X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Maggie ja bym w zyciu nie czytala calego watku. Te wariatki pieprza trzy po trzy a te madrzejsze juz dawno sie nie udzielaja :P malo u nas porad mamusiowo ciazowych :P
    przyznam że na początku zajrzałam szukając info odnośnie skracającej szyjki i tu akurat było sporo informacji a ile linków sobie skopiowałam zakupowych, a tak poza tym to nudzę się niemiłosiernie,serialami już rzygam, tv nie trawię bo nic tam nie ma, youtube też już mi bokiem wychodzi i tak sobie umilam czas Waszymi historiami a działo się

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    A Tobie nie pozwalają próbować karmić butelką? Bo u nas często pozwalali w takich przypadkach. Zawsze matka ma wiecej czasu i się porządnie przylozy ;)

Na oiomie mogłam o tym zapomnieć , mam nadzieje że jak teraz mała będzie na patologi i już w łóżeczku to wszystko łatwiej będzie. I że zostanie system odwiedzin 3 godzinny bo tak karmione są po naszych wizytach. A na patologi jest trochę inaczej. Zobaczymy dziś jak to będzie

Aguś86, iwonka1077, mimka84 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    przyznam że na początku zajrzałam szukając info odnośnie skracającej szyjki i tu akurat było sporo informacji a ile linków sobie skopiowałam zakupowych, a tak poza tym to nudzę się niemiłosiernie,serialami już rzygam, tv nie trawię bo nic tam nie ma, youtube też już mi bokiem wychodzi i tak sobie umilam czas Waszymi historiami a działo się
    Az dziwne ze tu cos madrego bylo zawarte :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela ale w szpitalu rzeczywiscie o tej pelni cos gadaja?? myslalam ze to bujda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Az dziwne ze tu cos madrego bylo zawarte :P
    zdarzało się:)

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela wieści cudowne :) idzie ku lepszemu :) super!

Anka kciuki - twarda babka jesteś, będzie dobrze! Napisz do którejś jak dojdziesz do siebie.

AMY Ty nie masz kulek gejszy? NO nie wierzę!!!!
    Poczytaj sobie:
    https://portal.abczdrowie.pl/jak-uzywac-kulek-gejszy
    Ja tam bardzo lubię ;) po połogu idą w ruch :P

Amy_ lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytałam w necie o pełni i pisało, że część osób w to wierzy, ale nie jest to naukowo udowodnione.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    angela ale w szpitalu rzeczywiscie o tej pelni cos gadaja?? myslalam ze to bujda.

Wczoraj gadałam z pielęgniarka i to potwierdziła mówi że wtedy więcej dzieci się rodzi i mówi że wtedy wiecej wcześniaków też się rodzi. Więc potwierdziła to .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam znowu Milke Choco Jelly, to mój number 1 :D
    Szkoda, ze mam ta cukrzyce cukrowa i moge tylko ociupinke zjesc, chcetnie zjadlabym cala na raz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:48

Aguś86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa, aż się zaczęłam cykać !! Będę wyła jak wilkołak. Mam nadzieję, że tym sposobem odwrócę uwagę syna.. hmmm

• Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Ja czytałam w necie o pełni i pisało, że część osób w to wierzy, ale nie jest to naukowo udowodnione.

Ja wierze w energię księżyca -jak sie staraliśmy o dzidziusia to tez liczyłam fazy księżyca bo ma znaczenie przy zapłodnieniu :))

weronika86 lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mam znowu Milke Choco Jelly, to mój number 1 :D
    Nie kuś, bo przyjadę :P niecałe 3h pociągiem mam :P

hwesta lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary nic nie bedzie! Wyluzujmy.
    Moja szyjka zamknieta ale krotka , pani powiedziala "jeszcze szyjka jest" :P ja rodze 16 marca i kropka

CzaryMary, Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wierze w dzialanie ksiezyca, jak dziala na morza i oceny to na nasze wody plodowe pewnie tez :P

maggie86, CzaryMary, Lwica, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    Apropo danych Krysti to jak czytam sobie Wasz watek to juz chyba kilka razy wrzuciłaś dane z adresem na badaniach a potem jeszcze jak ktoś cytuje to zdjęcie to juz jest trudne do sprawdzenia i usunięcia.

Nasza Krystynka ma za mało emocji ;)

Angela89, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa kuście mnie czekoladą ! Nie dobre baby ! Ja od dziś znów mleko noszę na oddział więc muszę pilnować co jem

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja tez wierze w dzialanie ksiezyca, jak dziala na morza i oceny to na nasze wody plodowe pewnie tez :P

poetycko to zabrzmiało :)

• Lwica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    CzaryMary nic nie bedzie! Wyluzujmy.
    Moja szyjka zamknieta ale krotka , pani powiedziala "jeszcze szyjka jest" :P ja rodze 16 marca i kropka

Jakim cudem masz termin na 16marca a ja na 4go kwietnia jak jesteśmy na tym samym etapie ciazy????

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Jakim cudem masz termin na 16marca a ja na 4go kwietnia jak jesteśmy na tym samym etapie ciazy????

no co Ty, Hwesta tak tylko kituje :) urodzi pewnie w maju ;)

Lwica, Ewelcia, natt, Bambi85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa godzinę odeszłam i nadrabiam 6 stron!

Ania trzymaj się jeśli to już to oby poszło szybko i łatwo! :-D

Witam Maggie :-D co będę się rozpisywać...sama czytałaś te "mądroty nasze" żaaaaal :-D
    Hwesta mam niedaleko...zaraz wpadam na żarełko :-D

maggie86, shimmer_lip, CzaryMary lubią tę wiadomość

‹‹ 3257 3258 3259 3260 3261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ