Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
chwile mnie nie bylo a tu takie rzeczy
ANGELA super ze z dnia na dzien takie postepy
MANTISSA dzieci czesto na poczatku troszke traca wage , a bilirubina 10 nie tak duzo tzn duzo ale tsk standardowo naswietlaja od ok 15, u nas na Polnej od 17 , u Was zaczeli wczesniej bo to wczesniaczek, bedzie ok
MAGGIE witaj:)
a ja tam w pelnie wierze, zawsze na dyzurach w pelnie byl armagedon i duzo psycholi, na kobiety wciazy ponoc pelnia tez dziala
ANKA robi sie powaznie, badz dzielna
Ja tam jestem za tym, zeby pomoc naturze, najpierw oczywiscie ZZO a potem troche oxytocynki i przebicie pecherza i wtedy szybko idzie, po co przedluzac, meczyc siebie i dziecko
o czyms zapomnialam :>?
maggie86, KasiaKwiatek, mantissa, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:maggie super! ja tez mam mnostwo ubran xs, 34 mysle, ze do s wroce, ale do xs... hmmmm postaram sie ;p na razie nie sprzedaje
dziś mamę wysłałam z paczką dla dziewczyny na poczte ktora 8 kg ważyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:09
-
U
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:59
maggie86, Murraya, shimmer_lip, CzaryMary, hwesta, Bambi85, Amy_, mimka84, Rudzia, Aguś86, MartaAlvi, liwi, natt, Justinka, KasiaKwiatek, Lwica, Krysti, Robotka1, iwonka1077, Agusiek89, Angela89, KotMisia, mantissa, Gosha, liloe, weronika86, lysinka, haneczka, Ewelcia, Fasia, adk_1989, Justineska, Jaga, Ulka84, kluska, Auro, Nadzieja84, Eweliśka, gosiunia, mila79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Ja tam jestem za tym, zeby pomoc naturze, najpierw oczywiscie ZZO a potem troche oxytocynki i przebicie pecherza i wtedy szybko idzie, po co przedluzac
, meczyc siebie i dziecko
o czyms zapomnialam :>?
Powiedziała Pani doktor
Ok idę od Was. Krzyczcie głośno jak będzie wiadomo co u Idy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Powiedziała Pani doktor
Ok idę od Was. Krzyczcie głośno jak będzie wiadomo co u Idy., ew. czasem ja naprawic
MAAAAAAARY!!!!! Ida napisala , glosniej nie umiemCzaryMary, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Bambi wszystko fajnie tylko u mnie nie ma ZZO
U mnie tez niby nie ma, ale ja chce!!! i licze ze dostane