X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Az ide o tym wielowodziu poczytac.. zawsze mi sie wydawalo ze lepiej jak jest wiecej wod niz mniej.. ale nie wczytywalam sar nigdy w informacje medyczne odnosnie wielowodzia
    Ja nie czytam :P już i tak za mądra jestem :P czasami lepiej żyć w nieświadomości ;) ja nawet nie mam takiego parametru afi, na usg mam ilość wód w normie :)

zmiana tematu :) czy posiadacie jakiś ekspres do kawy? najlepiej ciśnieniowy i czy jesteście zadowolone i czy któraś z Was ma takie cudo na kapsułki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 18:35

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja 2.02 na wizycie ważyła 2300g to ponad normę na tamten czas i bałam sie wizyty poniedziałkowej ze wyhodowalam w sobie olbrzyma na 4kg;) aleeeee okazało sie ze wazy 3kg mimo ze tak bardzo skokowo miała przybrać, wiec nie ma co panikować, a tak jak mowi wiele osob wage poznamy dopiero po urodzeniu..

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz loda wpitalam nad morzem w aucie :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f873cf8ecf2.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 18:37

NY, Gosha, natt, mimka84, Murraya, Ewelcia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ja nie czytam :P już i tak za mądra jestem :P czasami lepiej żyć w nieświadomości ;) ja nawet nie mam takiego parametru afi, na usg mam ilość wód w normie :)

zmiana tematu :) czy posiadacie jakiś ekspres do kawy? najlepiej ciśnieniowy i czy jesteście zadowolone i czy któraś z Was ma takie cudo na kapsułki ;)

Na kapsułki są do d... ;) najlepsze ciśnieniowe z młynkiem porządnym, ale to już wydatek

Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:34

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na kapsulki Tassimo i go uwielbiam! Szybka i dobra kawka latte itd :)

http://m.skapiec.pl/site/cat/307/comp/3968703

Taki dokladnie mam :)

Krysti lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Na kapsułki są do d... ;) najlepsze ciśnieniowe z młynkiem porządnym, ale to już wydatek
    J

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:36

mimka84 lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Ja mam na kapsulki Tassimo i go uwielbiam! Szybka i dobra kawka latte itd :)

http://m.skapiec.pl/site/cat/307/comp/3968703

Taki dokladnie mam :)
    A są bezcukrowe kapsułki?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Ignas tez spory jest dlatego glukoze pilam ale test wyszedl ok cukrzycy nie mam ,powiedzieli ze po ojcu jak zobaczyli mojego :) chlopa

NY, mimka84, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

Tylko te kapsułki to takie pseudokawy...ja miałam styczność z tasimo i dolce gusto i dla mnie to takie napoje kawopodobne. Zależy kto co lubi.

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz chce kupic taki :P
    http://m.mediamarkt.se/shop/sv/SE/catalog/Espressomaskin-510708/BOSCH-TES50129RW-1538709/

Krysti lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Tak :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam taki zaparzacz przelewowy do kawy na kuchenkę...i taką kawkę najbardziej lubię :-D niestety teraz za mocna i piję pseudokawę pół na pół z mlekiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w domu mamy dolce gusto a na dole teściowa tasimo na użytek codzienny nie polecam. Droga impreza :) Od czasu do czasu do ciacha to ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojej mamie dolce gusto dalam i teraz sama nie mam ale chcem kupic nowy :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Też mi się marzył automatyczny, ale taki, który mnie satysfakcjonował kosztował 3 tysiące ;) Jak bym już miała kupować automatyczny to tylko taki co sam robi kawę typu latte od początku do końca, a takie co tylko mielą kawę i robią espresso to nie to ;) Mam kupiony porządny oddzielny młynek, a ekspres kosztował około 900zl.
    Też dziś taki oglądałam. Dokładnie za 2800 ale tak sobie pomyślałam, ze gdyby on mi się zepsuł to bym chyba miesiąc wyła do księżyca :) mój samochód jest mniej warty :)

A teraz oglądam Nespresso i ma wszystkie kawy bez cukru, w składzie jest tylko naturalna kawa palona i ewentualnie aromat a na allegro jeszcze znalazłam takie kapsułki puste w które można wsypać swoją kawę :) ma ktoś, ktoś coś słyszał :D

U mnie trzy kawy dziennie zazwyczaj idą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:00

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzxiewczyny nie mam jak zrobic zdjec tego wozka..aparat zostal w pracy a mam dzisiaj wolne...wrzucam zdjecie z googla...

out.php?i=959977_aaaadisgt1qaaaaaat1q7w.jpg

nie jestem w stanie was nadrobic i odniesc sie do wszystkich wypowiedzi z calego dnia a bardzo bym chciala...
    Wczoraj na wieczor dostala prezent dla malej od klientki..powiem szczerze,ze zrobilo mi sie bardzo milo..ale czegos tak brzydkiego dawno nie widzialam...nie mam jak zrobic zdjecia..ale to badziej sie nadaje jako swietczne skarpety do powieszenia na choinke czy kominek niz do zalozenia dziecku...w zyciu nie zalozylabym tego malej...wiecie jak to wyglada? takie robione na drutach rozowe buciko-skarpetki jednego koloru..w polowie bucika i przy podeszwach odchodza takie dlugie wlosy! ciemniejszego rozu...sa identycznego materialu jak wlosy anielskie na choinke :D moze dla kogos to fajne ale masakra..to juz lekkie przegiecie :D chcialam te wloski obciac nozyczkami, bo fajne buciczki by byly ale patryk kazal zostawic dla ozdoby...na nic innego sie nie nadaja :( a szkoda...

z expresami do kawy nie pomoge.

Aguś86, KasiaKwiatek, Krysti, Lali, Bambi85, Gosha, Fasia, mimka84, Murraya, Rudzia, lysinka, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam boscha na kapsułki - dostałam w prezencie do kupionej pralki :P
    Użyty może ze 3 razy stoi i się kurzy. Lubie pić kawę w kubku, a to coś, jeśli chodzi o espresso robi takie do naparstka :P
    Pijałam czekoladę milka z tego - dobra ale bez szału. Latte tak samo.
    Ogólnie rzecz biorąc nie polecam. Lepiej dołożyć do ciśnieniowego niż płacić majątek za te kapsułki :P

Werka wyobraziłam sobie te buty i aż sie poplułam z radości :P Ale miło ze strony klientki :P :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:09

Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ja mam mój poltora roku i wszystko ok (odpukac). Mojej kolezance zepsul się na gwarancji taki za 2 tysiace. Naprawili, ale czekala az 2 miesiace :/

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SHIMMER ja miałam na kapsułki dolce gusto, po pewnym czasie jednak przestała mi smakować. Dlatego nie płakałam jak sie zepsuł ;) nauczyłam sie pic rozpuszczalna kawke, ale ze ostatnio mnie duzo gości odwiedza (czyt. Hiszpanów) znudziło mi sie gotowanie im mleka w garnuszku wiec kupiłam kolejny express ma kapsułki tassimo. Ekspres kosztował mnie około 100€ bosch. Na robienie dla gości i dla siebie od czasu wystarcza w zupełności.
    Tymbardziej ze kawę to i tak w barze pije...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
‹‹ 3334 3335 3336 3337 3338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ