Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam,
jestem, chyba jeszcze żyję, czytam na bieżąco, ale nie mam siły pisać... od 3 dni czuję się fatalnie, a wieczory i noce to koszmarogólnie spina mi się bardzo często brzuch.. skurczy nawet nie chce mi się liczyć, ale póki co są nieregularne, ale są... jak chodzę to mam wrażenie że mi rozwali bożene, tak tam mnie wszystko boli... chociaż ja nadal uważam że muszę urodzić po 21.03 ale zobaczymy co z tego planowania wyjdzie...
Jutro ta pełnia... a mąż będzie na 2dniowym wyjeździe integracyjnym, mam nadzieję, że mnie nie ruszy
Po za tym oczywiście brzuszki macie cudne i takie dużeeeeeeeee
Witam nową kwietniówkę!Fajnie, że jeszcze ktoś chce dołączyć no i tak bardzo świadoma co się tu dzieję
Trzymam mocno kciuki za Idę! Wierzę, że będzie dobrze... oczywiście za Malinkę i Anię również! odświeżam cały czas, czy nie ma nowych wieści. Męża przy okazji strasząc że kolejna rodzico by całkiem się nie wyluzował na imprezie integracyjnej
AAAA i robicie mega smaka na pyszności! A ja nie mam siły się ruszyći tak dziś bez obiadu jestem
ale głodu nie czuję, bardziej mam na coś ochotę, ale nie mam pojęcia na co...
-
Justinka to jak my wszystkie samopoczucie do dupy, dzis wszystkie by cos zjadly a zadna nie wie co... witaj w klubie
to chyba ta pelnia tak na nas działaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 16:55
Justinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam do was prośbę. Nie wiem czy powinnam o to pytać, ale co tam... najwyżej mnie zignorujecie. Chciałam się podpytać dziewczyny, które robiły zakupy w aptece int Gemini.
- jak długo czekałyście na zamówienie
- czy otrzymałyście jakieś GRATISY
- czy po złożeniu zamówienia wystawiałyście opinie na opineo albo ceneo (gemini wysyła prośbę o wystawienie opini?)
- dlaczego wybrałyście właśnie tę aptekę?
Przyznam się, że pracuję w konkurencji. Nie będę pisała jakiej - nie chcę robić żadnej reklamy. Zależy mi tylko na kilku ważnych informacjach a ponieważ apteka Gemini jest jedną z największych konkurentów (niestety ze względu na cenę) pytam właśnie o tę aptekę.
Sorki za zaśmiecanie forum ;/[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka84 wrote:dziewczyny mam do was prośbę. Nie wiem czy powinnam o to pytać, ale co tam... najwyżej mnie zignorujecie. Chciałam się podpytać dziewczyny, które robiły zakupy w aptece int Gemini.
- jak długo czekałyście na zamówienie
- czy otrzymałyście jakieś GRATISY
- czy po złożeniu zamówienia wystawiałyście opinie na opineo albo ceneo (gemini wysyła prośbę o wystawienie opini?)
- dlaczego wybrałyście właśnie tę aptekę?
Przyznam się, że pracuję w konkurencji. Nie będę pisała jakiej - nie chcę robić żadnej reklamy. Zależy mi tylko na kilku ważnych informacjach a ponieważ apteka Gemini jest jedną z największych konkurentów (niestety ze względu na cenę) pytam właśnie o tę aptekę.
Sorki za zaśmiecanie forum ;/Ulka84 lubi tę wiadomość
-
Justinika współczuję
Odpoczywaj dużo i się oszczędzaj. A mąż daleko ma ta imprezę integracyjną w razie czego?
Kupiłam Zuzi ta zjeżdżalnie little tikes od braciszka. Do konca tygodnia powinna być. Będzie czekać w garażu na przyjazd ze szpitalaOby jej nie obczaiła
Dobrze, że Malinka się jakoś trzyma.
A Ida chyba w końcu się odezwie. Anka pewnie też. Poprzednio 3h rodziła 4kg synka to teraz tym bardziej może szybciej pójść skoto dzidzia sporo mniejsza.
A Fasia zjadla fasolkę po bretońsku i pierdziiwonka1077, Amy_, mimka84, Murraya, CzaryMary, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny