Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się dzis przywitam z przyssanym laktatorem.
Bambi85, Lali, Murraya, kluska, lysinka, iwonka1077, Gosha, Robotka1, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia, misia83, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nadzieja84, Eweliśka, Klaudia90, haneczka, Justinka lubią tę wiadomość
-
bry:D
u mnie też kawka własnie i ciasteczko:D
Mantissa dojarko:D jak się czujesz??
dzięki za te kody promocyjne:) zaoszczędziłam trochę kasy:D
i nie wiem co tam:)
wczoraj pospałam konkretnie po południu, dowiedziałam się że w poniedziałek mąż na tydzień do Warszawy na jakiś turniej piłki nożnej z wojska jedzie-na tydzień!!
a dziś jadę do mamy robić pierożki dla mnie na zapas:D
nie wiem co u kogo bo nie nadrobiłam:P psieplasiam :* -
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:07
Gosha, Robotka1, NY, Murraya, lysinka, nick nieaktualny, Aguś86, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bambi85, Lali, weronika86, iwonka1077, liwi, MartaAlvi, Lwica, Fasia, mantissa, misia83, nick nieaktualny, Ewelcia, nick nieaktualny, Nadzieja84, Eweliśka, Klaudia90, Rudzia, haneczka, Justinka, kluska, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida swietnie ze wychodzicie!! Moze w swoich domowych warunkach (czy tam u rodzicow) poczujesz sie bardziej zrelaksowana i zacznie sie cos zmieniac z karmieniem
Franiu "miszczu'
dzielnie sobie poradzil, a to najwazniejsze! Ucalowania dla. Malego Bohatera
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z emocji ze IDA wraz z Francesko wychodzą chyba fo domku zapomniałam napisać ze ja spałam az fo 5!!! Co lepsze, budzę sie i nic mnie nie boli, tylko bioderko troszkę! Jeszcze 2 tyg temu codziennie czułam sie tak jakbyn lada moment miała urodzić a teraz.. Ja mysle ze jeszcze przenoszę
mały sie kręci, chyba miejsca w brzuchu znaleźć nie moze 
Wiec jadę chyba na plaże, mam tylko taki lęk ze mi wody w miejscu publiczn odejdą, tez tak macie..?
nick nieaktualny, Nadzieja84, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobryyyy!

Zamiast dziś pospać to obudził mnie z samego rana bolesny skurcz i dupa. Wkurzają mnie te skurcze już! Jak ma się zacząć to niech się zaczyna a nie mnie tak bez sensu męczy po kilka razy dziennie.
Hwesta przybij piątkę, razem zaczynamy 37 tydzień.
Ida cieszę się, że wszystko u Ciebie i Frania ok i że wychodzicie do domu.
Miłej soboty mamki!
Ida, Aguś86, nick nieaktualny, Lali, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda walcza o laktacje, jeszcze nic nie stracone. Nie masz w szpitalu poradni laktacji ? Ja powiem Ci jak ja to wszystko ogarnęłam. System 77 55 33 pisałam już o nim. No i laktator elektryczny bo naprawdę się zajedziesz. No i piłam prental femaltiker. Moja laktacja się tak rozbujała że 4 dnia po porodzie miałam nawał i bałam się że to stan zapalny. Na początku też ściągałam po 5 ml mega mnie to cieszyło. Teraz już po 160 ml ściagam.
Super że Franek sobie tak świetnie radzi. I że już wychodzicie, zazdroszczę
Ida, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość