Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam słoneczka
Wstałam rano zrobić siusiu i wywalic pieseła z pokoju bo mi wpadła jak burza. Było to przed 6 rano. Wróciłam do łóżka a tam moja córka zaczęła poranna gimnastyke, wierci sie i kręci do teraz. Nie wiem co Ja znowu napadło ale to juz jest dla mnie dzisiaj za dużo, a to dopiero początek dnia.
Hwesta gratki 37 tygodnia:)
Ida oby do domku i tam juz będzie ok. Nie stresuj sie karmieniem i laktacja , pij dużo wody i nie nastawiaj się , że musisz miec pokarm i już. Psychika skutecznie może blokować laktacje, odpuść a sama się rozkręci. Ściągaj sobie co 2,5 h mlesio laktatorem i nie patrz na ilość.
Kasia te fotele z ikei są świetne, mam 2 szt już 5 lat i dają rade tylko że obicie białe , Marceli skutecznie je ubrudził.hwesta, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy do szpitala bierzecie herbatkę na laktację? Ja zamawiam ta o ktorej pisze Angela skoro tak zadzialala na nia
I nie zamowilam nadal laktatora... I nie wiem czy zamawiac teraz czy po porodzie, bo jaki wiem- tez Angelowy. Jak myslicie??
Aaaa i maz do ikei pojechał, dziś będę miała fotelWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 09:55
Aguś86, Angela89, Fasia, maggie86, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś leżałam na filmie
oglądalismy "Sluzby specjalne"- fajny film, nawet sie wciagnelam. Wyglaskalam ich psa, zjadlam kopiec kreta i gołąbka i wrocilismy
jakos o 22 bylismy w domu... Zmienilam lokalizacje kanapową -tak jak pisałam
Angela89, Gosha, Aguś86, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
witaski
Natt, hwesta gratki rozpoczetych tygodni
Ida super ze tak dobrze sobie radzicie no rewelacja ze was wypisuje, kibicuje o laktacje nie doradze w temacie bo u mnie nie bylo zadnych problemow z cycem mala od razu zalapala o co kaman, ja mialam pokarm a czy duzo to nie wiem bo nie mialam potrzeby sciagania najadala siehwesta, Ida lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja tak niby nadrabiam ale nie wiem o co chodzi.
Dziś pogrzeb mamy, nie wiem jak ja to wytrzymam, totalnie nie czuje się na siłach, boje się o maleństwo.
Pozatym dwa dni na nogach, skurcze coraz częściej. Szyjki to już pewnie nie mam, bo miałam wstawac tylko do wc a ciągle jestem na pełnych obrotach.
-
Dziewczyny czy wasze dzieciaszki też wam sprawiają taki dyskomfort jak się wiercą? Moja to chyba zwariowała znowu, wierci mi w dole brzucha przeokrutnie. Do tego boli mnie macica w jednym miejscu , takie szczypanie nad pepkiem z prawej strony. Tego nigdy nie miałam , szczypiący pulsujący ból.
-
nick nieaktualny
-
Liwi trzymaj sie a kiedy masz wizyte u gina zeby zobaczyc czy wszystko ok z dzidzia????
Jaga ja w dole brzucha mam taki kłujący szczypiacy czasem ból, tez juz mówię do synka zeby sie uspokoil i mamuski swojej nie meczyl, moj to jakby chcial wyjsc przez brzuch....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 10:25
Jaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny