Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Shimmer w lodowkach obok stoisk z warzywami to lezy?
ale to nie w słoiku tylko w takim małym plastikowym opakowaniu z dekielkiem jak jogurt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 15:19
Angela89, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:maggie pisz podanie to jak robotka skończy placki to może cię dopisze do listy
Szanowna Robotko !!!
Zapewne jesteś bardzo zarobiona ale mam ogromną prośbę o dopisanie mnie do zacnego kwietniówkowo-kupkowego grona.Synuś Adaś 4 kwiecień.
Maggie
mimka84, Robotka1, Murraya, Gosha, mf, Fasia lubią tę wiadomość
-
hehehe no to zaszalałam -Maggie już wpisana
Magi olej nadrabianie:D wystarczy że jak zaczniesz z nami się udzielać
Mimka kuźwa no własnie placki aaaa!!!
dzięki shimmer:) no własnie tylko co ja mam zrobić? te suche chyba od razu ciepłym mlekiem potraktować no nie?? ile mają rosnąć?? 5 minut? 10??maggie86, mimka84, mf lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane u mnie nie ciekawie wczoraj mialam u lekarki wysokie cisnienie 140/90 i to po ktg wiec po spoczynku czulam tez ze pobolewa mnie glowa . Dzisiaj znowu bol glowy byliśmy na miescie reraz wróciliśmy zmierzylam i 150/90 ale to tak po przyjsciu wiec nw czy nie oszukane. Pojechalismy teraz do naszego mieszkania zjadlam bo od rana nic i leze czekam 20min zmierze jak dalej bedzie wysokie pojade na IP. ; (; (
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 22:43
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Robi się.
Szanowna Robotko !!!
Zapewne jesteś bardzo zarobiona ale mam ogromną prośbę o dopisanie mnie do zacnego kwietniówkowo-kupkowego grona.Synuś Adaś 4 kwiecień.
Maggie
Już Cię lubięWidać, że pięknie przestudiowałaś wątek i o kupach nie zapomniałaś
maggie86, Aguś86, mimka84, Ewelcia, natt, iwonka1077, Gosha, mf, MartaAlvi, Bambi85, Agusiek89, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehehe no to zaszalałam -Maggie już wpisana
Magi olej nadrabianie:D wystarczy że jak zaczniesz z nami się udzielać
Mimka kuźwa no własnie placki aaaa!!!
dzięki shimmer:) no własnie tylko co ja mam zrobić? te suche chyba od razu ciepłym mlekiem potraktować no nie?? ile mają rosnąć?? 5 minut? 10?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Cześć Ciotki Klotki
Niosę dobre wiadomości mała waży 1810 i już nie leży w inkubatorze, leży w łóżeczkuI przenoszą nas dziś na patologię
Tylko jestem ciekawa jak widzenia bo mówią że dużo dzieci i jeszcze zaraz pełnia i mogą trochę widzenia się zmienić ale jestem szczęśliwa.
Anka trzymam kciuki
Ida daj znać co z Wami !niedlugo w domku bedziesz ja tulic