Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Już widzę mine pani w sklepie jak widzi takie zdjęcie jak Robotka by płaciła
tak bylo zdjęcie zrobione że tylko kawałek kieszeni było widać i trochę nadgarstka:D
zdjęcie dżordża w portfelu? czemu nie:D ale w spoczynku bo na zdjęciu by sie raczej w okazałości nie zmieścił haha:D
Fasia mam to samo:D jak robię kupę to kukam czy głowa Jagodzie nie wychodzi!!! aaaa:D
Klaudia ani nie włanczam bo ocipieje:D
Justi super wieści chyba no nie?? i będziesz mieć modelkę z długimi nóżkami:D pomyśl nad większymi ubraniami na wyjście:D
Angela89, Amy_, Murraya, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Robotka co z Twoim Keglem że popuszczasz ??
Amy taaa chyba kot mi te paski poda:P ni mom pasków:D to nie wody:D czuję zapach sików:D
Murraya a co Ty masz tatooo z gumy turbo??ja też miałam iśc spać jakąś godzinę temu.
no ale co się bede oszukiwać-trza iść powoli spaćAmy_, Murraya lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:słyszałam, że tak 6-7 tyg połóg trwa
wszystko zależy kiedy się skończy krwawić i jak kurevską ochotę ma się na sex:DAngela89, Justinka, maggie86, Klaudia90, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ój Kegiel tego już nie ogarnia:D
Amy taaa chyba kot mi te paski poda:P ni mom pasków:D to nie wody:D czuję zapach sików:D
Murraya a co Ty masz tatooo z gumy turbo??ja też miałam iśc spać jakąś godzinę temu.
no ale co się bede oszukiwać-trza iść powoli spać
ee tam spać, sen jest dla cieniaków. Choć też miałam iść spać ale za godzinę muszę sobie odciągnąć więc bez sensu ihihih -
nick nieaktualnyMurraya wrote:Angela
Przy pierwszej ciąży-po pierwszych 12 tyg dałam się tylko złapać za kolano, a dopiero po 15 tyg dopuściłam- poczułam się jak dziewica-tak miło było.
Po drugiej ciąży - już po 4 tyg chciałam go zgwałcić-to mi skubany uciekał- bo myślał że oszalałam (że za wcześnie itp.)
Więc jak się super czujesz- to po 6 tyg śmiało uderzaj! -
Ja bym nie mogła tak szybko zasnąć. Tylko w szpitalu chodziłam spać po 22. Normalnie to ja między 24-1 w nocy sie kładę, dlatego rano jak mąż wychodzi do pracy muszę odespać
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:ee tam spać, sen jest dla cieniaków. Choć też miałam iść spać ale za godzinę muszę sobie odciągnąć więc bez sensu ihihih
urodziny ma pipka:)
Angela jak zaczniemy wszystkie karmić to będziemy sobie nocne konferencje urządzały przy odciąganiu coś mi się wydaje:DAngela89, maggie86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny