Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Az ide o tym wielowodziu poczytac.. zawsze mi sie wydawalo ze lepiej jak jest wiecej wod niz mniej.. ale nie wczytywalam sar nigdy w informacje medyczne odnosnie wielowodzia
już i tak za mądra jestem
czasami lepiej żyć w nieświadomości
ja nawet nie mam takiego parametru afi, na usg mam ilość wód w normie
zmiana tematuczy posiadacie jakiś ekspres do kawy? najlepiej ciśnieniowy i czy jesteście zadowolone i czy któraś z Was ma takie cudo na kapsułki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 18:35
-
Moja 2.02 na wizycie ważyła 2300g to ponad normę na tamten czas i bałam sie wizyty poniedziałkowej ze wyhodowalam w sobie olbrzyma na 4kg;) aleeeee okazało sie ze wazy 3kg mimo ze tak bardzo skokowo miała przybrać, wiec nie ma co panikować, a tak jak mowi wiele osob wage poznamy dopiero po urodzeniu..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja nie czytam
już i tak za mądra jestem
czasami lepiej żyć w nieświadomości
ja nawet nie mam takiego parametru afi, na usg mam ilość wód w normie
zmiana tematuczy posiadacie jakiś ekspres do kawy? najlepiej ciśnieniowy i czy jesteście zadowolone i czy któraś z Was ma takie cudo na kapsułki
Na kapsułki są do d...najlepsze ciśnieniowe z młynkiem porządnym, ale to już wydatek
Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Też mi się marzył automatyczny, ale taki, który mnie satysfakcjonował kosztował 3 tysiące
Jak bym już miała kupować automatyczny to tylko taki co sam robi kawę typu latte od początku do końca, a takie co tylko mielą kawę i robią espresso to nie to
Mam kupiony porządny oddzielny młynek, a ekspres kosztował około 900zl.
mój samochód jest mniej warty
A teraz oglądam Nespresso i ma wszystkie kawy bez cukru, w składzie jest tylko naturalna kawa palona i ewentualnie aromat a na allegro jeszcze znalazłam takie kapsułki puste w które można wsypać swoją kawęma ktoś, ktoś coś słyszał
U mnie trzy kawy dziennie zazwyczaj idąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:00
-
Dzxiewczyny nie mam jak zrobic zdjec tego wozka..aparat zostal w pracy a mam dzisiaj wolne...wrzucam zdjecie z googla...
nie jestem w stanie was nadrobic i odniesc sie do wszystkich wypowiedzi z calego dnia a bardzo bym chciala...
Wczoraj na wieczor dostala prezent dla malej od klientki..powiem szczerze,ze zrobilo mi sie bardzo milo..ale czegos tak brzydkiego dawno nie widzialam...nie mam jak zrobic zdjecia..ale to badziej sie nadaje jako swietczne skarpety do powieszenia na choinke czy kominek niz do zalozenia dziecku...w zyciu nie zalozylabym tego malej...wiecie jak to wyglada? takie robione na drutach rozowe buciko-skarpetki jednego koloru..w polowie bucika i przy podeszwach odchodza takie dlugie wlosy! ciemniejszego rozu...sa identycznego materialu jak wlosy anielskie na choinkemoze dla kogos to fajne ale masakra..to juz lekkie przegiecie
chcialam te wloski obciac nozyczkami, bo fajne buciczki by byly ale patryk kazal zostawic dla ozdoby...na nic innego sie nie nadaja
a szkoda...
z expresami do kawy nie pomoge.Aguś86, KasiaKwiatek, Krysti, Lali, Bambi85, Gosha, Fasia, mimka84, Murraya, Rudzia, lysinka, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Ja mam boscha na kapsułki - dostałam w prezencie do kupionej pralki
Użyty może ze 3 razy stoi i się kurzy. Lubie pić kawę w kubku, a to coś, jeśli chodzi o espresso robi takie do naparstka
Pijałam czekoladę milka z tego - dobra ale bez szału. Latte tak samo.
Ogólnie rzecz biorąc nie polecam. Lepiej dołożyć do ciśnieniowego niż płacić majątek za te kapsułki
Werka wyobraziłam sobie te buty i aż sie poplułam z radościAle miło ze strony klientki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:09
Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
SHIMMER ja miałam na kapsułki dolce gusto, po pewnym czasie jednak przestała mi smakować. Dlatego nie płakałam jak sie zepsuł
nauczyłam sie pic rozpuszczalna kawke, ale ze ostatnio mnie duzo gości odwiedza (czyt. Hiszpanów) znudziło mi sie gotowanie im mleka w garnuszku wiec kupiłam kolejny express ma kapsułki tassimo. Ekspres kosztował mnie około 100€ bosch. Na robienie dla gości i dla siebie od czasu wystarcza w zupełności.
Tymbardziej ze kawę to i tak w barze pije...