Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudia90 wrote:SHIMMER Dziękuję ;*
MAGGIE ale super relacja, jeszcze raz gratuluję. Ja też już chcę!!!
ASICA pytałaś o bóle kości łonowych. Odczuwam je od hmm... gdzieś tak 25 tc... Najgorzej jest w nocy jak muszę wstać albo po długim spacerze/zakupach. Co prawda już się przyzwyczaiłam, ale dokuczliwe to jest.
WERKA jeszcze ja muszę Cię pochwalićŚLICZNY KĄCIK DLA MAŁEJ, ten misio - słodziak
Pokoik mojej Ninki również jest szaro-różowy
-
Ja torbę spakowałam już jakieś trzy tygodnie temu, Mała już od dawna jest nisko w miednicy i myślałam, że może przez to skróci mi się szybciej szyjka, zrobi jakieś rozwarcie itd. Jednak na szybki poród się chyba nie zanosi, bo wczoraj na wizycie okazało się, że wszystko pozamykane na cztery spusty i szyjka nadal jest blisko kości krzyżowej. Także jeszcze to chyba potrwa, choć różnie to może być
-
Haneczka myślę, że nospa ma wpływ na szyję ale pewnie nie u każdej z nas tak ona zadziała. Dziewczyny biorą ja od dłuższego czasu a z szyjka chyba jest u nich ok? Ja wolalam nie brać skoro usłyszałam ze nie jest wskazana, a ja właśnie z szyjka mam problemy.
Torbę spakuje na dniach. Nie zrobiłam tego wcześniej, bo byłam już dwa razy w szpitalu wiec musiałam chociażby wyprać koszule nocne itd. Ogólnie najwcześniej mam plan żeby rodzic 2 kwietnia wiec teraz torba się nie przyda
Co do koszykow to w jysk są tansze. Dość duży wybór i bardzo ładnehaneczka lubi tę wiadomość
-
Asica wrote:Ale badal Cie pod tym katem lekarz? Bo nie wiem czy to do konca normalne, podobno jak sie za bardzo rozejda to potem trzeba unieruchomic lub i operowac a moze to byc wskazanie do cesarki.
Ból jest do wytrzymania, więc nie panikuję. Przed porodem muszę powiadomić lekarza o tych bólach.
-
Anka a pomysl, ze gdyby Ci tydzien temu przebili pecherz juz maly by byl, a ile czasu mu dalas na dojrzewanie
Cos czuje, ze Gosia poszla z marszu na cc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:57
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz rodzę, pewnie, chciałybyście
Aguś86, hwesta, Lali, haneczka, shimmer_lip, Ewelcia, Ida, iwonka1077, KasiaKwiatek, Fasia, misia83, liwi, mantissa, Krysti, Agusiek89, Angela89, Nadzieja84, weronika86, MartaAlvi, CzaryMary, CzaryMary, Murraya, maggie86, lysinka, Bambi85 lubią tę wiadomość