Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa usunelam juz foty trzeba byc ostroznym racja dziewczyny.Choc mam monitoring 24 na dobe przez kamere policyjną na mojej ulicy takze luzik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:27
CzaryMary, Amy_, Murraya, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Niby jest podział, ale nikt sobie z niego nic nie robi. U sąsiadów już mąż był, mówią ze pozyczą nam swoje łóżeczko bo maja po córce ale ja jakoś nie lubie pożyczać.
Ałaaaaaaaaa, ale dostałam z główki w odbyt. Chociaż ta by się wzieła zlitowała nad moją dupą.Amy_, Gosha, Lwica, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Widzę że Wam wszystkim na mózg już padło
Same nie wiecie kto urodził a kto się zbliża
dobrze że Hwesta jeszcze ogarnia swoją datę porodu - który to miał być?
Nie wszystkie ! Mój mózg właśnie rozpoczął ze mną współpracę i będę Was pilnowaćEwelcia, CzaryMary, shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Ta zrobcie liste urodzonych i prawie urodzonych i tych ktore nie zamierzJo rodzic i sie zrobi porzadek
Właśnie o tym pomyślałam . Proszę ustawić sie w kolejkę
Baaa myślałam aby zakłady robić która będzie kolejnaAmy_, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Ta zrobcie liste urodzonych i prawie urodzonych i tych ktore nie zamierzJo rodzic i sie zrobi porzadek
Tylko a się cały czas wohom czym już gotowa czy nie, czy chce czy nie. To na którą listę mam się wrzucić??Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela hmmmm w 2 tygodnie po porodzie już tak dobrze funkcjonuje Twój mózg - zazdroszczę i czekam na ten moment u siebie z niecierpliwością
Dajcie spokój Idzie bo na prawdę wykraczecie tego Frana na świecie... może odpoczywa, albo neta nie ma?
Dzięki za komentarze dotyczące mojego brzucha - miłe jesteście, ale dalej czuję się jak wieloryb (i dalej wpierdzielam Lays)
Gosha lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:hahahaha jesteś niemożliwa!!
Tylko a się cały czas wohom czym już gotowa czy nie, czy chce czy nie. To na którą listę mam się wrzucić??cesarke masz juz obstawiono wiec KOLUMNA NR 2 DLA TEJ PANI :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:30
CzaryMary, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Angela hmmmm w 2 tygodnie po porodzie już tak dobrze funkcjonuje Twój mózg - zazdroszczę i czekam na ten moment u siebie z niecierpliwością
Dajcie spokój Idzie bo na prawdę wykraczecie tego Frana na świecie... może odpoczywa, albo neta nie ma?
Dzięki za komentarze dotyczące mojego brzucha - miłe jesteście, ale dalej czuję się jak wieloryb (i dalej wpierdzielam Lays)
z tego co mi wiadomo to wieloryby jedzą kryl i jakieś drobne skorupiaki. w ich diecie nie ma miejsca na czipsy - w dodatku cebulowe!! Zaprowadzasz w przyrodzie nieład!!natt, Gosha, Justinka, mimka84, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny