Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no proste że tak:) a potem obsmarują nas jak majówki że nie liczy się ilość tylko jakość
hehe
przeca mamy jakość na najwyższym poziomie nie?? kupy, dupy cycki sex, brak sexu czasem o dzieciach i o ciąży tylko
Ej kupa jest bardzo ważna ! Jak się w szpitalu nie wysrasz to cię nie wypuszcza ! I możesz się obsrać przy porodzie! My gadamy o niej aby się do niej przygotowacRobotka1 lubi tę wiadomość
-
czytam i czytam a tam o dzieciach i sobie myśle, boże one w ciaży z takimi małymi dziecmi na cycku??. patrze. kurwa ja nie na te lipcówki wlazłąm! dobrze, że to tylko 2 sttrony
Angela89, Fasia, Rudzia, Robotka1, Justinka, maggie86, Gosha, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Rudzia no to oby tak zostało z tymi bólami - tzn żeby się nie nasiliły i żeby skurcze żadne się nie pojawiły!
Co Wy macie z tą sraczką ?? ja też chcę !!!!!!!
One niedługo rodzić będądlatego tak sraja - to pewnie ze strachu a tak każda figo fago że ona jeszcze nie rodzi
Fasia, Robotka1, Justinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Witam po wizycie!
Córa waży 3kg więc wystarczająco... wszystkie parametry na 36t0d a udko na 40t5d!!! boshe co za nogi będzie miała
Mojej szyjki już raczej nie ma, młoda bardzo niziutko i bardzo naciska.
Po za tym gin daje mi tydzień maks dwatrochę mnie to zestresowało... ale myślę że wytrwam chociaż do tego 23.03
Po za tym już ma bujną fryzurkę... ok 1,4 cm długieRudzia, Angela89, Fasia, Robotka1, Amy_, maggie86, hwesta, Gosha, lysinka, KasiaKwiatek, Aguś86, misia83, Bambi85, sylvia007, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
mf wrote:5x ... wtf
może pobijesz rekord:D
Klaudia cichio tam!!! ja tu parskam śmiechem co sekundę a obok śpi moja starsza i coś się już rusza:D
ja to się dziś zesram ale ze śmiechuJustinka lubi tę wiadomość
-
RUDZIA chcęęęęęęęęęęę !! chcę sraczkę !! Ja mam takie zaparcia, że czasem mam wrażenie, że sobie mózg wysram albo Julka przy tym godzinnym siedzeniu na klopie
Rudzia, Robotka1, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:czytam i czytam a tam o dzieciach i sobie myśle, boże one w ciaży z takimi małymi dziecmi na cycku??. patrze. kurwa ja nie na te lipcówki wlazłąm! dobrze, że to tylko 2 sttrony
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny