Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Dlatego z jednej strony sie ciesze ze tu nie robia tylu usg i pomiarow ... tylko dodatkowe stresy wtedy sa.. a tak bede miala niedpodzianke jak Mala sie urodzi czy klucha czy maluszek
brzuch na bank mi sie opuscil..nie moge siedziec wygodnie bo lezy na udach mocno napierajac...
Amy moja mala tez strasznie ruchliwa jest od jakis 3 dni..ja rowniez...dom nigdy tak nie lsnil! podkurzane, poumu=ywane...w zamrazarce zapasy...kibelki umyte..kafelki w kuchni wypolerowane...no wszystko i mi sie nudzi...musze tylko doprasowac pare ciuszkow, ktore kupilam wczoraj, bo przy pakowani torby dla malej do szpitala zdalam sobie sprawy ze kuzwa mam gowno w rozmiarze 56! dobrze ze teraz to zawazylam..wszystko w 62-68-72... byla super 50% przecena w sklepie dzieciecym i za jedyne 20f zakupilam..2 czapeczki cienki ( biala i rozowa w kwiatuszki) 5 bodow z dl rekawem..rozne odcienie rozu...kurwa nie ma innych kolorow! 5 z kr rekawem tez rozne roze, kwaitkiale z takimi slicznymi koronkami, 2 pary legginsow : biale i brzoskwiniowe...3 pary spiochow ze zwierzaczkami..sa biale tylko jedna ma duza krowke na przedzie, inna owieczke i trzecia ma swinke
aha i koszuleczki 3 pary...roznokolorowe.
mimka84, Rudzia, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha kochana wynik szybciutko mialam byly nas tylko 3 babeczki w tym jedna polka i w szpitalu wynik byl zaraz po pol godzinki moj . Dobrze ze zimne podali i nawet ok bylo smakowalo mi jak multiwitamina przestarzala
Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
elo jestem, zaliczylam wizyte przyjaciolki byla z dzidzią, jaka slodka ta mała ...potem pomachalam mezowi bo wybral sie na miasto z kolegami, stwierdzil ze to ostatnia szansa bo pozniej juz balby sie wyjsc- nie zaprzeczylam
i jestem...
GOSHA dobrze ze w domu, u ANKI tez narazie cisza jak widze. Szkoda, ze iDA sie nie odzywa, mam nadzieje ze wszystkou nich dobrze.
Liloe nie martw sie na zapas tym AFI, a co do wagi jest tez cos takiego jak niewspolmiernosc porodowa jako wskazanie do cc, myslisz ze jak ALA urosnie do 4kg przy Twojej dronbnej budowie Twoja doktor kaze Ci ja urodzic sn? A tak w ogole kiedy Twoja gin wraca z tych wojazy??? w sumie musze sie upewnic, czy aby moj nie ma planow urlopowych w kwietniu, oby nie...w grudniu dopero co byl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:29
Gosha, Murraya, liloe lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Wera fajny wozeczek
i na prawdę super okazja za tą cenę
spacerówka tego typu jest bardzo wygodna
nie jest to najzajebistszy model czy bardzo modny ale moje oczekiwania spelnia.
Bambi85, Gosha, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo Ty Werka korzystaj. Teraz z czystym sumieniem możemy leżeć i pachnieć
Tak mnie naszło dzisiaj, że teraz owszem brzuszek, waga i ciężko ale potem samo wyjście z domu to już będzie sporo zbierania... Dziecię nakarmić, ubrać, samej się odpicować, potem wszystko zabrać co będzie potrzebne w razie Wu...
Ja tam napawam się jeszcze z wolnościąLali, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nudzi mi sie chcialabym juz mala miec
zaraz zlapie dola
Ja mogę mieć dola bo mała na świecie już 3 tygodnie prawie a ja ją odwiedzam jakby wiezieniu była. Ale wiem że to dla jej dobra.
-
Nikt nie tęsknił za mną?
W ikei dziś byliśmy, spontanicznie i zamiast fotela pello kupiliśmy droższy Poang, moim zdaniem wygodniejszy. Mąż właśnie składaAngela89, KasiaKwiatek, mimka84, Aguś86, Rudzia, Bambi85, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:nudzi mi sie chcialabym juz mala miec
zaraz zlapie dola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 19:56
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasiulku ja za wszystkimi tesknilam bo dzisiaj nie mialam czasu na belly..
wiem dziewczyny wiem....ale mam tyle energii ze nie dam rady lezec..az mnie w doopie strzelaa wszystko juz mam zrobione..ogladac filmu czy cus mi sie nie chce... a dzieciowe frzeczy juz mam ograniete...chcialam skoczyc dzisiaj z mezem po tapety i inne do pokoju malej..nawet nic nie robic tylko zakupic zeby byly ale mezu nadal zle sie czuje wiec go nie meczylam a sama wybiore gowno bo nie mam zmyslu artystycznego czy jak cos z czym dopasowac...
-
nick nieaktualnyFasia i Wy ciotki klotki kwietniowe, chciałam oświadczyć, że kolejna rzecz będzie nas łączyć...znaczy na razie mnie, Fasię, Robotkę i chyba jeszcze ktoś...
jutro jedziemy po fotel do Ikei
Fasia, Murraya, Bambi85, weronika86, Justinka lubią tę wiadomość
-
Kwiatek ale wszystkie chyba kupują Pello. My też mieliśmy ale jak usiadłam na Poang to uznaliśmy, że jednak jest wygodniejszy i na niego się zdecydowaliśmy. Wzięłam stelaż jasna brzoza i czarną poduszkę siedzisko
Werka ja też bym chciała juz wszystko robić akt się boje, także poczekam jeszcze kilka tygodni i tez będę działaćpóki co wrzuciłam ciuszki do pralki, te co mi bratowa z Anglii przywiozla
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaką komodę kupiłam na Ignaśia ubranka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26e0025a104c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4a66a1ca697.jpg nie chce mi się łazić juz po sklepach łeb pęka mi .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 20:10
Murraya, mf, weronika86, lysinka, Jaga lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z wizyty, no i powiem wam, że nie jest najlepiej. Ciśnienie pierwszy pomiar po 20 min leżenia 150/90 drugi pomiar po kolejnych 20 minutach leżenia 140/85. Do tego kto ze zbyt płaskim zapisem czyli bez akceleracji czy jakoś tak. Drugie usg po godzinie odrobinę lepiej, ale i tak nie za fajne. Jutro mam kolejne ktg i co 2godziny zapisywać ruchy. W poniedziałek znowu ktg i usg z przepływami i jeśli coś wyjdzie nie tak to od razu na oddział. Jeszcze mnie polożna nastraszyła, że jeśli kolejne zapisy z ktg będą zbyt płaskie, to jest to wskazanie do cc. Załamałam się