Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka no ja nie widzę problemu
obrodzone:
1. Andzik
2. Mantissa
3.
4.
prawie rodzące:
1. Czary Mary
2. Hwesta
3.
4.
absolutnie nie rodzące:
1. Amy
2.
3.
4.
Aguś86, Gosha, iwonka1077, Justinka, Bambi85, Ewelcia, KasiaKwiatek, Angela89, Agusiek89, weronika86, mantissa, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam, poszłam po bułki i kupiłam szpinakowe co by zdrowo było a potem do Biedry i nakupiłam małych snickersików i milkywayów i już po drodze wcinałam także wyrównuje się.
dziękuje wszystkim za miłe przyjęcie:)
Robotka ale te wszystkie programy co podałaś to ja mam wszystko w jednym Waszym wątku, co się będę rozdrabniaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:25
Gosha, iwonka1077, Robotka1, Murraya, KasiaKwiatek, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Sex jest przereklamowany
nie ma to jak 3 pranko w ciągu dwóch dni i wyprasowanie wszystkich posiadanych przez siebie ubrań
I jeszcze foch, że się żadna nie podnieciła tym, że mi mąż zrobił pierogi ruskie
mi się trochę w majtkach mokro zrobiło
Robotka- Ty sadystko!! Cieszysz się jak Ci się dziecię w brzuchu wystraszy??!! Gupia pindzia jestesshimmer_lip, mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Leżę pod ktg, skurcze zelzaly. mój gin mnie badał, rozwarcie prawie na 4 cm (dwa ciasne palce
). Wody nie odeszły. Gin zaproponował przebicie pęcherza ale się nie zgodziłam. Na razie czekam
czemu się nie zgadzasz na przebicie? -
nick nieaktualny
-
Mantissa 10 to jeszcze chyba nie aż tak bardzo źle, a dzieciaczki urodzone wcześniej szybciej pakuja pod lampy tak zachowawczo
Zuzia też jeden dzień była naswietlana i potem było ok. A Ty kiedy wychodzisz? Pozwolą Ci poczekać na małego parę dni czy wypisują? Strata wagi do 10% to norma w pierwszych dobach
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Leżę pod ktg, skurcze zelzaly. mój gin mnie badał, rozwarcie prawie na 4 cm (dwa ciasne palce
). Wody nie odeszły. Gin zaproponował przebicie pęcherza ale się nie zgodziłam. Na razie czekam
aaa trzymam kciuki!! Będzie dobrzeJesteśmy z Tobą !
-
CzaryMary wrote:mi się trochę w majtkach mokro zrobiło
Robotka- Ty sadystko!! Cieszysz się jak Ci się dziecię w brzuchu wystraszy??!! Gupia pindzia jestes
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny