Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Justinika współczuję
Odpoczywaj dużo i się oszczędzaj. A mąż daleko ma ta imprezę integracyjną w razie czego?
Kupiłam Zuzi ta zjeżdżalnie little tikes od braciszka. Do konca tygodnia powinna być. Będzie czekać w garażu na przyjazd ze szpitalaOby jej nie obczaiła
Dobrze, że Malinka się jakoś trzyma.
A Ida chyba w końcu się odezwie. Anka pewnie też. Poprzednio 3h rodziła 4kg synka to teraz tym bardziej może szybciej pójść skoto dzidzia sporo mniejsza.
A Fasia zjadla fasolkę po bretońsku i pierdzi
Anka rodzi??? Sorki, ale nie zdążę dzisiaj was nadrobić bo byłam w pracy[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka84 wrote:dziewczyny mam do was prośbę. Nie wiem czy powinnam o to pytać, ale co tam... najwyżej mnie zignorujecie. Chciałam się podpytać dziewczyny, które robiły zakupy w aptece int Gemini.
- jak długo czekałyście na zamówienie
- czy otrzymałyście jakieś GRATISY
- czy po złożeniu zamówienia wystawiałyście opinie na opineo albo ceneo (gemini wysyła prośbę o wystawienie opini?)
- dlaczego wybrałyście właśnie tę aptekę?
Przyznam się, że pracuję w konkurencji. Nie będę pisała jakiej - nie chcę robić żadnej reklamy. Zależy mi tylko na kilku ważnych informacjach a ponieważ apteka Gemini jest jedną z największych konkurentów (niestety ze względu na cenę) pytam właśnie o tę aptekę.
Sorki za zaśmiecanie forum ;/
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Adk, od pierwszego wejrzenia to nie tak dosłownie, ale jednak człowiek z jakiegos powodu ma powera, żeby być przytomnym bez snu przez ponad dobę.
Pierwszy dzień to byłam taka otepiala, że nie myślałam o emocjach. Ale już od wczoraj jak pomyśle o małym to mi taka gula wzruszenia w gardle staje. I wczoraj jak przy nim stalam, to mi się tak samo nasunelo, ze go kocham. Prawie się rozryczalam.
Maly niestety (stety) dostał zoltaczki i leży pod lampa. Poziom 10,2. Nie wiem czy to dużo czy mało. Dalej spada z wagi - dziś 2610 czyli zrzucil już 150 g. Mógłby już zacząc przybierac.Pije po 20 ml mojego mlesia, w końcu laktacja trochę ruszyła.
Całym sercem jestem z Tobą, Malinka! Będzie dobrze! W ostatecznosci już jutro zobaczysz swojego skarba.
Pozostałym dziewczynom gratuluję nowych tygodni.
Hwesta, dziewczyny dobrze mówią.
Ja się strasznie bałam, ze przegapiłe, ze to to, ale w sumie od razu wiedziałam podświadomie ze są regularne, tylko nie chciałam w to wierzyc.
Dotarłam do 10 rano i już trzeba pokarm ściągac.Jakieś ważne niusy później były?
iwonka1077, Aguś86, Murraya, Justinka, Krysti, Agusiek89, weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Ja czekałam na zamówienie dłużej, bo koło 6dni mimo,że miało być to 96h. Później dwa dni dostawa kurierem więc bardzo długo to wszystko trwało.
Gratisów nie dostałam zamówienie za 400 zł. Szkoda.
Dostałam maila o wystawienie opinii ale byłam wtedy w szpitalu i to olałam.
Zamawiałam tam bo dziewczyny polecały a było wszystko w jednym miejscu więc nie musiałam szukać innych aptek czy sklepówUlka84 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Mantissa tematy kupowe, zyganie, Anka pojechala ze skurczami na IP,
Fasia wyszla ze szpitala ale jadła fasolke i od tamtej pory zniknęła
Ida sie nie odzywa wiec nie wiemy co u niej...
poza tym takie tam wiesz nasze głupotyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:16
haneczka, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sex jest przereklamowany
nie ma to jak 3 pranko w ciągu dwóch dni i wyprasowanie wszystkich posiadanych przez siebie ubrań
I jeszcze foch, że się żadna nie podnieciła tym, że mi mąż zrobił pierogi ruskieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:21
Gosha, Amy_, CzaryMary, mf, iwonka1077, Murraya, hwesta, Justinka, Bambi85, KasiaKwiatek, Agusiek89, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
uff placki opanowane:D
co prawda muszę poćwiczyć nad ich pulchnościąale jak na pierwszy raz w życiu i na wariata to musze powiedzieć że jestem miszczem
Maggy weź nie pierdol że nie pierdol że nie ma nic w tv:D
trudne sprawy, dlaczego ja, szpital,szkoła, dzień który zmienił moje życie,lekarze,rozmowy w toku, i takie tam:D
nie mow że nic dla siebie nie wybierzesz:D
aaa i zapomniałam dodać o powtórkach plebani, klanu, na dobre i na złe:D
brakuje tylko powtórek z mody na sukces ale to nikt by się nie skapnął i pewnie z radością oglądał by nowy serial:D
hehehe
Angela ja przeczytałam o Martysi:) jeju strasznie się cieszę że już jest w łóżeczku przeniesiona:D suuuper:D
MISIA dziś ćwiczyłam wiązanie chusty bo przyszła zanim się położyłam na dżemkę
powiedz mi ile Ci ta Emka zwisa po zawiązaniu kangurka??
bo mi tak za tyłek ten ogon zwisa, ale myślę sobie dobra, teraz powisi ale potem jak dziecko będzie większe to chyba ten dystans się zmniejszy no nie??
Amy spadaj z tym robieniem list:P jak chcesz to se sama rób:P
aaa i powiem wam coś ciekawego:D powiedzmy no.....mądrego
dziś poszłam odebrać młodą z zerówki i siadłam na ławeczce w szatni i chłopczyk obok mnie trzasnął szafką a Jagoda się aż wzdrygnęła:D
to samo miałam z Majkąupadła mi chochelka w dou na płytki i się wystraszyła w brzuchu:D
fajne uczucie:D
ja tak jak FM dostałam gratisy z gemini, na przesyłkę czekałam około tygodnia, ceny niektórych produktów bardzo konkurencyjne,
kupiłam tam z polecenia dziewczyn nie patrząc na konkurencję w ogóle, a prośba o opinię była na mailu, ale nie wystawiłam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:23
mimka84, Amy_, shimmer_lip, iwonka1077, Murraya, Bambi85, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mowię do mojego Kacperra ze moze braciszka nazwiemy Kubus? A on na to: mamo! To dzidzia a nie miś...
mimka84, haneczka, CzaryMary, natt, maggie86, mf, MartaAlvi, Murraya, Justinka, KasiaKwiatek, weronika86, lysinka, Ulka84, Nadzieja84 lubią tę wiadomość