Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja spróbuj tego duphalaca jak czopy nie dają rady. U mnie owsianka już nie pomaga ale czopy robią swoje
duphalac czeka w szafce bo on jest polecany przy operacjach a ja się panicznie boję pierwszej kupy po porodzie
i mam zamiar sobie nim pomagać bo on głównie to gówienko rozmiękcza
iwonka1077, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Wercia gratuluję kolenego tygodnia! Pokoik przesłodki
Maggie szczere gratulacjeSzybciutko poszło
Bambi sto lat i tak realnie - lekkiego porodu
Krysti super brzusio - inne też śliczne- Fasiowy gdzieś widziałam i inne ale nie pamiętam czyje bo nadrabiałam częściowo na razie
Asica dotarłam właśnie do Twojego brzusia - superNY też ślicznie
hwesta to znak z ta Maggie i sukienkamigotowa?
Anka fajnie że jeszcze wytrzymałaś -dasz radę donosić!!
Amy a Ty gdzież się podziewasz? Mam nieodparte wrażenie że chyba Oluś pokazał jak wyglądamylę sie?
Ja właśnie po wizycie, wyniki super, pobrany GBSNie miałam usg, słuchałam tylko tętna
Generalnie byłoby super ale po badaniu jak zeszłam tak mnie boli jak na @ że szok. Już wieczorem mnie pobolewało, ale nocka i poranek były niezłe. A teraz co chwile napiernicza. Nie mocno, ale zmusza do zastanowienia się czy to nie czasem już
Trzymajcie się kochane mamy!
NY, weronika86, maggie86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Asica pisalas o bolu w pachwinach - u mnie zrodlem jest zylak krocza, lewa warge mam taka napuchnieta, gin to widzial i mowi ze po porodzie sie powinien wchlonac. Najgorzej jest jak obracam sie w nocy z boku na bok ;( spojenie jako tako mnie nie boli.
Shimmer ja tez mam jakis skokowy przyrost wagi a po twarzy jestem mocno spuchnieta i to od rana. Stopy bola jak chodze od opuchlizny - wczoraj mialam wysokie cisnienie, dzis jest ksiazkowe, ale ja zwykle mialam duzo ponizej ksiazkowego... Wizyta w pn. A co do monitoru oddechu kupilam na olx Angel Care uzywany za 100zl i wyglada jak nowy!jestem bardzo zadowolona z zakupu
-
Agus piękny ten koszyk! Właśnie coś takiego mam zamiar postawić na komodzie
widziałam podobne w jysk, tylko tańsze bo promocja była, jak mi się będzie chciało to pojade zobaczyć, może jutro po szkole rodzenia bo mam go zaraz obok
Wiecie, że ja jeszcze nie mam spakowanej torby? Rzeczy czekają na prasowanie, szuflady na poukładanie, ogólnie jestem w du..Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
Klaudia no to nieźle, jak Cie zobacza na porodowce to się wystrasza
U mnie będzie stosunkowo mało rzeczy, bo dla dziecka biorę tylko mała paczkę pampersow dada i chusteczki nawilżane -
Przespałam się 2 godzinki i odżyłam
Poza tym jak śpię, nie czuję bólu
Marta, to super że wszystko dobrze i dzidzia wymiarowa:)
Agusiek, to już chyba tak będzie, że za moment każdą będzie bolało podbrzusze.Skracamy się moje drogie, to nieuniknione.
Nadzieja, zaniepokoiłaś mnie z tą krwiąNo właśnie, jak Twoja szyjka?
Aguś, śliczne te koszyki są, tylko czemu ta wiklina musi być taka droga?
Fasia, jak mogę Cię zmotywować?A z tą nospą widocznie przegapiłam. Teraz się zastanawiam, czy aby nie pomogłam mojej szyjce się skrócić przypadkiem.
Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
no ja tez mam kuzwa mnostwo...srednio torbe z moimi rzeczami do porodu, mala torbe z ciuszkami dla malej i jakies kosmetyki..te torby biore..i trzecia na wyjscie srednia z moimi i malej rzeczami..to juz patryk przywiezie razem z fotelikiem na wyjscie....ale mam nadzieje ze po 24hr wyjde..musze zapakowac tylko jakies lizaki czy cus, duuzo wody idrobne i ladowarke i moge jechac
-
W sumie pewnie masz rację - jak zacznę pakować to się okaże, że brakuje mi miejsca
kocyka nie biorę, rożek chyba też nie jest potrzebny. Później zobaczę na stronie, teraz nadaje z kuchni smazac naleśniki
GOSHA GDZIE JESTEŚ!? -
nick nieaktualny
-
Ktg bez skurczy, rozwarcie dalej na dwa palce, wszystko super... Mam czekać na skurcze lub wody, następna wizyta 23 marca
hwesta, Fasia, Aguś86, misia83, lysinka, haneczka, Gosha, Murraya, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Agusiek89, liloe, MartaAlvi, maggie86, Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość