Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEh jestem, wizyta w pracy zaliczona. Wycałowana przez 3 panie dyrektor
z kumplami z zespołu super się spotkać, zaliczyłam finał mistrzostw dzielnicy w siatkówkę, w szkole jak w domu, jakbym cały czas tam była a przecież od 2.5 miesiąca na zwolnieniu
Jedna z koleżanek (jedyna, której niecierpię) mówi...ale fajny masz brzuszek ale jeszcze sporo przytyjesz co? Bo to co 6 miesiąc nie? No to mówię, że zaraz 9 zaczynam a w ciągu ostatniego miesiąca przytyłam 1kgszczęka jej opadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:00
mimka84, iwonka1077, MartaAlvi, natt, Gosha, Justinka, Klaudia90, Aguś86, Murraya, weronika86, Bambi85, Angela89, mantissa, Fasia, lysinka, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
mimka, Amy super brzuszki
dzis wszystkie brzuszki wrzucaja
Justinka sliczny pokoik dla synka ja najwczesniej za rok pewnie bede urzadzac dla mojego ale poczekam cierpliwiemimka84, Amy_, Justinka lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Właśnie stwierdziłam, że zaczynam się gubić kto jest kto na fb
zgąbczenie czy się dziewczyny nie dopisują do przedstawialnego wątku???
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Jedna z koleżanek (jedyna, której niecierpię) mówi...ale fajny masz brzuszek ale jeszcze sporo przytyjesz co? Bo to co 6 miesiąc nie? No to mówię, że zaraz 9 zaczynam a w ciągu ostatniego miesiąca przytyłam 1kg
szczęka jej opadła
Hehe dobrze! Gnoić wredne suki!!!
mimka84, KasiaKwiatek, Amy_, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTa pseudo koleżanka wredna jak nie wiem co... Od 13 lat się z nią męczymy. Już kilka razy z uśmiechem pytała ile ważę i czy dużo rozstępów mam. Waga owszem poszła w górę... +15kg ale tak byłam zła na nią, że powiedziałam..na szczęście u mnie to waga ciążowa i postaram się żeby szybko zeszła(sama dosyć tęga jest) , a rozstępów nie mam wcale
Jej mina bezcenna
Potem już nie chciała ze mną gadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:08
mimka84, natt, iwonka1077, shimmer_lip, Gosha, Justinka, Amy_, Murraya, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Eh jestem, wizyta w pracy zaliczona. Wycałowana przez 3 panie dyrektor
z kumplami z zespołu super się spotkać, zaliczyłam finał mistrzostw dzielnicy w siatkówkę, w szkole jak w domu, jakbym cały czas tam była a przecież od 2.5 miesiąca na zwolnieniu
Jedna z koleżanek (jedyna, której niecierpię) mówi...ale fajny masz brzuszek ale jeszcze sporo przytyjesz co? Bo to co 6 miesiąc nie? No to mówię, że zaraz 9 zaczynam a w ciągu ostatniego miesiąca przytyłam 1kgszczęka jej opadła
i bardzo dobrze jej powiedziałaś i mam szczerą nadzieję, że jej się głupio zrobiło
KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
W domu, w domu, w domu!!! Jestem juz w domku!!!
mimka84, Jaga, iwonka1077, KasiaKwiatek, natt, MartaAlvi, Justinka, Amy_, Eweliśka, NY, adk_1989, maggie86, Klaudia90, Aguś86, Murraya, weronika86, Nadzieja84, shimmer_lip, Rudzia, Bambi85, liloe, Angela89, kluska, mantissa, Fasia, mf, lysinka, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Justinka jej by moje nie sprzątanie nie ruszyło wcale. Ogólnie jest dziewczynką, a nie przejmuje się, że sie pobrudzi, jak ubrudzi ręce to wyciera w bluzkę od razu mimo że jej mowie ze rączki musimy umyć i żeby nie wycierała. Wydawałoby się że to chlopcy nie przejmują się takimi rzeczami
ale to chyba ma po mnie, bo mnie strasznie denerwują brudne ręce
ogólnie wie, że nie można się w nic i nigdzie wycierać, że od tego są te wilgotne chusteczki, a w sumie ostatnio jest najlepsze mycie w łazience, zresztą sam chodzi i myje ręce
mam nadzieję, że nie wyrośnie z niego jakiś pedancik
-
Ciśnienie tylko do bani ale wyniki wyszły ok, 2 lekarzy obejrzało i stwierdziło ze opuchlizna względna jak na ten etap ciazy
na przyszły tydzien znowu badania, siki przez 24 h zbierać i 16 kolejna wizyta Tez w szpitalu. Zalecenia kiedy jechać na IP, jakie kontrole w domu prowadzić i założyli mi taka kartę do porodu ze wszystkimi danymi juz, kilka pytań mi zadali dot. Planu porodu
z małym wszystko ok
I nikt nic nie mówił o rozwiązaniu ciazy wcześniej a baaardzo dobrze mnie zbadaliWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 16:21
mimka84, KasiaKwiatek, Amy_, natt, iwonka1077, Justinka, Aguś86, Murraya, Jaga, Rudzia, Bambi85, kluska, Krysti, mf, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam zamierzam rodzić w okolicach terminu. Nie spieszy mi się
dobrze mi w ciąży, ciężko owszem, czasem boli ale lubię ten stan
Gwoli dbania o siebie po porodzie...zakupiłam rękawicę jutową do masażu dupsztala i ud.
A Amy i też już mam olejek makademiafajny