Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma skurczow! czuję spinanie ale na Ktg nie ma nic. Czekam na TZ, nie ma co wracamy do domu
mimka84, MartaAlvi, Aguś86, CzaryMary, Amy_, Murraya, natt, KasiaKwiatek, iwonka1077, maggie86, Agusiek89, Angela89, Bambi85, Gosha, liloe, Fasia, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Ty to inna sytuacja bo liczysz ze jeszcze na troche (ale mysle ze krotko) wrocisz do chaty, ja jakbym juz pojechala to bym chciala szybko i po sprawie. ZZO bardziej by sie przydalo do tej oxy, nie do pecherza, a sam i tak kiedys peknie.
U mnie tez niby nie ma, ale ja chce!!! i licze ze dostane
Przemyć w kieszonce, zmolestuj jakiegoś anestezjologa niech Ci zrobi to ZZo -
nick nieaktualny
Ida urodziła, u Malinki spokój, u anki póki co też się wyciszyło - w takim razie schodzę z warty.
ale nie cieszcie się za bardzo booo mogę zrobić jeszcze dzisiaj niespodziewany nalot
Bużka mamuśkiAmy_, Murraya, KasiaKwiatek, Agusiek89, Bambi85, Gosha, weronika86, haneczka, Ewelcia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nie ma skurczow! czuję spinanie ale na Ktg nie ma nic. Czekam na TZ, nie ma co wracamy do domu
dobrze, że cię wypuszczająlepsze to niż bezsensowne czekanie
mimka84, Anka1501, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Anka teraz to wiesz na plasko i nic nie rob to moze pociagniesz dzien czy dwa
A mowia jakie rokowania co do porodu?
Ordynator mówił, że mogę urodzić dziś jeszcze ale może jeszcze z parę dni tak być.ile można chodzić z 4 cm rozwarciem... Myślałam że drugi poród będzie express ale chyba nie.
Będę leżała, może parę dni potrzymaAguś86 lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ordynator mówił, że mogę urodzić dziś jeszcze ale może jeszcze z parę dni tak być.
ile można chodzić z 4 cm rozwarciem... Myślałam że drugi poród będzie express ale chyba nie.
Będę leżała, może parę dni potrzymaAnka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny