Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mf Hwesta pytala mnie kiedy odstawiam luteine, ale ja nie biorę, wiec jej nie pomoglam. Moze Ty jej pomożeszmf wrote:Dziolszki piekne brzuchy i super fotele!
Ja dzis u fryzjera bylam, a ze to w miejscowosci moich rodzicow,to znow caly dzien poza domem, z Mama troche posiedzialam, z bratanica i do domku, ale wykonxzona jestem... drugi dzien wojazy pod rzad... to juz nie dla mnie...
Ktos mial mnie cos o luteine pytac? Widzialam, ze Agus cos pisala, ale nie chce mi sie szukac o co chodziko
-
RUDZIA faktycznie ten świat mały!!! Ale cyrki

Tak a propo ze świat mały:
Kiedyś byłam na kolonii nad polskim morzem miałam moze z 15 lat, zaprzyjaźniłam sie baaardzo z jedna dziewczyna, oczywiście wielki płacz był w ostatni dzień itp. Po 3 tygodniach pojechałam na kurs francuskiego pod Paryż na 3 tyg. Zwiedzających wleze Eiffla spotkałam ja! Była na dniach młodzieży co organizował papież w Hiszpanii wtedy i wracając zwiedzała Paryż z rodzicami
nie mogliśmy sie nagadać, hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 21:29
mimka84, Rudzia lubią tę wiadomość
-
no swiat jest bardzo maly
nan wszy do domu siostra przytargala..w klasie 2 podstawowki..nie mogla dyrekcja zmusic kobiety zeby odewszyla dziecko! i mala zarazala dookola...musialam sciac wlosy...tez mnie zaczelo wszystko swedzie ..fujjjj!
fasia brzuszek przeslodki
naprawfe sliczny! innym dziewczynim rowniez gratuluje pieknych dzisiejszych brzuszkow! kazdy inny!
Rudzia mam identyczne rozstepy, ale duuzo wiecej..tez ulozone w ten soosob...nie widac prawie nic po opaleniu brzucha..jakies 2 dni po zbrazowieniu skoru...bo z taka czerwona opalenizna bede wygladac na mocniejsze..ale 2 dni pozniem zanikaja pod opalenizna!
mimka84, Fasia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fasia ile kotka ma lat? mona menda stara juz 9
kotki sa juz przeslodkie..wezme jutro aparat do domu to wrzuce fotke jak urosly..sa ogromne..a jakie sliczne! 2 maja cale czarne noski a nie tylko siersc na nich
no i zronie zdjecie tych bucikow
mimka84 lubi tę wiadomość
-
A jak Adolf? Terroryzuje już rodzeństwo? Traktuje gazami?weronika86 wrote:fasia ile kotka ma lat? mona menda stara juz 9
kotki sa juz przeslodkie..wezme jutro aparat do domu to wrzuce fotke jak urosly..sa ogromne..a jakie sliczne! 2 maja cale czarne noski a nie tylko siersc na nich
no i zronie zdjecie tych bucikow 
weronika86, mf lubią tę wiadomość
-
Werka u mnie też nie ma w zasadzie miejsca. Jak spojrzysz na zdjęcie fotela to za jego plecami jest szafa, przed nim miejsce tylko na nogi i jest narożnik, a obok zaraz są drzwi. Stoi na styk ale trudno, gdzieś siedzieć muszę, bo nie wyobrażam sobie karmić na rozłożonym narożniku w mega niewygodnej pozycji

Co do kotki to w maju skończy 3 latka
-
heheh mimka wariatkamimka84 wrote:A jak Adolf? Terroryzuje już rodzeństwo? Traktuje gazami?
adolfik okazal sie bardzo spokojnym kotkiem..najmniejszy nic ale janbardziej rozumny..maz stwierdzil ze takiego gada lepiej miec w domu i obserwowac niz zeby wnswiat poszedl i kombinowal heheh
mimka84, mf lubią tę wiadomość
-
u mniendrzwi sa posrodku sciany...nie wejdzie ale mam wypoczynek z dwoma bardzo wygodnymi fotelami wiec mi nie potrzebaFasia wrote:Werka u mnie też nie ma w zasadzie miejsca. Jak spojrzysz na zdjęcie fotela to za jego plecami jest szafa, przed nim miejsce tylko na nogi i jest narożnik, a obok zaraz są drzwi. Stoi na styk ale trudno, gdzieś siedzieć muszę, bo nie wyobrażam sobie karmić na rozłożonym narożniku w mega niewygodnej pozycji

Co do kotki to w maju skończy 3 latka
Fasia lubi tę wiadomość
-
mimka84, Aguś86, weronika86, maggie86, Rudzia, Angela89, iwonka1077, Klaudia90, Justinka, Ewelcia, mf, Jaga, Bambi85, Gosha, misia83, Krysti lubią tę wiadomość

zostawiacie go ??