X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh MłodaDamo - trzymaj rękę na pulsie ( że tak powiem) Mam nadzieję, że się uspokoi ale ja chyba tak czy siak bym to skontrolowała.

Właśnie, Mantissa - jak tam Julinek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No lekarze mówią że niech tyje no i musi jeść sama. Na razie jeszcze sonda bo nie ogarnia jedzenia i oddychania ale wierzę że jak przybierze na masie będzie jej łatwiej.

Witam nową koleżankę, rozgość się i ostrzegam te babska uzależniają :P

maggie86, CzaryMary, mimka84, iwonka1077, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Murraya Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:08

mimka84, maggie86, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi skoordynować odruch ssania z oddychaniem? Szybko załapie ;) Z relacji innych mam, ktorych dzieci miały ten problem wynikało, że szybko się uczą :)

mimka84 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    Uzależniają jak Moda na sukces za swych świetnych czasów,a najlepiej się Was czyta przy żarełku w łożku:)

to jest niebezpieczne, bo np. w moim przypadku często kończy się przeżutą, rozbryzgniętą kanapką na monitorze :)

mimka84, maggie86, liwi, KasiaKwiatek, Agusiek89, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Musi skoordynować odruch ssania z oddychaniem? Szybko załapie ;) Z relacji innych mam, ktorych dzieci miały ten problem wynikało, że szybko się uczą :)

Dokładnie, tylko wiesz wszystko zależy jakie są pielęgniarki bo niektóre idą na łatwiznę i mówią że jest za mała więc dają jej sondę i nawet nie próbują :( Bo tak jest z nią wszystko ok wczoraj odłączyli od niej kroplówki i już nawet wenflonu nie ma.

• Murraya Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 18:08

mimka84, Angela89, CzaryMary, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

82do3e5ebme2hhhv.png
    bajj0tsd343aweuc.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:00

maggie86, Aguś86, Murraya, Krysti, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gratuluje już rozpakowanym Mamusiom Martynki i Julinka a za resztę trzymam kciuki!!!

Angela89 lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Tobie nie pozwalają próbować karmić butelką? Bo u nas często pozwalali w takich przypadkach. Zawsze matka ma wiecej czasu i się porządnie przylozy ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie ja bym w zyciu nie czytala calego watku. Te wariatki pieprza trzy po trzy a te madrzejsze juz dawno sie nie udzielaja :P malo u nas porad mamusiowo ciazowych :P

CzaryMary, Murraya, maggie86, liloe, Angela89, Ewelcia, KasiaKwiatek, iwonka1077, Gosha, mimka84, Bambi85, Agusiek89, weronika86, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary dobrze że mi przypomniałaś że trzeba przetrzeć monitor bo własnie jest cały zapluty:)

Mimka ja się do mojej Bożeny nie tykam od jakiegoś czasu,zacięłam się raz i starczy, mąż ogarnia jak jest w domu a jest co 2 tyg., i własnie się boje ze jakby sie teraz zaczeło to nie ma kto mnie tam ogarnąć, mama?? nieeeee

CzaryMary, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 20min 140/80 . Moze to ze zmęczenia od kilku dni wstaje wczesnie latam za wszystkim malo jem bo nie mam jak. Dzisiaj dopiero teraz moj pierwszy posilek jem dopiero teraz ;/ dokoncze zarelko i zmierze jeszcze raz za 20min

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie dzięki za informację o paciorkowcu, czyli nie ma się czym martwić :) ja też byłam w szpitalu dwa razy w ciąży. A tak wogole mamy taki sam wiek ciąży :)

maggie86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Maggie ja bym w zyciu nie czytala calego watku. Te wariatki pieprza trzy po trzy a te madrzejsze juz dawno sie nie udzielaja :P malo u nas porad mamusiowo ciazowych :P

no właśnie. Była tutaj kiedyś taka sensowna Amy ale usunęła konto :( teraz jej klon próbuje coś mądrego powiedzieć ale średnio jej to wychodzi :P reszta rzeczywiście gada trzy po trzy.

Justinka, liloe, maggie86, Angela89, KasiaKwiatek, iwonka1077, Gosha, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Krysti przestrzegam Cie zebys byla bardziej ostrozna bo dalas zdjecie z naklejka z danymi osobowymi plus adres zamieszkania...

A i synus urooooczy <3
    Wiem wiem

• Lali Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Żes dojebała teraz :D

Amy_, Aguś86, natt, iwonka1077, Gosha, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    no właśnie. Była tutaj kiedyś taka sensowna Amy ale usunęła konto :( teraz jej klon próbuje coś mądrego powiedzieć ale średnio jej to wychodzi :P reszta rzeczywiście gada trzy po trzy.
    Fakju ! :D

Bambi85 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Żes dojebała teraz :D
    Hahahaha prawda kole w oczy! :P

CzaryMary, Lali lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Fakju ! :D
    jutu !

Amy_, Lali, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość

‹‹ 3256 3257 3258 3259 3260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ