Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek baby to sa złośliwe;) dobrze ze masz odpowiednie riposty;) mi kuzynka 2 razy przygadała ze od razu widac ze bede miec dziewczynke(wg większości dziewczynka odbiera urodę wiec to był zakamuflowany tekst "zbrzydlas")
a ja jej na to no nie znam kobiety ktora na córkę by była piekna( ukryta złośliwość bo ona ma 2 córki)
jej mina bezcenna:) ja zawsze tak samo traktuje jak mnie traktuja:) a i wcale nie uwazam zebym zle wygladała cera promienna, ani jednego syfka ale coz;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:27
mimka84, Justinka, KasiaKwiatek, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość
-
Kasia nieznosze takich zyczliwych kolezanek.... jeszcze brakowalo zeby powiedziala ze przez ten miesiac na pewno zdarzysz przytyc z 10kg i dorobic sie calego brzucha rozztepow.. zammiast ci powiedziec ze ladnie wygladasz to ci przepowiada przyszlosc... na bank bedziesz wielgachna!!!! masakra...
-
Amy_ wrote:Iwonka pewnie ze zazdroscze chudych dup. Moja dupa i uda pozostawiaja wiele do zyxzenia.. widac ze dawno ich nie skaralam pozadnymi cwiczeniami.
nie żebym uważała że to ci potrzebne bo zgrabna laska z ciebie i nic ci nie brakuje według mnie
jejku jaka pogoda usne zaraz przy kompie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:31
-
Amy_ wrote:Iwonka pewnie ze zazdroscze chudych dup. Moja dupa i uda pozostawiaja wiele do zyxzenia.. widac ze dawno ich nie skaralam pozadnymi cwiczeniami.
Gosha, mimka84, maggie86, Amy_, Murraya, weronika86, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Dziewczyny, jak 7-latek jest zaproszony na urodziny do bawialni to myślicie, ze powinnam z nim tam te 2 godziny siedzieć??? Czy nie popełnię gafy jak go trzepnę i sobie pojadę w tym czasie na zakupy? Oczywiście rodzice mają mój tel w razie co.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Zeby teraz nie wyszlo ze sie uzalam nad swoja "gruboscia".. chodzi mi o to ze cialo stracilo na jedrnosci... nogi i tylek tragedia.. nie wiem gdzie te miesnie z nich uciekly.. nie wspominajac o ramionach.... ale okej zaczne cwiczyc i moze szybko wroce do formy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:32
mimka84, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Dziewczyny, jak 7-latek jest zaproszony na urodziny do bawialni to myślicie, ze powinnam z nim tam te 2 godziny siedzieć??? Czy nie popełnię gafy jak go trzepnę i sobie pojadę w tym czasie na zakupy? Oczywiście rodzice mają mój tel w razie co.
Możesz śmiało jechać na zakupy
mimka84 lubi tę wiadomość
-
NY wrote:Moja kolezanka była bardzo szczupła przed ciaza, przytyła 20kg i wygladała rewelacyjnie zaraz po urodzeniu, przy wzroście 170cm wazy 47kg i ciagle mowi ze jest gruba dla mnie to chore, juz jej nie dowartościowuje bo chyba o to jej chodzi;)
-
nick nieaktualnyJa dzis wlasnie ide z mezem na kolacje+film do znajomych i ta zona znajomego meza (ale toleruje ja bo ten facet jest ok i lubia sie z moim mezem) jest wlasnie z tych "zyczliwych" inaczej. Nie chce mi sie tam isc, ale coz... dupke maz zawiezie samochodem, winda wjadę do nich do domu ... nie zmecze sie, zmienie lokalizacje kanapową tylko
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KASIA czytam i mysle ze nie znam firmy "dupsztal" rękawic do masażu...
Niech ktoś mnie młotkiem w łeb stuknie, chyba cos podali mi w tym szpitalu...Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość