Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Apropo danych Krysti to jak czytam sobie Wasz watek to juz chyba kilka razy wrzuciłaś dane z adresem na badaniach a potem jeszcze jak ktoś cytuje to zdjęcie to juz jest trudne do sprawdzenia i usunięcia.
maggie86 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Co do danych to nie przejmuje się
bo ja mam firme i kazdy ma moje dane
luzik
dlatego dla bezpieczenstwa trzeba uwazac co sie wrzucaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:19
Krysti, misia83, mf, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:weź matka sprostuj tą informację kto dziś ewentualnie może rodzić bo widzę, że tylko Ty ogarniasz temat
Rodzić nie pozwalam nikomu ale wg moich wiedzy podejrzewam oby nie, że Ida już urodziła ,Anka jest w drodzę do szpitala, Malinka zaciska nogi i czekaGosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Co do danych to nie przejmuje się
bo ja mam firme i kazdy ma moje dane
luzik
Krysti, chodzi o to że Twoje dane są przy dzidziulku. Po co ktoś ma wiedzieć, że tu i tu za tyle i tyle czasu pojawi się cudowne, malutkie bobo? Nie chce straszyć ale złodziei dzieci, niezrównoważonych kobiet które nie mogą mieć potmostwa - nie brakuje...Krysti, misia83, Lwica, maggie86, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Moze miec, ale z tego co pamietam to ty usuwalas pamietnik z obawy o odwiedzanie takich miejsc przez pedofilow.. a z danymi domowymi to juz nie ma zabawy na takim watku
dlatego dla bezpieczenstwa trzeba uwazac co sie wrzuca -
Krysti wrote:Raz ten ale no panik ja firme mam pod tym adresem w Szkocji i kazdy ma ten adress luzik
Ja nie mam. Znaczy nie miałam do tej pory.
Wiecie kurwa co? Mąż poszedł po łóżeczko na strych a strych mamy wspólny z sasiadami i okazało się że ktoś je przygniótł jakąś kanapą i jest połamane.
I na cito musimy nowe łóżeczko kupić. Dupa, dupa dupa.
-
Angela89 wrote:Rodzić nie pozwalam nikomu ale wg moich wiedzy podejrzewam oby nie, że Ida już urodziła ,Anka jest w drodzę do szpitala, Malinka zaciska nogi i czeka
Angela89 lubi tę wiadomość
-
ANGELA coraz lepsze wieści! Martynka to zuch dziewczynka, juz 2 tygodnie skończyła
AMY narobiłas smaka na pesto, ale ze składników brak w domu wyszły piersi ze szpinakiem, jakby nie było tez na zielono
MAGGIE witam
ANKA ale czad! Mogłabyś sie wstrzymać jeszcze kilka dni, ale nieeee bo po co!a tak naprawdę powodzenia cokolwiek sie juz nie dzieje!
IWONKA i EWELCIA brzuszki zacne i konkretne
FASIA jak dobrze ze juz w domu! Fasolka..? Współczuje domownikom!
KRYSTI Ignas cud malinka! Ale jsk to ze krzywa cukrowa Ci teraz beda robic..? Teraz to juz i tak duzo nie zmieni, jakby cis wyszło... Na wszelki wypadek odpuść sobie chociaż cukry proste, będziesz spokojniejsza o zdrowie Ignacego
MALINKA przytulam mocno jak i wszystkie mamusie. Wiadomo ze bedzie dobrze ale nikt nie lubi takich niespodzianek na sam koniec...
IDA pokaz nam tego co tulisz w ramionacha tak poważnie daj znać co i jak czy to juz czy jeszcze nie :* jakby nie było trzymam kciuki!
8485 Agnieszko cieszę sie ze odezwałas, ostatnio juz o Ciebie pytałam
MLODADAMO codziennie kontroluj to ciśnienie, to juz końcówka, wiec moze odpoczywaj wiecej i jedz dobrze a nie w południe pierwszy posiłek! Nu nu nu!!!
ROBÓTKA za obiad sie bierz, w nocy sie śpi! Racuszki dla córuni... Matka na 5 +!
Sraczke zazdroszczę wszystkim, czopów też
Ja juz chyba odstawię żelazo, mam dosyć widoku czarnej kupy!
Co jeszcze pisać miałam -zapomniałam!iwonka1077, Krysti, Murraya, Aguś86, maggie86, Robotka1, haneczka, Agusiek89, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Ja nie mam. Znaczy nie miałam do tej pory.
Wiecie kurwa co? Mąż poszedł po łóżeczko na strych a strych mamy wspólny z sasiadami i okazało się że ktoś je przygniótł jakąś kanapą i jest połamane.
I na cito musimy nowe łóżeczko kupić. Dupa, dupa dupa.
O to nie fajnie, poszłabym do sąsiadów i zwróciła uwagę... Jak to ze sie wtryndalaja na wasza czasu strychu, bo chyba jest jakiś podział?? -
Widzę że Wam wszystkim na mózg już padło
Same nie wiecie kto urodził a kto się zbliża
dobrze że Hwesta jeszcze ogarnia swoją datę porodu - który to miał być?
A ja właśnie wpierdzielam Lays zielona cebulka, za chwilę zbieram się do kina na Greya więc nie rodzić bo będę jak zwykle nie doinformowana
Maggie - witaj i uważaj bo ten wątek jest lekko pier.... ale uzależniaAmy_, iwonka1077, CzaryMary, Gosha, Murraya, hwesta, mimka84, maggie86, Agusiek89, liloe, Fasia lubią tę wiadomość