Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Werka ja się właśnie boję tego raczkowania .. Nie wobrażam sobie, że Julek zaczyna chodzić po podłodze w tym mieszkaniu .. Ciasno, pełno gratów, kocia kuweta w przedpokoju .. DRAMAT ! a do końca remontu zostało tak wiele .. może do końca roku się uwiniemy
kiedy dziecko zaczyna raczkować ?
-
Murraya wrote:ok mykam - buziole dla WAs!
hehe
Murraya lubi tę wiadomość
-
Juli ma się dobrze, tylko bilirubina mu urosla aż do 15 ( z 10) i dziś cały dzień siedział pod lampką. Więc do poniedziałku na pewno nie wyjdziemy.
Za to udało mi się go dziś kilka razy ładnie przylozyc żeby ssal. A raz nawet pięknie ssal przez jakieś 10 min.Ale wczesniaki i tak powinny swoją porcję x butli wypić, więc później jeszcze butle meczymy, co zajmuje więcej czasu. No ale nic. Celem jest sama pierś.
Fasia, spróbuje zmienić suwak śle nie wiem czy mi się uda przez tel.Murraya, kluska, lysinka, Agusiek89, Fasia, Klaudia90, KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Juli ma się dobrze, tylko bilirubina mu urosla aż do 15 ( z 10) i dziś cały dzień siedział pod lampką. Więc do poniedziałku na pewno nie wyjdziemy.
Za to udało mi się go dziś kilka razy ładnie przylozyc żeby ssal. A raz nawet pięknie ssal przez jakieś 10 min.Ale wczesniaki i tak powinny swoją porcję x butli wypić, więc później jeszcze butle meczymy, co zajmuje więcej czasu. No ale nic. Celem jest sama pierś.
Fasia, spróbuje zmienić suwak śle nie wiem czy mi się uda przez tel.to bardzo wazne..szybciej sie rozwija przytulony do ciebie
zoltaczke przechodza wszystkie dzieci? chyba tak nie? moj maly mial na pewno
mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam Was dziewczynki z pięknymi brzuszkami.
Sylvia będzie dobrze, siostra męża urodziła w 36 tygodniu i po 2 dniach do domu wypisana więc jakby mieli robic Ci cc to nie martw się, tyle kobiet to przeżywało i jak trzeba to trzeba... ściskam
a to mój bandzioch:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6d4090ef587.jpgJustinka, mf, lysinka, Fasia, Rudzia, Gosha, Klaudia90, Bambi85, mantissa, misia83, Murraya, iwonka1077, Aguś86, natt, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam ale nie wiem do czego sie odnieść
w sumie Murraya wszystko napisała.
Brzuchy są cudowne:-* Normalnie szacun bo niektóre wyglądają .na gigantyczneB-)
Ja dziś miałam fatalny dzień. Po pierwsze wsmpirownua. Nie chciało nic lecieć więc mi grzebala w tej żyle... A jak już poleciało to po całości. Wszystko w krwi. Masakra.... Dobrze że nie mdleje na jej widok.
Po wampirowni okulista i krople...a ja orzecuez autem:| musialam czekać aż zacznę choc trochę widzieć. Ale przy okazji wypilam kawe z przyjaciółką i wymusiłam żeby mi zdradziła co knuje mój M z siostrą... I teraz wiem że o ile wytrzymsm to w czwartek mam zlot czarownic w domu:-P
W miedzy czasie dzwonił kurier ze paczkę ma dla mnie. Zglupualam bo wydawało mi się że nic nie zamawialam:| okazało się że to prezent of znajomych którzy w Rzymie mieszkająddostaliśmy takie bambusowe kocyki, otulaczki dla chłopców:-D uwielbiam takie niespodzianki<3
No i na koniec ustalilam dziś z mężem że rodzę 23.03! Wyliczylam że nie chcę siedzuec na święta w szpitalu a pewnie chłopcy z 2 tyg poleza na oddziale więc muszę rodzić 23.03 i koniec! Chociaż dzisiaj na prawde mialam intensywny dzuen i jak wróciłam do domu to myslalam ze to juz:| nie pamietam zeby w tej ciąży tak strasznie bolała mnue szyjka i kręgosłup:| i dxieci jakos bardziej ruchliwe... Musiakam lezec bo miakam wrażenie że już wychodzą
A teraz spać nie mogę:'(Klaudia90, mantissa, Murraya, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, a co to wszystkie śpią?? Witam sie w 37 tyg
dzis do wampirowni jadę na badania potrzebne do porodu ... Od 4 dzis nie śpię, jakos nie moge, w ciagu dnia nadrobię najwyżej jak bedzie potrzeba , miłego dnia
KasiaKwiatek, misia83, Murraya, iwonka1077, Amy_, lysinka, Aguś86, Bambi85, Gosha, Jaga, Fasia, maggie86, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny