X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    jak wiekszosc na glodzie to co się dziwisz :)

Ja to czasami myślę, że u mnie to niepokalane poczęcie było a błonę dziewicza to mam grubości ściany nośnej w bloku.

CzaryMary, mimka84, Amy_, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    parzonka z seksem?
    jaka jest pozycja na parzonkę?
    wchodzisz na faceta i skaczesz jak poparzona? :P

nooo parzyć się ze słownika języka polskiego :

parzyć się II
    Słownik języka polskiego
    parzyć się II «o zwierzętach: kopulować»

:D

iwonka1077, liwi, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuchy niemozliwe jestescie dzisiaj , pełnia zdecydowanie żle na nas działa :P

Agusiek89 lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    No jak nie pęka to proponują czasem przebicie, bo to może przyspieszyć poród. Koleżanka się meczyla, a jak jej przebili to szybko poszło.
    czyli juz sama nie wiem czy przebijanie jest dobre czy złe? zresztą po co ja pytam? :P sama pojadę dopiero jak mi pęknie :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Ja to czasami myślę, że u mnie to niepokalane poczęcie było a błonę dziewicza to mam grubości ściany nośnej w bloku.

teeee co Ty gadasz?? dziewicą jesteś?? o FUCK !!

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    nooo parzyć się ze słownika języka polskiego :

parzyć się II
    Słownik języka polskiego
    parzyć się II «o zwierzętach: kopulować»

:D

pierwsze słysze :P człowiek się całe życie musi dokształcać :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczy mnie bola od forum, zyje w wirtualnym swiecie ;( aaaaaaa zamykam laptopa (musze naladowac :D)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    pierwsze słysze :P człowiek się całe życie musi dokształcać :P

no widzisz a dzisiaj nie powiem kto napisał, że wątek generalnie o dupie Maryny :)

Gosha lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    no widzisz a dzisiaj nie powiem kto napisał, że wątek generalnie o dupie Maryny :)
    spoko może być o cipce :P

CzaryMary lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:01

Amy_, Murraya lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    teeee co Ty gadasz?? dziewicą jesteś?? o FUCK !!

Splodzilismy Małego w 5 min na podlodze i od tamtej pory seksilam się 3 razy więc tak moja droga JESTEM DZIEWICĄ!!! Z odzysku bo z odzysku ale jestem :D

CzaryMary, mimka84, mf, Amy_, Bambi85, Murraya, Aguś86, Agusiek89, weronika86, lysinka, Fasia, adk_1989 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    czyli juz sama nie wiem czy przebijanie jest dobre czy złe? zresztą po co ja pytam? :P sama pojadę dopiero jak mi pęknie :P

uhmmmmm na pewno. Ty do szpitala pojedziesz z Olkiem na rękach pochwalić się położnej jak pięknie sobie sama poradziłaś - bez niczyjej łaski :P

maggie86, Amy_, mimka84, mf, natt, Bambi85, iwonka1077, Aguś86, Lali, Murraya, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha, weronika86, Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    uhmmmmm na pewno. Ty do szpitala pojedziesz z Olkiem na rękach pochwalić się położnej jak pięknie sobie sama poradziłaś - bez niczyjej łaski :P
    oooo tak!!! :D hahahahahaah

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Splodzilismy Małego w 5 min na podlodze i od tamtej pory seksilam się 3 razy więc tak moja droga JESTEM DZIEWICĄ!!! Z odzysku bo z odzysku ale jestem :D

jednym słowem szybki bzyk, szybkie parzonko :P

Amy_, mimka84, natt, Murraya, iwonka1077, Gosha, weronika86, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:

Hahahahahahaha lepiej bym tego nie ujęła! :D :D :D

Murraya, Amy_ lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Hahahahahahaha lepiej bym tego nie ujęła! :D :D :D
    ani ja :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chciałam sie pochwalić ze udało mi się już zarobić na moich starych ciuchach sprzed ciąży prawie tysiaka, zrobiłam jakis czas temu selekcje i to co mi się nie podobało lub w co na bank się nie zmieszczę po porodzie wystawiłam na sprzedaz i tym sposobem mam wolne tysiąc zł na nowe zakupki jak wróce w miarę do formy, na bank nie do xs ale M by wystarczyło

hwesta, Amy_, Aguś86, CzaryMary, Lali, mimka84, Justinka, KasiaKwiatek, Agusiek89, Gosha, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo według mnie Amy ma taki plan więc po kiego jej ta torba ?? Też bym się nie pakowała :)

spojrzałam na ten okrągły księżyc i teraz się boję, że urodzę :) a ja przecież DEZERTERKA hmmmmm

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie super! ja tez mam mnostwo ubran xs, 34 mysle, ze do s wroce, ale do xs... hmmmm postaram sie ;p na razie nie sprzedaje

maggie86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    dziewczyny chciałam sie pochwalić ze udało mi się już zarobić na moich starych ciuchach sprzed ciąży prawie tysiaka, zrobiłam jakis czas temu selekcje i to co mi się nie podobało lub w co na bank się nie zmieszczę po porodzie wystawiłam na sprzedaz i tym sposobem mam wolne tysiąc zł na nowe zakupki jak wróce w miarę do formy, na bank nie do xs ale M by wystarczyło

wow !! szacun !! Ja 2 złotych za swoje szmaty bym nie dostała.

maggie86 lubi tę wiadomość

‹‹ 3266 3267 3268 3269 3270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ