Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:my chcielismy juz miec gotowe bo za duzo obowiazkow mam, i do konca bede pracowac..pewnie wody mi odejda w pracy... ktoras napisala ze sie przeprowadza za rok i nie chce robic pokoiku...mybtez sie wyprowadzimy za rok albo jeszcze w grudniu..ale my naprawde wydalismy bardzo malo..pokoik tylko 2,6 na 2,8 m maluski...plyty kosztowaly nas jedynie 15f z promocji...farba tez 15...tapeta driga bo 70 ale chcielismy taka ale spokojnie moglismy kupic za 20f. wszystkie rzeczy wnpokoiku uzywane..fakt nalatalam sie, naszukalam zeby znalezc jak nowe ale jednak
jedyne co nowe to dywan, zaslonki i pierdoly ktore zabierzemy ze soba..w uk dzieciece pokoiki wymiarowo sa praktycznie identyczne wiec naprawfe nieiwele wlozylismy oprocz pracy..
wercia ja rozumiem to ja pisalam u nas trzeba miejsce w sypialni zrobic bo wolny pokoik dostala corcia
a w sypialni trzeba by wyniesc meble a nie ma gdzie a wlasciciele nie pozwalaja nic wynosic i tak " przechodni " pokoj jest tak zagracony ze strach zeby sie sufit na dole nie zarwalwiec to troche ryzykowne ale miejsce jakies wygospodarujemy
tyle ze nie bedzie cudnie damy rade....
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Wracając do tematów skierowań na CC to ja nie mam pretensji o to że go nie dostałam bo to akurat w moim przypadku zasadne - im dłużej tym lepiej. Bardziej chodzi mi o to głupie skierowanie do szpitala na patologię! No bo teraz mam się wstawić na IP i świecić oczami - jakbym sama chciałą tam leżeć. Mój lekarz jest z tego szpitala więc tym bardziej nie rozumiem o co chodzi
No i sprawa Shimmer gdzie wiadomo mniej więcej jaki jest termin porodu z USG i wiadomo że SN rodzić nie będzie... no ale niestety tak to już u nas jest...
-
Co do pokoiku to my póki co mieszkamy w kawalerce i Dzidzia będzie miała kącik przy naszym łóżku, zresztą chyba na początku bałabym się kłaść ją w oddzielnym pomieszczeniu, ale marzy mi się dla niej osobny pokoik. Weronika ten Twój jest uroczy
weronika86 lubi tę wiadomość
-
SHIMMER Dziękuję ;*
MAGGIE ale super relacja, jeszcze raz gratuluję. Ja też już chcę!!!
ASICA pytałaś o bóle kości łonowych. Odczuwam je od hmm... gdzieś tak 25 tc... Najgorzej jest w nocy jak muszę wstać albo po długim spacerze/zakupach. Co prawda już się przyzwyczaiłam, ale dokuczliwe to jest.
WERKA jeszcze ja muszę Cię pochwalićŚLICZNY KĄCIK DLA MAŁEJ, ten misio - słodziak
Pokoik mojej Ninki również jest szaro-różowy
shimmer_lip, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Haneczka szacun za ogarnięcie tylu rzeczy
Taaa u mnie po wizycie wszystko spoko. Mała waży 2kg, płuca ma już prawie idealnie rozwinięte, łożysko dalej I* - nie śpieszy mu się do porodu i to chyba tyle konkretów
A Twoje rozwieranie jak tak dalej pójdzie, to chyba niebawem Arturek zajmie kolejną pozycję na liście
Ewelcia, ale Twoje chłopaki duuuże!! Nie dość, że bliźniaki, masz trochę młodszą ciażę, a oni tacy jak i nasza NatalinaSupcio
i szyjka taka dłuuuga? Matko, wzorowa matka bliźniaków z Ciebie
Bambi, zapomniałam wcześniej napisać, STO LAT!!!Ewelcia, haneczka, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Teraz uciekam. Jadę po Gabi do przedszkola i do moich rodziców w odwiedziny. Jeszcze stwierdziła, że muszę sobie kupić jakieś buty na tę moje opuchnięte stopy. Ostatnio kupiłam zawiązywane, ale zimowe, a tu wiosna, więc trzeba się chyba w jakieś cichobiegi zaopatrzyć
-
Byłam na wizycie, po badaniu strasznie polała się krew... podobno to z rozmiękczonej szyjki...
Mam zaparcie ZNOWU i zapytałam czy mogę lewatywę sobie zrobić to powiedziała ze od przyszłego tygodnia bo po niej poród często się rozkręca...
i mam zwiększoną dawkę insuliny i ciśnienie podwyższone a w domu zawsze bardzo niskie... co jest?
-
Ewelcia dziękuje!!
A jak sie uaktualnić dane w tym spreadsheecie i tej liście bo u nas to bedzie chyba Nikos (nie zdrobniale Nicholas)bo jak narazie nie widze innych pomysłów ze strony meza albo mnie
Werka u nas tez tez malusi pokoik -nic trzeba meza pogonić -chyba pokaże mu twój to moze go zmobilizuje:))Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
witam was w wisielczym nastroju, nie wiem czemu, chyba temu że nie mam męża i dodatkowo wkurzam się na niego;/
zrobiłyśmy z mamą krokiety i sobie będę mroziła.
weszłam rano i chciałam tylko pogratulować naszej MAGGY cudownego Agasiajest piękny no i poród fajnie opisany, szacun i powodzenia kochana
widziałam że prosiłyście o wpisanie na listę a kochana ShIMMER mi w tym pomogła :* dziękuję-lista przeklejona na pierwszą stronę
buziaki dla wszystkich :*
gratulacje nowych tygodni i udanych wizyt.shimmer_lip, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo jej, śpię dzis jak susel, spałam i sie przebudziłam bo chipsa mi sie zachciało... Ide dalej spac, byle do jutra
maż ma mi chińskie żarcie dzis kupić po drodze , olewam moja cukrzycowa dietę do jutra.
Lwica, Klaudia90, Aguś86, haneczka, maggie86 lubią tę wiadomość