze juz dawno sie nie udzielaja
malo u nas porad mamusiowo ciazowych
CzaryMary, Murraya, maggie86, liloe, Angela89, Ewelcia, KasiaKwiatek, iwonka1077, Gosha, mimka84, Bambi85, Agusiek89, weronika86, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary dobrze że mi przypomniałaś że trzeba przetrzeć monitor bo własnie jest cały zapluty:)
Mimka ja się do mojej Bożeny nie tykam od jakiegoś czasu,zacięłam się raz i starczy, mąż ogarnia jak jest w domu a jest co 2 tyg., i własnie się boje ze jakby sie teraz zaczeło to nie ma kto mnie tam ogarnąć, mama?? nieeeeeCzaryMary, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Po 20min 140/80 . Moze to ze zmęczenia od kilku dni wstaje wczesnie latam za wszystkim malo jem bo nie mam jak. Dzisiaj dopiero teraz moj pierwszy posilek jem dopiero teraz ;/ dokoncze zarelko i zmierze jeszcze raz za 20min
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Maggie ja bym w zyciu nie czytala calego watku. Te wariatki pieprza trzy po trzy a te madrzejsze juz dawno sie nie udzielaja
no właśnie. Była tutaj kiedyś taka sensowna Amy ale usunęła kontoteraz jej klon próbuje coś mądrego powiedzieć ale średnio jej to wychodzi
reszta rzeczywiście gada trzy po trzy.
Justinka, liloe, maggie86, Angela89, KasiaKwiatek, iwonka1077, Gosha, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Maggie ja bym w zyciu nie czytala calego watku. Te wariatki pieprza trzy po trzy a te madrzejsze juz dawno sie nie udzielaja
Amy_, Aguś86, natt, iwonka1077, Gosha, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny