Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co?? dziś pełnia!! kuźwa a stary na służbie aaa!!!!

Amy własnie ! właśnie! będzie mi płacił za brak seksu:D własnie zgarnął w poniedziałek większość dodatków to sobie to odbiję.
tylko kurwa zgubiłam mu kartę z kodami do pko i nie ma jak przelać
aaa chciałam wam powiedzieć że wczoraj wpłyneła mi kasa z pitów:D kiedy to ja się rozliczałam?? tydzień temu czy dwa??
a oto zestawik Jagody do szpitala:) niestety na te grube łapska nie wcisnęłam skarpeteczek ani bucików:) na to kombinezonik i kocyk:) starczy no nie?

Krysti, KasiaKwiatek, Aguś86, Anka1501, Murraya, Amy_, hwesta, mimka84, MartaAlvi, Lali, iwonka1077, liwi, maggie86, Justinka, Bambi85, Gosha, weronika86, lysinka, haneczka, Fasia, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Ida:) tak myslalam ze urodzilas:)Ida wrote:Franek urodził się 3.03 o godzinie 23.01 przez cc po zagrożeniu rzucawką (ciśnienie skakalo mi do 200/130). Mały jest zdrowy, ma 2390 gram i 51 cm, dostał 9 punktów w skali Apgar (1 ujemny za napięcie mięśniowe ale tylko w pierwszej minucie, w kolejnych po 10). Wyjety z brzucha darł się jak opętany

Widziałam go przez kilka sekund, mąż dłużej. Na szczęście trafił na oddział noworodków, nie wrześniaków. Jest tam obserwowany, rano leżał w inkubatorze ale lekarka mówiła że mogą go przenieść nawet dziś, wszystko zależy od niego. Ale dobrze.sobie radzi, na razie mało je ale to normalne z jego terminie.
Jamam się dobrze, już byłam kilka razy na nogach. Cesarka całkiem fajna, choć trochę dziwna. Dochodzę do siebie powoli, mam nadziei że jutro będę mogła iść do Franka.
duzy chlopak! dobrze ze wszystko ok!!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

wielkie