Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FM proszę przepis na sałatkę z soczewicy bo mam w domu i nie wiem co z nią zrobić
MAGG ale ten misio bardzo puszysty więc stopki mu się fajnie przecisnęły:) nie maltretowałam go:) szkoda by mi było ubranek:D
Ty weź nie żartuj z tym porodem bo Cie wypiszemy:P
ło boshe ja tyle mleka teraz spijam:) bardzo dużo:)maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychyba dopakuję torbę w razie czego
Anka no ja akurat bóli i skurczy nie mam ale to był na bank czop, nie da sie tego z niczym porównać co widziałam, mam schizę że mam skurcze a ich nie czuję, zawsze byłam hardcorem jeśli chodzi o ból, mama mówiła że mam twarda dupę i żadne klapsy mnie nie ruszały, miesiączki też, nawet kiedyś chodziłam 2 dni z pęknietą ręką bo myślałam że tylko potłukłam, spadłam z drzewa jak goniłam brata, mama zobaczyła że mi jakaś gula urosła to się za głowę złapała i migiem do szpitala a ja nie wiedziałam o co jej chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:47
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Widzę, że macie już od jakiegoś czasu w planach weryfikacje listy kwietniówek. Ja na bieżąco Was czytam, niestety nie udzielam się. Nie mam nic przeciwko żebyście mnie usunęły z listy, będziecie miały bardziej przejrzyście, bo widzę że się zaprzyjaźniłyście przez te 8 m-cy.weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Maggie wiem co czujesz
ja w pon miałam 2 cm a dziś 4. Tylko mi się bóle i skurcze ciągle pojawiają
Anka1501, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
mamuśki kochane weźcie wyhamujcie. Ja o pełni mówiąc zawsze podchodzę z dystansem, bo nie wierzę w horoskopy ani pełnie
, a Wy co? Jak nie jedna to druga, spokój mi tu. Nasze dzieci witamy w kwietniu i koniec kropka.
PS. A pełnia jutro o 19:07 jakby co, więc spinać poślady!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:51
-
nick nieaktualnyIda czyli dobrze czułam że urodziłaś. Gratuluje
Teraz tylko chwila i będziesz tuliła synka
A ja dziś narzekałam że małą nie karmią ze smoka, przyjechałam dziś na wieczorną wizytę i co widzę jak pielęgniarka karmi mała i ona ładnie je wszystko fajnie tylko że dała jej od razu 20 ml i mała zwymiotowała nie dużo ale trochę. Druga pielęgniarka ją opieprzyła że mała je przez sondę i że jak chciała to takie próby robić to powinna dać małej mniej. Jak się okazało pielęgniarka była z noworodków więc chyba trochę nie ogarnia tam wszystkiego. Ale cieszy mnie to że mała coraz lepiej sobie radzi. No i od jutra wizyty od 14 do 17 mamyshimmer_lip, mantissa, iwonka1077, Agusiek89, MartaAlvi, Robotka1, Bambi85, Justinka, Aguś86, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka też rodzisz? Kurczę, powodzenia! I spokoju ducha ci trochę posylam!
Znajdziecie mi na której stronie Anka o skurczach pisała? Ładnie proszę.
Agus, u mnie nie wypuszczają se szpitala bez dzidzi raczej. Tym bardziej jak ktoś mleko ściąga. Dziewczyna obok dwa tygodnie prawie leży i czeka na malucha ur. w 32 tyg. Ale to zupełnie inne czekanie niż bez dzidzi. Czas pędzi.i szczerze mówiąc nie spieszy mi się do domu. Niech się maly cyca łapać nauczy najpierw.
A dobre wieści chętnie będę pisać.
po karmieniu o 21 kangurujemy.
Podobno po przebiciu pęcherza skurcze die robią bardziej bolesne. Tak mi lekarz powiedział. Mi przebili jak już się parte rozkręciły na dobre a nie pekam. Podejrzewam, ze gdyby przebili choć trochę wcześniej, trochę by poszło szybciej, bo męczyła się z partymi długo.
Anka ale same zelzaly czy po kroplówce? Jak częste są. U mnie przy 4 cm były już co 3-4 minuty. I już nie byli co hamowac, bo włosy było widać.
Ida! Super! Gratulacje! Maly Franus już na świecie.Trzymam kciuki za postępy!
maggie86, iwonka1077, Agusiek89, mimka84, Bambi85, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
Pojechałam na izbe. Leżę w lozku juz jestem na obserwacji. 4x ciśnienie ,2x ktg badania to morfologia, crp i cos na nerki czy dobrze pracuja no i rano mocz. Mam nadzieję że będzie dobrze i w piątek mnie wypisza. Trzymajcie się kochane
mimka84, Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
witam jestem w 5tyg ciazy i pracuje mam pytanie do mam ktore pracuja rowniez i mialy juz to za soba kiedy powiedziec szefowi o ciazy tak by nie zwolnil mnie z pracy? z gory dziekuje za udzielenie odpowiedzi pozdrawiam listopadowka 2015
Krysti lubi tę wiadomość