Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Maggie ja bym w zyciu nie czytala calego watku. Te wariatki pieprza trzy po trzy a te madrzejsze juz dawno sie nie udzielaja
malo u nas porad mamusiowo ciazowych
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:A Tobie nie pozwalają próbować karmić butelką? Bo u nas często pozwalali w takich przypadkach. Zawsze matka ma wiecej czasu i się porządnie przylozy
Na oiomie mogłam o tym zapomnieć , mam nadzieje że jak teraz mała będzie na patologi i już w łóżeczku to wszystko łatwiej będzie. I że zostanie system odwiedzin 3 godzinny bo tak karmione są po naszych wizytach. A na patologi jest trochę inaczej. Zobaczymy dziś jak to będzieAguś86, iwonka1077, mimka84 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:przyznam że na początku zajrzałam szukając info odnośnie skracającej szyjki i tu akurat było sporo informacji a ile linków sobie skopiowałam zakupowych, a tak poza tym to nudzę się niemiłosiernie,serialami już rzygam, tv nie trawię bo nic tam nie ma, youtube też już mi bokiem wychodzi i tak sobie umilam czas Waszymi historiami a działo się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela wieści cudowne
idzie ku lepszemu
super!
Anka kciuki - twarda babka jesteś, będzie dobrze! Napisz do którejś jak dojdziesz do siebie.
AMY Ty nie masz kulek gejszy? NO nie wierzę!!!!
Poczytaj sobie:
https://portal.abczdrowie.pl/jak-uzywac-kulek-gejszy
Ja tam bardzo lubiępo połogu idą w ruch
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:angela ale w szpitalu rzeczywiscie o tej pelni cos gadaja?? myslalam ze to bujda.
Wczoraj gadałam z pielęgniarka i to potwierdziła mówi że wtedy więcej dzieci się rodzi i mówi że wtedy wiecej wcześniaków też się rodzi. Więc potwierdziła to . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Ja czytałam w necie o pełni i pisało, że część osób w to wierzy, ale nie jest to naukowo udowodnione.
Ja wierze w energię księżyca -jak sie staraliśmy o dzidziusia to tez liczyłam fazy księżyca bo ma znaczenie przy zapłodnieniu)
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Apropo danych Krysti to jak czytam sobie Wasz watek to juz chyba kilka razy wrzuciłaś dane z adresem na badaniach a potem jeszcze jak ktoś cytuje to zdjęcie to juz jest trudne do sprawdzenia i usunięcia.
Nasza Krystynka ma za mało emocjiAngela89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:CzaryMary nic nie bedzie! Wyluzujmy.
Moja szyjka zamknieta ale krotka , pani powiedziala "jeszcze szyjka jest"ja rodze 16 marca i kropka
Jakim cudem masz termin na 16marca a ja na 4go kwietnia jak jesteśmy na tym samym etapie ciazy???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuźwa godzinę odeszłam i nadrabiam 6 stron!
Ania trzymaj się jeśli to już to oby poszło szybko i łatwo!
Witam Maggieco będę się rozpisywać...sama czytałaś te "mądroty nasze" żaaaaal
Hwesta mam niedaleko...zaraz wpadam na żarełkomaggie86, shimmer_lip, CzaryMary lubią tę wiadomość