Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:parzonka z seksem?
jaka jest pozycja na parzonkę?
wchodzisz na faceta i skaczesz jak poparzona?
nooo parzyć się ze słownika języka polskiego :
parzyć się II
Słownik języka polskiego
parzyć się II «o zwierzętach: kopulować»
iwonka1077, liwi, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:No jak nie pęka to proponują czasem przebicie, bo to może przyspieszyć poród. Koleżanka się meczyla, a jak jej przebili to szybko poszło.
sama pojadę dopiero jak mi pęknie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:teeee co Ty gadasz?? dziewicą jesteś?? o FUCK !!
Splodzilismy Małego w 5 min na podlodze i od tamtej pory seksilam się 3 razy więc tak moja droga JESTEM DZIEWICĄ!!! Z odzysku bo z odzysku ale jestemCzaryMary, mimka84, mf, Amy_, Bambi85, Murraya, Aguś86, Agusiek89, weronika86, lysinka, Fasia, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:czyli juz sama nie wiem czy przebijanie jest dobre czy złe? zresztą po co ja pytam?
sama pojadę dopiero jak mi pęknie
uhmmmmm na pewno. Ty do szpitala pojedziesz z Olkiem na rękach pochwalić się położnej jak pięknie sobie sama poradziłaś - bez niczyjej łaskimaggie86, Amy_, mimka84, mf, natt, Bambi85, iwonka1077, Aguś86, Lali, Murraya, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha, weronika86, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatt wrote:Splodzilismy Małego w 5 min na podlodze i od tamtej pory seksilam się 3 razy więc tak moja droga JESTEM DZIEWICĄ!!! Z odzysku bo z odzysku ale jestem
jednym słowem szybki bzyk, szybkie parzonko
Amy_, mimka84, natt, Murraya, iwonka1077, Gosha, weronika86, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny chciałam sie pochwalić ze udało mi się już zarobić na moich starych ciuchach sprzed ciąży prawie tysiaka, zrobiłam jakis czas temu selekcje i to co mi się nie podobało lub w co na bank się nie zmieszczę po porodzie wystawiłam na sprzedaz i tym sposobem mam wolne tysiąc zł na nowe zakupki jak wróce w miarę do formy, na bank nie do xs ale M by wystarczyło
hwesta, Amy_, Aguś86, CzaryMary, Lali, mimka84, Justinka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:dziewczyny chciałam sie pochwalić ze udało mi się już zarobić na moich starych ciuchach sprzed ciąży prawie tysiaka, zrobiłam jakis czas temu selekcje i to co mi się nie podobało lub w co na bank się nie zmieszczę po porodzie wystawiłam na sprzedaz i tym sposobem mam wolne tysiąc zł na nowe zakupki jak wróce w miarę do formy, na bank nie do xs ale M by wystarczyło
wow !! szacun !! Ja 2 złotych za swoje szmaty bym nie dostała.
maggie86 lubi tę wiadomość