Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Maggie twój suwak coś chyba jest nie halloo dlaczego Adaś ma dopiero 1 dzień ?!
Fasia dobrze gada trza spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 23:31
Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lipcowki proponują, jakby mało było nadrabiania naszego wątku.
Podziwiajcie nowy suwaczek. :Angela89, Amy_, Klaudia90, Justinka, Rudzia, Ewelcia, lysinka, Aguś86, KasiaKwiatek, misia83, Bambi85, sylvia007, MartaAlvi, MartaAlvi, liloe, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no u mnie się liczą faktycznie tygodnie i dni a na wypisie mialam aktualny stan czyli jak zaczęłam np 31 (30+2) to mialam napisane ze jestem w 31
więc generalnie zaczynam 39już bliżej niż dalej
czas chhyba srać w gacie?
Rudzia, Angela89, Fasia, KasiaKwiatek, haneczka, MartaAlvi, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:no u mnie się liczą faktycznie tygodnie i dni a na wypisie mialam aktualny stan czyli jak zaczęłam np 31 (30+2) to mialam napisane ze jestem w 31
więc generalnie zaczynam 39już bliżej niż dalej
czas chhyba srać w gacie?
Ja nie wiem jak oni liczą na bo wg bell miałam 31 tyc ale dla lekarzy był to 30 tc i 2 dni ..Amy_ lubi tę wiadomość
-
Murraya wrote:Cytujim lipcówki
"Ja tam nie mam FB i wystarczy mi udzielanie się w kwestii ciąży, porodu czy dzidziusia na tym stworzonym do tego forum i nie mam potrzeby robienia tego na dwóch forach.
Tu mi dobrze i tu też można wrzucać foty dzieciaczków""
Rozumie się ? kapiszi? Bo jak nie... to .... wryj
Dobra ja już olewam lipcówki-bo sił mi braknie.. biorę gorącą kąpiel i ciao - do jutra!
bo one jeszcze nic nie wiedzo o pedofilach forumowych. Chyba nie czytały kwietniówekAngela89, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:AMY ja juz sie boje tego co niedlugo nastapi
wiem, ze u mnie bedzie wszystko co najgorsze
bede rodzic 24h albo i wiecej
Ale sobie wymyśliłaś i jeszcze dodaj że bedziesz rodziła 24 godziny a skończy się cc
Ok nie odzywam się bo ja już to mam za sobą i teraz cwaniakujeAmy_, Rudzia lubią tę wiadomość