Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FM proszę przepis na sałatkę z soczewicy bo mam w domu i nie wiem co z nią zrobić

MAGG ale ten misio bardzo puszysty więc stopki mu się fajnie przecisnęły:) nie maltretowałam go:) szkoda by mi było ubranek:D
Ty weź nie żartuj z tym porodem bo Cie wypiszemy:P
ło boshe ja tyle mleka teraz spijam:) bardzo dużo:)
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba dopakuję torbę w razie czego
Anka no ja akurat bóli i skurczy nie mam ale to był na bank czop, nie da sie tego z niczym porównać co widziałam, mam schizę że mam skurcze a ich nie czuję, zawsze byłam hardcorem jeśli chodzi o ból, mama mówiła że mam twarda dupę i żadne klapsy mnie nie ruszały, miesiączki też, nawet kiedyś chodziłam 2 dni z pęknietą ręką bo myślałam że tylko potłukłam, spadłam z drzewa jak goniłam brata, mama zobaczyła że mi jakaś gula urosła to się za głowę złapała i migiem do szpitala a ja nie wiedziałam o co jej chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:47
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Widzę, że macie już od jakiegoś czasu w planach weryfikacje listy kwietniówek. Ja na bieżąco Was czytam, niestety nie udzielam się. Nie mam nic przeciwko żebyście mnie usunęły z listy, będziecie miały bardziej przejrzyście, bo widzę że się zaprzyjaźniłyście przez te 8 m-cy.
weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
anka to idac tym sladem w piatek bedziesz miala 6 cm, a w wekend moze urodziszAnka1501 wrote:Maggie wiem co czujesz
ja w pon miałam 2 cm a dziś 4. Tylko mi się bóle i skurcze ciągle pojawiają 
Anka1501, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
mamuśki kochane weźcie wyhamujcie. Ja o pełni mówiąc zawsze podchodzę z dystansem, bo nie wierzę w horoskopy ani pełnie
, a Wy co? Jak nie jedna to druga, spokój mi tu. Nasze dzieci witamy w kwietniu i koniec kropka. 
PS. A pełnia jutro o 19:07 jakby co, więc spinać poślady!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:51
-
nick nieaktualnyIda czyli dobrze czułam że urodziłaś. Gratuluje
Teraz tylko chwila i będziesz tuliła synka 
A ja dziś narzekałam że małą nie karmią ze smoka, przyjechałam dziś na wieczorną wizytę i co widzę jak pielęgniarka karmi mała i ona ładnie je wszystko fajnie tylko że dała jej od razu 20 ml i mała zwymiotowała nie dużo ale trochę. Druga pielęgniarka ją opieprzyła że mała je przez sondę i że jak chciała to takie próby robić to powinna dać małej mniej. Jak się okazało pielęgniarka była z noworodków więc chyba trochę nie ogarnia tam wszystkiego. Ale cieszy mnie to że mała coraz lepiej sobie radzi. No i od jutra wizyty od 14 do 17 mamy
shimmer_lip, mantissa, iwonka1077, Agusiek89, MartaAlvi, Robotka1, Bambi85, Justinka, Aguś86, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka też rodzisz? Kurczę, powodzenia! I spokoju ducha ci trochę posylam!
Znajdziecie mi na której stronie Anka o skurczach pisała? Ładnie proszę.
Agus, u mnie nie wypuszczają se szpitala bez dzidzi raczej. Tym bardziej jak ktoś mleko ściąga. Dziewczyna obok dwa tygodnie prawie leży i czeka na malucha ur. w 32 tyg. Ale to zupełnie inne czekanie niż bez dzidzi. Czas pędzi.
i szczerze mówiąc nie spieszy mi się do domu. Niech się maly cyca łapać nauczy najpierw.
A dobre wieści chętnie będę pisać.
po karmieniu o 21 kangurujemy. 
Podobno po przebiciu pęcherza skurcze die robią bardziej bolesne. Tak mi lekarz powiedział. Mi przebili jak już się parte rozkręciły na dobre a nie pekam. Podejrzewam, ze gdyby przebili choć trochę wcześniej, trochę by poszło szybciej, bo męczyła się z partymi długo.
Anka ale same zelzaly czy po kroplówce? Jak częste są. U mnie przy 4 cm były już co 3-4 minuty. I już nie byli co hamowac, bo włosy było widać.
Ida! Super! Gratulacje! Maly Franus już na świecie.
Trzymam kciuki za postępy!
maggie86, iwonka1077, Agusiek89, mimka84, Bambi85, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
Pojechałam na izbe. Leżę w lozku juz jestem na obserwacji. 4x ciśnienie ,2x ktg badania to morfologia, crp i cos na nerki czy dobrze pracuja no i rano mocz. Mam nadzieję że będzie dobrze i w piątek mnie wypisza. Trzymajcie się kochane
mimka84, Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
witam jestem w 5tyg ciazy i pracuje mam pytanie do mam ktore pracuja rowniez i mialy juz to za soba kiedy powiedziec szefowi o ciazy tak by nie zwolnil mnie z pracy? z gory dziekuje za udzielenie odpowiedzi pozdrawiam listopadowka 2015
Krysti lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

bez Czopa można długo chodzić niestety. U mnie dziś pojawiło się krwawienie delikatne ale stwierdzili, że to przez rozwierajaca szyjke. Teraz tylko boli miesiaczkowo.