Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem.
Na ktg praktycznie żadnych skurczy, gin mnie zbadał i szyjka taka sama. Usg super.
W poniedziałek znów na ktg jak nie urodze i decyzja co dalej.
Aguś86, Justinka, KasiaKwiatek, Murraya, Amy_, natt, Jaga, weronika86, hwesta, Nadzieja84, iwonka1077, maggie86, shimmer_lip, Gosha, liloe, Bambi85, Angela89, Lali, mantissa, Fasia, mimka84, sylvia007, Ewelcia, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Czyli, ze rozwarcie dalej 4cm? Chyba dobrze, ze usg super
Może mały posiedzi jeszcze kilka dni
Tak 4cm. Jeszcze się rozczulilam bo na usg czkawki dostał i brzuch mi podskakiwalAguś86, NY, iwonka1077, weronika86, Gosha, Klaudia90, Bambi85, mimka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po. Dziecię ułożone...główkowo. AFI 20,4 dlatego nikogo nie zdziwi, jak jeszcze zmieni pozycję nie raz. Waży 3200g. Główka mniejsza niż brzuszek, dlatego z porodem sn może być ciężko, ale to moja gon musi podjąć decyzję, zważywszy na moje wąskie biodra. Moja gin na drugim końcu świata, kontakt utrudniony, a ja mam mieszane uczucia i złapałam jakiegoś doła przez ten wysoki poziom wód.
Amy_, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lileo wiem cl czujesz! Mój też rośnie tak, że do porodu przewidują 4200... W 32tyg mail wymiary jak na 36. Bardzo chciałabym go urodzoc sn ale nie wiem czy się odważę. Na szczęście mój lekarz nie będzie mi "kazał". No i tak jak piszesz, na pewno przed samym podjeciem decyzji będziemy sprawdzać wielkość główki i brzuszka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Moja miesiac temu miała ponad 2 , kurczę możliwe ze przypakowala z kg przez miesiac , chciałabym żeby 3 nie przekroczyła przy porodzie :p
Hwesta póki co wróżki nie mamy. Okaże się we wtorek. Moja wierząc usg przez miesiąc przybrała 1250gWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:55