Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:Anka o jeju 4 cm to już powaga:D muszę czatować na forum żeby narodzin nie przegapić i żeby Cię godnie na listę wpisać
już nawet się wyspałam i kawę wypiłam:D
Amy wariatko:P lista zajebista ale burdel już od początku się na niej zrobił
dezeterki sa mega:D
MAGGY chciałam Ci zycie umilić poddając tyle super życiowych programów a Ty wolisz forum:P niedobra Ty:P
MARRY nie jestem znęcaczkąpo prostu to było słodkie że moje dziecko reaguje na takie rzeczy:D to się zdazyło jeden jedyny raz:D i pewnie na tym koniec:D
Amy ile razy dziennie uprawiasz sex???
w ogóle nie mów nic o sexie bo ja kurna w celibacie przez mojego szanownego małżonka. ale uświadomcie mnie bliżej pełni że to już i przysięgam że mu zrobię taki striptiz że oszalejeahahah
a tak serio to mój ostatni sex sprawił(tzn już nawet nie pamętam kiedy był ale chyba ze 2 miechy temu, że mnie w cipce tak dziwnie mrowiło i ostatnio na wizycie u gina po gmeraniu to samo!!! więc zakładam że nawet jak dojdzie do seksu to przyjemność będzie marna:P
dziś zaczęłam się zastanawiać nad tym że niebawem pewnie wszystkie zainteresujemy się sposobami na pobudzenie porodu:P jakieś liście z malin, mycie okien sex itp:P
niestety ale nikt nie chce rodzic wczesniej wiec pewnie niepredko za te metody sie wezmiemy, strachobziele same z nas
no na pseudo liscie burdel jak nicWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:45
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Tak, skurcze praktycznie przeszły. tylko mnie cmi, położna tez mówi ze nie ma sensu leżeć jeśli nie ma postępu a ja nie chce żeby mi "pomogli"
-
iwonka1077 wrote:no rozumiem tylko zebys grzecznie siedziala w domu na dupie a nie prasowania porzadki itd. :)bo jutro znow tam wrocisz....
ale noc prześpi przynajmniej w swoim łóżku
Anka1501, iwonka1077, CzaryMary, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:niestety ale nikt nie chce rodzic wczesniej wiec pewnie niepredko za te metody sie wezmiemy, starobziele same z nas
no na pseudo liscie burdel jak nic
Amy hahaha taka norma jaką podajesz teraz to u mnie była przy staraniach ahahah:D czyli wychodzi że jestem lemingiem bez seksu co drugi dzień, o zgrozo!!!
laski mam parcie!!! aż boję się iść do kibla!!! po parzonce pewnie:P no ale idę, trzymcie kciuki:D
Magg ale brzuszek:D masz bluzkę identyczną jak moja córa:D tzn materiał i kolor i kropki:D hehe
maggie86, mimka84, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Iwonka pewnie tak będzie ale większość porodu będę w domu a to jest o wiele lepsze dla mojej psychiki.
-
Robotka tylko kibla nie rozwal, Fasię wciągnęło po bretońskiej i chyba skleja tą mozaike kiblową
tobie maz powinien płacić za te zaległości w seksieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 17:49
iwonka1077, CzaryMary, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:e no nie pierdol bo ja koło 38 tygodnia oczywiście liczonego wg metod lekarskich się wezmę za te metody:D
Amy hahaha taka norma jaką podajesz teraz to u mnie była przy staraniach ahahah:D czyli wychodzi że jestem lemingiem bez seksu co drugi dzień, o zgrozo!!!
laski mam parcie!!! aż boję się iść do kibla!!! po parzonce pewnie:P no ale idę, trzymcie kciuki:D
Magg ale brzuszek:D masz bluzkę identyczną jak moja córa:D tzn materiał i kolor i kropki:D hehe
Po parzonce ?? co to?? Uprawiałaś seks ??Bo mi ta nazwa z bzykaniem się kojarzy
Amy - nooo ja też erotomanka - wcale się z tym nie kryjęAmy_, iwonka1077, mimka84, liwi, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Po parzonce ?? co to?? Uprawiałaś seks ??
Bo mi ta nazwa z bzykaniem się kojarzy
Amy - nooo ja też erotomanka - wcale się z tym nie kryję
jaka jest pozycja na parzonkę?
wchodzisz na faceta i skaczesz jak poparzona?iwonka1077, CzaryMary, mimka84, mf, Murraya, Agusiek89, Gosha, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość