Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Powtórzę się...jak ja zazdroszczę tym co mają blisko do Ikei
U nas dopiero są plany na powstanie, ale to może za 2 lata.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ojej sylvia tulam :*
-
nick nieaktualnyNo ja do Ikei mam 15 minut
Sylwia wychodzi, że u Ciebie podobnie jak u Idy... Te same objawy...ciśnienie, płaski zapis, opuchlizna... No niepokojąceprzytulam Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 20:20
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:No ja do Ikei mam 15 minut
Sylwia wychodzi, że u Ciebie podobnie jak u Idy... Te same objawy...ciśnienie, płaski zapis, opuchlizna... No niepokojąceprzytulam Kochana
ale podobno przy płaskim ktg lepsza jest cc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylvia właśnie o to chodzi, że my to my, ale jak się słyszy że coś z maluszkiem może być nie tak to człowiek jakoś nie może się pozbierać. To jest właśnie miłość, jeszcze się ta mała istotka nie pojawiła na zewnątrz a już jesteśmy gotowe zrobić dla niej wszystko.
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Sylwia cesarką się nie przejmuj. Ida na nogach po kilku godzinach, omija Cię wyczerpanie skurczami...to też są pozytywy...
-
KasiaKwiatek wrote:Fasia ale u mnie na czarnym to kłaki kotów będzie widać, chyba wezmę inne obicie...
Było białe klasyczne, czarne, czerwone i śliczne szare ale poduszka/siedzisko kosztowała 279zł więc oduściłama czarne było akurat w promocji ze 129zł na 89zł więc wzięliśmy. W modelu Poang można prać to siedzisko, w Pello nie. Białe by się szybko brudziło więc uznaliśmy a niech będzie czarny, będę latać z rolką do kłaków
mimka84, Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Krysti właśnie bardzo wygodnie się na nim siedzi i fajnie się buja
będę miała gdzie Julka karmić, chyba że moja kotka mi miejsca nie ustąpi
a Julek polubi napewno juz siadaj i się bujaj jak urodzisz Julek bedzie juz przyzwyczajony i bedzie zasypiał u ciebie na rączkach. Na bujnym foteliku:)
Fasia lubi tę wiadomość