Aguś parówki w cieście?? Ty chyba nie zrozumiałaś męża
Robotka super komplecik, misio ma takie wielgaśne stopy że nie wiem jak Ty te małe spodenki mu na nie naciągnęłaś, sadystka
Trochę głupio pisać ale chyba odszedł mi cały czop,w nocy miałam kawałek a teraz długaśny glut zabarwiony lekko na różowo,na ostatniej wizycie miałam 1 cm rozwarcia więc kto wie co teraz tam się dzieje, nic nie boli,tylko czuję jakby mały był głowką w samej pipce albo już między nogami, boję się że mi wypadnie jak będę chodziła.
Dzwoniłam do szpitala i kazali czekać na skurcze albo pęknięty pęcherz, głupio by było urodzić jak dopiero co dzisiaj dołączyłam, nie zdązyłam się nagadać, no i 4 marca to urodziny syna mojego brata, nie chcę w tym samym dniu, mógłby chociaż do 7 marca pociągnąć to w moje urodzinki bym go powitała:)
KasiaKwiatek, Robotka1, Angela89, Agusiek89, mimka84, Bambi85, Justinka, Gosha, weronika86, haneczka, haneczka, Fasia, Murraya, Krysti lubią tę wiadomość
KasiaKwiatek, Robotka1, Angela89, Agusiek89, mimka84, Bambi85, Justinka, Gosha, weronika86, haneczka, haneczka, Fasia, Murraya, Krysti lubią tę wiadomość