Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Pępek na wierzchu od 17tc
A brzuszek na żywo jakoś inaczej wygląda. Jak za 2 tyg dostanę zdjęcia z sesji to Wam pokażę jaka to piłka
patryśka83 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:nio ale sporo ci wystaje moj jakis bardziej plaski sie zrobil teraz...
Bo mój pępek przed ciążą też był na wierzchu. Nigdy nie miałam takiej "szparki" jak większość dziewczyn. To wina prawdopodobnie źle przeciętej pępowinytakże mam antenkę
mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bo mój pępek przed ciążą też był na wierzchu. Nigdy nie miałam takiej "szparki" jak większość dziewczyn. To wina prawdopodobnie źle przeciętej pępowiny
także mam antenkę
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Ale jaja! W szpitalu tam leżałam kiedyś
Znam stamtąd kilka osób, hihi
Przeciez to blisko mnie
swiat jest malyja bardzo czesto bywalam w Swiebodzinie jak mieszkalam w PL
z reszta mam tam rodzine tzn moja ciocia tam mieszkala poki nie wyjechala do uwaga.. HISZPANII :d hah
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:O ja pierdylę. Fakt że wszy już miałam
2 lata temu przywlokłam z pracy haha, ale raczej nie uśmiecha mi się powtórka z rozrywki.
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Mnie też
Ja czesałam dziewczynce włosy w warkocz i po wszystkim zamiast umyć ręce to jakoś dotknęłam swoich włosów (miałam wtedy do pasa prawie). Wieczorem kazałam mężowi głowę sprawdzić bo mi to spokoju nie dawało i znalazł już gnidki przyczepione, a wszy były dwie i już pipy zdążyły gnidy poskładać. Płakałam jak bóbr, a mężu po zastosowaniu specjalnego środka mi wyczesywał pasemko po pasemku przez 2 godziny...
Znam ten ból niestety. Nigdy wiecej. Mam nadzieje że z tymi Pomorzanami to taki "żarcik"
mimka84 lubi tę wiadomość