Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się dzis przywitam z przyssanym laktatorem.
Bambi85, Lali, Murraya, kluska, lysinka, iwonka1077, Gosha, Robotka1, Angela89, natt, Fasia, misia83, maggie86, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Eweliśka, Klaudia90, haneczka, Justinka lubią tę wiadomość
-
bry:D
u mnie też kawka własnie i ciasteczko:D
Mantissa dojarko:D jak się czujesz??
dzięki za te kody promocyjne:) zaoszczędziłam trochę kasy:D
i nie wiem co tam:)
wczoraj pospałam konkretnie po południu, dowiedziałam się że w poniedziałek mąż na tydzień do Warszawy na jakiś turniej piłki nożnej z wojska jedzie-na tydzień!!
a dziś jadę do mamy robić pierożki dla mnie na zapas:D
nie wiem co u kogo bo nie nadrobiłam:P psieplasiam :* -
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:07
Gosha, Robotka1, NY, Murraya, lysinka, natt, Aguś86, Krysti, hwesta, Bambi85, Lali, weronika86, iwonka1077, liwi, MartaAlvi, Lwica, Fasia, mantissa, misia83, maggie86, Ewelcia, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Eweliśka, Klaudia90, Rudzia, haneczka, Justinka, kluska, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida swietnie ze wychodzicie!! Moze w swoich domowych warunkach (czy tam u rodzicow) poczujesz sie bardziej zrelaksowana i zacznie sie cos zmieniac z karmieniem
Franiu "miszczu'
dzielnie sobie poradzil, a to najwazniejsze! Ucalowania dla. Malego Bohatera
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z emocji ze IDA wraz z Francesko wychodzą chyba fo domku zapomniałam napisać ze ja spałam az fo 5!!! Co lepsze, budzę sie i nic mnie nie boli, tylko bioderko troszkę! Jeszcze 2 tyg temu codziennie czułam sie tak jakbyn lada moment miała urodzić a teraz.. Ja mysle ze jeszcze przenoszę
mały sie kręci, chyba miejsca w brzuchu znaleźć nie moze 
Wiec jadę chyba na plaże, mam tylko taki lęk ze mi wody w miejscu publiczn odejdą, tez tak macie..?
KasiaKwiatek, Nadzieja84, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobryyyy!

Zamiast dziś pospać to obudził mnie z samego rana bolesny skurcz i dupa. Wkurzają mnie te skurcze już! Jak ma się zacząć to niech się zaczyna a nie mnie tak bez sensu męczy po kilka razy dziennie.
Hwesta przybij piątkę, razem zaczynamy 37 tydzień.
Ida cieszę się, że wszystko u Ciebie i Frania ok i że wychodzicie do domu.
Miłej soboty mamki!
Ida, Aguś86, hwesta, Lali, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda walcza o laktacje, jeszcze nic nie stracone. Nie masz w szpitalu poradni laktacji ? Ja powiem Ci jak ja to wszystko ogarnęłam. System 77 55 33 pisałam już o nim. No i laktator elektryczny bo naprawdę się zajedziesz. No i piłam prental femaltiker. Moja laktacja się tak rozbujała że 4 dnia po porodzie miałam nawał i bałam się że to stan zapalny. Na początku też ściągałam po 5 ml mega mnie to cieszyło. Teraz już po 160 ml ściagam.
Super że Franek sobie tak świetnie radzi. I że już wychodzicie, zazdroszczę
Ida, maggie86, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość